hehe.....nisam ovaj clip do sad vidio....a bio sam na koševupipe je napisao/la:http://tinypic.com/player.php?v=e7gmty&s=7
P.S.Welcom Perica!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hehe.....nisam ovaj clip do sad vidio....a bio sam na koševupipe je napisao/la:http://tinypic.com/player.php?v=e7gmty&s=7
Porediti Lazine i Rovine promašaje je neozbiljno. Ja samo pretpostavljam da Rovčanin ne bi imao slabiji učinak od Lazara da je imao priliku igrati onoliko koliko je igrao Lazo. Lazin učinak je 4 gola i jedna asistencija u polusezoni. To je statistika koja je broji. Lazo je i mimo toga radio na terenu, što je i normalno, jer se to od njega i očekuje. Rovčanin nam je dokazao da se nad njim prave prekršaji za penal, žuti karton u pozicijama iz kojih se može napraviti dobra šansa ili čak direktno šutirati na gol. Međutim od odlaska Štilića i Bekrića mi nismo dali gol iz klasičnog slobodnjaka i na tome se mora dosta raditi. Rovčanin zaslužuje istu šansu kao i Lazo i ubijeđen sam da će je dobiti i iskoristiti, ako ostane u klubu.ChWilla je napisao/la:bogam' imao je i rova jednako katastrofalnih promašaja u ono minutaže što je dobio šansu. momak je jako neozbiljan, i školski je primjer kad neko dodaje kad treba pucati I obratno. talenat niko ne spori, momak sve umije i brz je k'o munja, ali propuh u glavi ga hebe...al' definitivno ne bi ni ja volio da ode prije nego što dobije bar još jednu šansu.
Ne volim citirati da bih rekao da podržavam nečije mišljenje, ali se sa ovim razmišljanjem zaista u potpunosti slažem.boccaccio je napisao/la:U biti Rovcanin jos nije otisao,samo je trazio raskid ugovora,sto ne znaci da ce i otici...mada postoji mogucnost za njegov odlazak,ne vjerujem da ce ga Amar pustiti ako ne nadje alternativu za to mjesto...cini mi se previse neozbiljno da se ostane samo na Lazi i na mladim i jako neiskusnim Baljicem i Nikolicem...pogotovo sto jos ni Lazi nije siguran ostanak kod nas,bar kako se prica...tako da vjerujem da ce se pokusati naci rjesenje u toj liniji,a ako se ne nadje onda ce vjerovatno ostati i lazo i rovcanin,bez obzira sto je ovaj drugi nezadovoljan,ima ugovor koji mu se placa i mora to postovati
Presretan sam zbog Stanceskog,vise ne kupujemo po svaku cijenu,vec samo u slucaju ako nam izleti dobar igrac,sto se evo upravo i desilo...izgledamo ozbiljno,mnogo organizovanije i sve me to jako raduje...imali smo i srece jer smo dobro odreagovali ,i jer smo dobili slobodnog a kvalitetnog veznjaka...bice ovo dobre pripreme,borba za prvih 11 izgleda da nikada nece biti zesca kada su u pitanju pozicije,jedino nam je napad zasad nekako izvjestan,jer nemamo nekog prevelikog izbora
ne kažem ja ništa, moguće da ne bi imao slabiji učinak. čak vrlo vjerovatno, al' to je opet ŠBB KBB. znamo svi da amar ne voli kad se neko zajebava na treninzima i van terena, i kontam da je to primarni razlog što rova toliko manje igra od laze. hoću reći - u najvećoj mjeri je sam sebi kriv. a lazo koliko god smotan bio, igra ako ništa neuporedivo pametnije.avlami97 je napisao/la:Porediti Lazine i Rovine promašaje je neozbiljno. Ja samo pretpostavljam da Rovčanin ne bi imao slabiji učinak od Lazara da je imao priliku igrati onoliko koliko je igrao Lazo. Lazin učinak je 4 gola i jedna asistencija u polusezoni. To je statistika koja je broji. Lazo je i mimo toga radio na terenu, što je i normalno, jer se to od njega i očekuje. Rovčanin nam je dokazao da se nad njim prave prekršaji za penal, žuti karton u pozicijama iz kojih se može napraviti dobra šansa ili čak direktno šutirati na gol. Međutim od odlaska Štilića i Bekrića mi nismo dali gol iz klasičnog slobodnjaka i na tome se mora dosta raditi. Rovčanin zaslužuje istu šansu kao i Lazo i ubijeđen sam da će je dobiti i iskoristiti, ako ostane u klubu.ChWilla je napisao/la:bogam' imao je i rova jednako katastrofalnih promašaja u ono minutaže što je dobio šansu. momak je jako neozbiljan, i školski je primjer kad neko dodaje kad treba pucati I obratno. talenat niko ne spori, momak sve umije i brz je k'o munja, ali propuh u glavi ga hebe...al' definitivno ne bi ni ja volio da ode prije nego što dobije bar još jednu šansu.
Potpuno si u pravu prijatelju samo pametno treba dovoditi igrace a ne kao ova prethodna uprava koja je dovodila po 10-15 igraca a dva su igrala u prvih 11.Valjalo bi dovesti jos samo jednog pravog centarfora da popravimo realizaciju.barbarez je napisao/la:Kada se sjetim Zeljine ekspanzije od perioda Keme Kozarica do kraja prvog Amarovog mandata i dovodjenja svih najboljih igraca,odavno nisam vidio pametnije poslovanje i vodjenje kluba.Mozda smo nekada,lakse dovodili igrace,ali mi se sada svidja sto se nista spektakularno ne najavljuje.Prvo se malo uradilo na stabilizaciji kluba,izvukao maksimum iz postojeceg kadra,i iz tog maksimuma izraslo je par jako dobrih igraca,od kojih cemo cak i zaraditi dobre pare,a dovodjena su pojacanja,koji su zaista dobri i korisni igraci..Bogicevic,Vasilic,Markovic,Stanceski,Realno ovo su 4 predobra igraca,Sve se radi sistematski i bez pretjeranog gomilanja,nema spektakularnih dovodjenja po 5-6 igraca odjednom.Sve me ovo podsjeca na period pred Njukastl
Dragicevic me gradjom podsjeca na Lazu, ali je puno pokretljiviji i vise je okrenut prema golu za razliku od Lazarapile87 je napisao/la:Nece Culum nigdje a ne vjerujem da ce iko otpasti jer igramo sa dva zadnja vezna a tu su i kartoni ako se razmislja ozbiljno, Bajro nakon onakve povrrede nije bas za ocekivati da bude odmah na nivou po meni je bajro ono igrac za klupe koji povremeno moze dobijati sansu a vjerujem da nije ni skup...spielführer_21 je napisao/la:Nije li Purić otišao u Istru?Dragičevića sam gledao najviše u hajduku i tad mi je bio isti Guvo...
![]()
Neko će od trojca Savić-Ćulum-Svraka presjedjeti na klupi proljetni dio, ja se nadam da to neće biti Svraka.. A možda neko i ode, ja bih rekao Ćulum..
P.s. Peraka sam i zaboravio, a što se tiče napadača mnogi su zaboravili Bajru HaUbicu, šta je s njim??
Mislim da puric nije jos sve zavrsio sa Istrom dok je na pripremama sa celikom ko zna tu se situacija mjenja al dovodjenje njega bi i mozda bilo gomilanje igraca za dragicevica si u pravu robusni napadac kakve brko voli ali sacekajmo jos koji dan
Culum je beton :barbarez je napisao/la:Par igraca su mi se zaista svidjeli i sigurno bih volio da ih vidim u dresu Zelje.Jedan je vec dosao,tako da onda dovodjenje Daria Purica bi bilo bezpotrebno,bez obzira sto mislim da je on extra dobar igrac,ali onda tih ofanzinih veznjaka bi imali bruku,bolje bi bilo dovesti jednog ili 2 napadaca.Mada me nista ne moze iznenaditi ,Amar mudro suti i muti.realno je da imamo najbolju odbranu i vezni red u ligi,samo napad dobro koci.Pogledajte samo vezni red Zeba,Beslija,Visca,Stanceski,E.Colic;Savic,Culum,Svraka,Jamak.Prebrza i jako ofanzivna 4 vezna igraca imamo,jednog extra kreativca,i ostalo solidno,vala napadac osrednjih kvaliteta morao bi strpat minimum 7-8 golova u polusezoni.Zeljo je moja velika ljubav,ali ljubav nekad zna da bude i slijepa,ali sve vise pocinje realno i objektivno da mi se svidja to sto Amar radi sa Zeljom,i kako sklapa ekipu.Eto samo jedan napadac dobar i necu te Amare molit nista vise,bicu dobar u novoj godini ,fino cu jest hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.