FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

timpramosavePla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la timpramosavePla » 14 maj 2021, 22:03

Vec vidim 2:1 za nas.
Likovanje onih idiota na forumu i pustanje penala Bekica.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 14 maj 2021, 22:05

Ne lozite se necemo ih uzeti, da smo najboljim danima ne bi jer bi jedan sudijski potez sve rijesio. Ljudi na korak do titule imaju svog covjeka na celu saveza i da im to izmakne.
Mjau !

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 maj 2021, 22:14

LjoZee je napisao/la:
14 maj 2021, 21:37
Šerbo: Nemamo šta izgubiti, niti previše dobiti, ali učinit ćemo sve da Borcu pomrsimo račune

U odsustvu Blaža Sliškovića, pomoćni trener Željezničara Bakir Šerbo najavio je utakmicu 31. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Borca, koja se igra u nedjelju na stadionu Grbavica sa početkom u 17 sati.

Šerbo je istakao da Plavi u utakmicu ulaze rasterećeni, s obzirom na to da su izgubili šanse za plasman u Evropu.

"U svakom slučaju, očekuje nas jedna interesantna utakmica. Ulazimo rasterećeni u utakmicu. Nemamo šta izgubiti, niti nešto previše dobiti. Sav pritisak je na Borcu, koji se bori za titulu i kojem je potrebna pobjeda”, rekao je Šerbo.

Pomoćni trener Željezničara je poručio da će njegova ekipa pokušati pomrsiti račune Banjalučanima, jer Plavi i dalje traže prvu pobjedu u drugom dijelu sezone.

“Mi ćemo učiniti sve da im pomrsimo te račune i da osvojimo prva tri boda u ovoj polusezoni. U Mostaru smo pokazali da možemo. Uz jedan optimalan odnos prema obavezama, prema igri povoljan rezultat neće izostati”, dodao je Šerbo.

Blaž Slišković je rekao da ne zna da li će biti na klupi Plavih, a utakmica sa Grbavice je u direktnom prenosu na Areni Sport 2.
jedino pozitivno je sta god da je serbo rekao u vezi utakmica da je profulao neka i ovo profula da budemo rahat

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 maj 2021, 22:31

Brkooo je napisao/la:
14 maj 2021, 20:25
Nase sportsko novinarstvo je takvo dno da ne moze gore od ovoga. Prvo klub objavi za Sliskovica da zbog porodicnih problema nece biti trener na utakmici sa Velezom. Onda sam negdje procitao da se i Blaz oglasio i rekao da je to istina i da ima porodicne probleme i da ne zna da li ce voditi ekipu i u tekmi sa Borcem. Poslije toga tzv novinari posalju mejl klubu gdje im Heric ispred kluba odgovori da Sliskovic ima porodicne probleme i da je i dalje trener kluba.

Danas tzv. novinar sa kl.ixa objavi da zvaničnih informacija iz Doline ćupova zasad nema. :facepalm:

Onaj sinan retardirani gostuje na tvsa i govori: Pogledajte samo koliko su klubovi iz Hrvatske ispred nasih i kakve rezultate prave. Pa sunce ti zareno hebem moras li svoj mahalski mentalitet i svoju zatucanost javno jos prezentirati. Navodno si sportski novinar a nije ti poznato da je drzava Hrvatska oprostila citav dug Dinamu koji je imao jer su bili skoro u stecaju(i svim ostalim klubovima su bili oprosteni dugovi). Grad Zagreb i drzava Hrvatska vise od 100 miliona KM upumpali u Dinamo. Jos se pojavio i Mamic i na transferima je Dinamo uzeo stotine miliona eura, novac od evrope itd. Na kraju kaze lik hladno da nasi klubovi ne mijenjaju cesto trenere imali bi neki rezultat :facepalm: :urnebes:
Na koji dug Dinama mislis? Ako mislis na dug prema Cvitanovicu i ostalim igracima, jedno 15 ih je bilo, nisu im nista oprostili. Sud je donio odluku da Dinamo (tadasnja Croatia kao dinoicko drustvo otisla u stecaj, a novo UG Dinamo nije pravni nasljednik tog cuda nevidjenog). Ostali im trofeji, igraci koji su igrali za d.d. Croatiju su legende i u Dinamovim su knjigama samo UG Dinamo im nista ne duguje. Koliko me sjecanje sluzi Cvitanovic je morao i sudske troskove platiti. Naravno da oni vise ulazu i ovo si u pravu samo ovo sa Croatijom i Dinamom je cudo nevidjeno. I mislim da su u Hrvatskoj igraci obrtnici, da sami sebi placaju obaveze prema drzavi. Tako je bilo sto posto.

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 14 maj 2021, 22:37

Jel vama prvi gol Veleza ofsajd,ili sam slijep?
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 14 maj 2021, 22:41

plavousrcu je napisao/la:
14 maj 2021, 22:31
Brkooo je napisao/la:
14 maj 2021, 20:25
Nase sportsko novinarstvo je takvo dno da ne moze gore od ovoga. Prvo klub objavi za Sliskovica da zbog porodicnih problema nece biti trener na utakmici sa Velezom. Onda sam negdje procitao da se i Blaz oglasio i rekao da je to istina i da ima porodicne probleme i da ne zna da li ce voditi ekipu i u tekmi sa Borcem. Poslije toga tzv novinari posalju mejl klubu gdje im Heric ispred kluba odgovori da Sliskovic ima porodicne probleme i da je i dalje trener kluba.

Danas tzv. novinar sa kl.ixa objavi da zvaničnih informacija iz Doline ćupova zasad nema. :facepalm:

Onaj sinan retardirani gostuje na tvsa i govori: Pogledajte samo koliko su klubovi iz Hrvatske ispred nasih i kakve rezultate prave. Pa sunce ti zareno hebem moras li svoj mahalski mentalitet i svoju zatucanost javno jos prezentirati. Navodno si sportski novinar a nije ti poznato da je drzava Hrvatska oprostila citav dug Dinamu koji je imao jer su bili skoro u stecaju(i svim ostalim klubovima su bili oprosteni dugovi). Grad Zagreb i drzava Hrvatska vise od 100 miliona KM upumpali u Dinamo. Jos se pojavio i Mamic i na transferima je Dinamo uzeo stotine miliona eura, novac od evrope itd. Na kraju kaze lik hladno da nasi klubovi ne mijenjaju cesto trenere imali bi neki rezultat :facepalm: :urnebes:
Na koji dug Dinama mislis? Ako mislis na dug prema Cvitanovicu i ostalim igracima, jedno 15 ih je bilo, nisu im nista oprostili. Sud je donio odluku da Dinamo (tadasnja Croatia kao dinoicko drustvo otisla u stecaj, a novo UG Dinamo nije pravni nasljednik tog cuda nevidjenog). Ostali im trofeji, igraci koji su igrali za d.d. Croatiju su legende i u Dinamovim su knjigama samo UG Dinamo im nista ne duguje. Koliko me sjecanje sluzi Cvitanovic je morao i sudske troskove platiti. Naravno da oni vise ulazu i ovo si u pravu samo ovo sa Croatijom i Dinamom je cudo nevidjeno. I mislim da su u Hrvatskoj igraci obrtnici, da sami sebi placaju obaveze prema drzavi. Tako je bilo sto posto.

https://www.poslovni.hr/vijesti/vlada-s ... -duga-7075

Prema neslužbenim podacima, od ukupnog duga od 700 milijuna na četiri kluba iz Prve nogometne lige odlazi oko 600 milijuna kuna (Dinamo 293 milijuna, Hajduk od 174 do 240 milijuna, ovisno o izvoru, Osijek 54,5 milijuna, Rijeka 47,3 milijuna). Ako bi se tome pridodali i ostali nogometni klubovi, ispada da cjelokupan ostali hrvatski sport (stotine sportskih klubova od skijanja do streljaštva) duguje tek simboličnu svotu. Jedina sankcija za, primjerice, Dinamo i Hajduk je ta što im je država sada priprijetila prstom da će ubuduće – morati plaćati porez..

.. može se reći da Vlada nije htjela Štimcima i Mamićima nikako stati na kraj nego im je pogodovala otpisom milijunskog poreznog duga – uoči donošenja Zakona o sportu kojim bi se trebalo regulirati vlasništvo nad klubovima.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 14 maj 2021, 22:45

Da nas hoće uzeti iz sumnjivog penala u 90+ :urnebes: :urnebes:
moSa ljoŽe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 maj 2021, 23:06

lijevapolutka je napisao/la:
14 maj 2021, 22:45
Da nas hoće uzeti iz sumnjivog penala u 90+ :urnebes: :urnebes:
:urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 maj 2021, 23:23

Možda i Vranješ konačno proigra na Grbavici. :mrgreen:

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 14 maj 2021, 23:26

Mi trebamo gledati sebe i igrati prvenstveno za sebe, a ko ce biti sampion ne treba da nas se tice u besparici i ovom luzerskom nizu. Ne znam ko je jos ostvario neki napredak u radovanju tudjoj nesreci. Ali kakvih sam sve stvari procitao od ljudi koji se nazivaju navijacima Zeljeznicara ovo navijanje protiv Sarajeva i nije neko iznenadjenje. Ali eto ako gledamo statistiku nasih OSAM titula jos jednu godinu bi moglo ostati nedodirljivo. I dalje smo NAJTROFEJNIJI u drzavi i tako ce vjerovatno ostati. Situacija sa Sliskovicem amaterska kao i sve u klubu. Nekako se to znalo zamaskirati kad su tu navijaci i 1921TV, a sad kad nas i njih nema sav ovaj amaterizam i javasluk dolazi do izrazaja. UPRAVA NAPOLJE!
Jači od ratova, režima i partija !!!!

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 14 maj 2021, 23:28

Nismo kandidati ni za titulu a ni za europu. Borac trenutno jaci, mnogo jaci. Ocekujem da sudija malo "navlaci" za nas, pogotovo ako Borac bude igrao kao Široki kad nas je "rasuo" u kupu. Nisam nikakav insajder ili nesto drugo , jednostvano tek onako mi se taj scenarij vrti u glavi.
Volim Zeljeznicar

adnan1921
Kontakt:

Post Postao/la adnan1921 » 14 maj 2021, 23:32

što se mene lično tiče više bih volio da uzmemo borca nego da izgubimo.. kao prvo ugasili bi sve one debile sto govore da smo im se vec naguzili.. kao drugo tako bi pokazali da imamo obraz i kad smo u najvecem kurcu od kako postojimo.. trece i najvaznije je to da pokazemo uhljupima da smo mi daleko iznad njihovog nivoa !
mada i sam cisto sumnjam da sa ovom postavom mozemo i do boda pogotovo sto borac igra za titulu i sigurno sa ce biti navlacenja ali mi smo željo ba i nema naguzivanja nikome pa makar to znacilo i da s tom nasom pobjedom uhljupi uzmu titulu..
ja to ovako gledam.. ako je nije osvojio ŽELJO onda me cisto zaboli ku.ac hocel je uzet podstanari il cetnici.
ne pustajte ih ni za zivu glavu i sacuvajte bar obraz kad nam nista drugo nije ostalo !

Željezničar über alles !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 maj 2021, 23:33

Svi koji zele da Zeljo izgubi nisu navijaci vec pickice male sise.
U usta vas **** dodik i cetnici iz borca pisam vam se po faci papci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 maj 2021, 23:34

Greska.

adnan1921
Kontakt:

Post Postao/la adnan1921 » 14 maj 2021, 23:36

MocMahale444 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:33
slažem se u potpunosti ! kakav si navijač ako navijaš protiv svog kluba ?! zato i jesmo u ku.cu kakvom jesmo trenutno jer su nam takve glave odlucivale mnogo vaznije stvari.. a ovi svi sto prizeljkivaju pobjedu borca ne trebaju vise ni dolaziti na zeljine tekme jer su ovakvim nacinom razmisljanja zapisali klub i svu svoju "ljubav" prema istom do max.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 14 maj 2021, 23:40

Ja ne navijam protiv svog kluba, ali će mi biti manje krivo ako izgubimo zbog svih okolnostii!

adnan1921
Kontakt:

Post Postao/la adnan1921 » 14 maj 2021, 23:44

u cemu je razlika izmedju pitara koji su onaj derbi odigrali za zrinjski i cetnika koji bi nas sutra poklali da mogu i pišaju nam po drzavi kad god stignu ? ne vidim na osnovu cega neko moze prizeljkivati titulu borcu koji cak i ne priznaje drzavu u kojoj igra.. bilo kako bilo ista su to **** u 5 deka sve.. mi treba da sacuvamo obraz i borimo se do kraja pa sta god bude.. i ako posteno izgubimo bit ce prica da smo pustili jer levati ne znaju nista drugo nego prozivat.

VOLIMO TEBE A NJIH KO JE.E !

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 14 maj 2021, 23:48

Pa u posljednjih 6,7 godina procitao sam da su na Jugu placenici, Jugu se zvizdalo( zamisli zvizdis Jugu), neko ko osvoji 60 % Zeljinih trofeja je kreten i lopov, Mulalic i Adzem su neznalice i taldzije, otkazi se davali Zeljinim legndama u omladinskom pogonu, a doveli se tatini sinovi i studenti Difa da uce djecu, pjevalo se i skandiralo nekakvim debilima i igracima sa strane poslije 3 utakmice, a Sadikovic ili Osmankovic su proglaseni neprijateljima kluba. Kao spasioci i Abramovici se proglasavali nekakvi privatnici i studenti. Realno, mogu do ujutru nabrajati, ali nemam vremena. Valjda su ove masovne pojave foruma, drustvenih mreza, dostupnosti informacijama, pravljenja nauke od fudbala/navijanja uticale da se stvori nekakva brigada levata koja i ne ide na svaku domacu tekmu, a kamoli gostovanje, ali prati sistem, trafostanicu, poreze, sponzore, kamate... zato me i ne cudi ovo navijanje protiv Sarajeva. Prvo sebe gledati i svoju pricu. Mi smo Zeljo.
Zamisli scene, mi uzmemo Borca, a Sarajevo iks u Doboju :mrgreen:
Jači od ratova, režima i partija !!!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 maj 2021, 23:53

adnan1921 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:36
MocMahale444 je napisao/la:
14 maj 2021, 23:33
slažem se u potpunosti ! kakav si navijač ako navijaš protiv svog kluba ?! zato i jesmo u ku.cu kakvom jesmo trenutno jer su nam takve glave odlucivale mnogo vaznije stvari.. a ovi svi sto prizeljkivaju pobjedu borca ne trebaju vise ni dolaziti na zeljine tekme jer su ovakvim nacinom razmisljanja zapisali klub i svu svoju "ljubav" prema istom do max.
A kreteni druze, zamisli zeliti i prizeljkivati da ti klub izgubi 🤦🏻‍♂️ od cetnika koji su te rokali 90ih.
U **** ti zemberek i levata.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Studenti1921
Kontakt:

Post Postao/la Studenti1921 » 14 maj 2021, 23:56

Nakon što nismo dobili odgovor iz kluba, pokrenuli smo stranicu na Instagramu i Facebooku za praćenje zanimljive statistike kako bi približili navijačima neke podatke o našem klubu. Nadamo se da ćemo uspjeti u ovom projektu, ovo je prvi projekat od mnogih koje smo pripremili za ovu godinu. Nadamo se vasoj podršci u ovom projektu i svakom narednom. Mozete nas zapratiti na Instagramu i Twiteru FKŽeljezničarStats. Za sve sugestije, prijedloge ili greške molimo da nam se obratite.
Pred narednu utakmicu pripremili smo prikaz primljenih golova kroz sezone, ove godine mozemo izjednačiti i prestici rekord po broju primljenih golova.

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”