Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Love popizdio, 14pts za 8 minuta. 

pitanje jedno, u kojoj kladionici mogu igrati te hendikepe na rukomet, posto se ja inace kladim online, ali sutra necu moci, pa moram u ove nase, a na williamsu recimo nema ponudjen hendikep, na njihovoj stranici u ponudi...
Ma bice sutra ce stavitiDeriguz je napisao/la:pitanje jedno, u kojoj kladionici mogu igrati te hendikepe na rukomet, posto se ja inace kladim online, ali sutra necu moci, pa moram u ove nase, a na williamsu recimo nema ponudjen hendikep, na njihovoj stranici u ponudi...

Nego sta je sa AO jel pada kisa? Cekam vec dva dana smori se ziv

I jel zna neko kada ce poceti u funkciji www.wwin.ba da ne idem svakih 20 minuta do kladionice

- Citizen-X
- Kontakt:
nemam pojma sta je to bahrejn u odnosu na indiju po fudbalu pa je kvota 1,2 ali ja cu u svakom slucaju traziti duhove u ovom slucaju u dvoznaku Xu i fixu - pa ko voli nek izvoli...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
Kakvi indijci i fudbal ! Bahrein ima solidnu repkuCitizen-X je napisao/la:nemam pojma sta je to bahrejn u odnosu na indiju po fudbalu pa je kvota 1,2 ali ja cu u svakom slucaju traziti duhove u ovom slucaju u dvoznaku Xu i fixu - pa ko voli nek izvoli...

LBJ ima ozljedu, izgleda da ga neće nikako uvoditi u igru. Dobitak smanjen na 38 KM. Men' dosta.Juve - Catania (1.pol) 1
Almeria - Deportivo 1
Malatyspor - Fener 2+
Jokerit - Saipa 1
Espoo - Jyvaskyla -5
Love 20+
Buducnost - Hemofarm 1
James 26+

DostaSPY je napisao/la:
LBJ ima ozljedu, izgleda da ga neće nikako uvoditi u igru. Dobitak smanjen na 38 KM. Men' dosta.

'jutro koCkari

..ja 1 je da ce srbi dobiti 10 razlikelegenda reala je napisao/la:opet sam ,se zbunio sa ovim hendikepima
-9,5Srbija -Alžir jel 1 ,da će dobiti 10 razlike

A jel ima u nekoj kladionici na ponudi ko će da osvoji SP u rukometu?? ako ima, koja je kvota na Francuzima?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ima u Remi-ju, ali nisam gled'o kvote na osvajača prvenstva.mandraX je napisao/la:A jel ima u nekoj kladionici na ponudi ko će da osvoji SP u rukometu?? ako ima, koja je kvota na Francuzima?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Šta misliš, isplati li se na Francuze staviti nesto sitno...ne vjerujem da je ispod 2 kvota...Monolog je napisao/la:Ima u Remi-ju, ali nisam gled'o kvote na osvajača prvenstva.mandraX je napisao/la:A jel ima u nekoj kladionici na ponudi ko će da osvoji SP u rukometu?? ako ima, koja je kvota na Francuzima?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskren da budem, mislim da je krajnje vrijeme da im neko stane u kraj. Nema Narcise-a, a to je ipak hendikep. Ja ću "krhnuti" na Poljake ili Dance pa kud puklo da puklo. Dakle, ovo govorim sa čisto kladioničarskog aspekta(vjerujem da su kvote više nego dobre na njih kao osvajače prvenstva), a ne sa navijačkog. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma ne znam, opet mi Francuzi djeluju prejako, al' ima i te što kažeš da je vakat da im neko stane u kraj...a po prethodnim takmičenjima sve ukazuje na to da bi to mogla biti Hrvatska, što da ne? 

teniseri mozeli boleli dobiti crugolu cekam ga na dva listica
malo me strah znam da je kar'na igrac, ali za ovog drugog nisam nikad cuo.

-
- Kontakt:
Island-Mađarska (-56,5+)......................1 1.80
Francuska-Tunis (-52,5+).....................2 1.80
Hrvatska-Rumunjska (-53,5+)................ 2 1.80
Njemačka-Egipat (-53,5+).................... 2 1.80
J.Koreja-Argentina (-54,5+)..................1 1.80
Norveška-Japan (-61,5+)......................1 1.80
Španjolska-Bahrain (-57,5+)..................2 1.80
Danska-Australija (-59,5+)....................2 1.80
Poljska-Slovačka (-55,5+).....................2 1.80
Srbija-Alžir (-56,5+)............................2 1.80
Austrija-Brazil (-60,5+)....................... 1 1.85
kvota 660,54
Imali ovdje da bi trebo sta prepraviti i koji bi parovi bili sigurni??? Ako nije frka da neko malo analizira? HVALA i sretno mu ko prepise PS:Dabogda dobio ko prepise hehe
kvota 660,54
Imali ovdje da bi trebo sta prepraviti i koji bi parovi bili sigurni??? Ako nije frka da neko malo analizira? HVALA i sretno mu ko prepise PS:Dabogda dobio ko prepise hehe
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Ovo ću da prepišemnecko_gradacac je napisao/la:Island-Mađarska (-56,5+)......................1 1.80
kvota 660,54

P.S. Može li I.Balić zabiti 4 gola

spanjolska-bahrein (+21.5) 2
island-madjarska (+2.5) 1
hrvatska-rumunija (+6.5) 2
danska-australija (+30.5) 2
srbija-alzir (+9.5) 2
j.koreja-argentina (+3.5) 1
poljska-slovacka (+4.5) 1
..sta mislite ?!
island-madjarska (+2.5) 1
hrvatska-rumunija (+6.5) 2
danska-australija (+30.5) 2
srbija-alzir (+9.5) 2
j.koreja-argentina (+3.5) 1
poljska-slovacka (+4.5) 1
..sta mislite ?!

-
- Kontakt:
necko_gradacac je napisao/la:mandraX dabogda dobio![]()
hh

možda izbacim nesto, puno mi je to (660 KM)

P.S. Ne bi ja Island - Mađarska igrao under 52.5...stavit' cu over

evo dobrog beta
29,5/Danska-Australija1
zbroj golova danske u prvom poluvremenu manje od 29,5 u lutriji , na online kladama je 22,5 granica ,
Another bet based on statistics but very realistic one. At World Championship 2009 in Croatia, Australia was last. But no team scored more then 21 goals in first half against them. They played against strong teams like France ( 20 in first half ), Hungary ( 20 ), Slovakia ( 20 ), Romania ( 21 ), Spain ( 18 )and none scored above line 22,5. I explain that in this way: stronger team enter the game in a relaxed way, and on the other side Australian team try to resist as long as possible. In first half they can do that ( with stronger teams help ) but in second half their lack of power and experience is obvious, and then we have second half in which they recived 23,24,25 even 27 goals. Denmark first half under 22,5 !!
29,5/Danska-Australija1
zbroj golova danske u prvom poluvremenu manje od 29,5 u lutriji , na online kladama je 22,5 granica ,
Another bet based on statistics but very realistic one. At World Championship 2009 in Croatia, Australia was last. But no team scored more then 21 goals in first half against them. They played against strong teams like France ( 20 in first half ), Hungary ( 20 ), Slovakia ( 20 ), Romania ( 21 ), Spain ( 18 )and none scored above line 22,5. I explain that in this way: stronger team enter the game in a relaxed way, and on the other side Australian team try to resist as long as possible. In first half they can do that ( with stronger teams help ) but in second half their lack of power and experience is obvious, and then we have second half in which they recived 23,24,25 even 27 goals. Denmark first half under 22,5 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.