Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Kakvu to povredu ima Szoboszlai, pa ne moze da igra citavu polusezonu? Momak je vanserijski talenat, unio bi sigurno novu dimenziju u igru Rasenballsporta.
-
- Kontakt:
Sto stade dortmund
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ubise ih i rukama i nogama 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:

Ulaze i frljoke kad Haaland šuta. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Resetovase ih ljudi. Svaka cast zutim.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Dortmund nam je takav rival da mi bude drago kad vidim da nešta i oni osvoje.
veli švajnštajger terziću čestitam, ovaj njemu hvala lijepa 

-
- Kontakt:
Koji odnos Edo .. Edin .. imenjak ima sa igracima .. i igraci sa njim za svaku pohvalu.
Bilo bi dobro da ostane u strucnom stabu naredne sezone , ali dobri rezultati privukli su da se leverkusen i frankfurt interesuju da ga dovedu.
Bilo bi dobro da ostane u strucnom stabu naredne sezone , ali dobri rezultati privukli su da se leverkusen i frankfurt interesuju da ga dovedu.

dobio čovjek šansu niotkuda i iskoristio je. još ako se plasira u LŠ sve mu se otvara, ako ne uzme šta mu se ponudi sam je kriv!
Nagelsmann pokazao kakva je trenerska neznalica. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
koliki je znalac vidjećemo dogodine. ima pedigre, polufinsle LŠ i još svašta nešts ali bez titula. dogodine mora barem jednu osvojiti mada mislim da je bajernu sve ispod dvije podbačaj
-
- Kontakt:
Nagelsmann sa Leipzig ima najbolju odbranu , od 32 tekme primili su 28 .
E sad taj isti Nagelsmann od naredne sezone je na klupi bayern/a, taj isti od BvB je u 3 tekme popu*io 10 komada.. dvije u bundeski i danasnji/vecerasnji kup.
PS. Bolje da ste Edu Terzica doveli , zahebavsm se nedamo mi Edu.
Nije Nagelsmann jos dorastao da sjedne na klupu bayerna.
Treba on pure jos da se najede.

E sad taj isti Nagelsmann od naredne sezone je na klupi bayern/a, taj isti od BvB je u 3 tekme popu*io 10 komada.. dvije u bundeski i danasnji/vecerasnji kup.
PS. Bolje da ste Edu Terzica doveli , zahebavsm se nedamo mi Edu.
Nije Nagelsmann jos dorastao da sjedne na klupu bayerna.
Treba on pure jos da se najede.

- kraljttbvb
- Kontakt:

Meni vise baca na Sulea - nekakav krupan, nezgrapan. Lik ogroman, a odbija se sinoc od Halanda ko malo dijete

Bit ce u strucnom stabu Rosea, sto je jedna vrsta nagrade za ostvarene rezultateOmerbavarac je napisao/la: ↑13 maj 2021, 21:38Da Rose nije ranije kaparisan, vjerujem da bi se nakon vecerasnjih 45 minuta u upravi Dortmunda zapitali sta ce sa Terzica.

Plus sto u strucnom stabu uvijek imas zamjenu ako Rose kiksa. Terzic je tu da opet vadi vruce kestenje iz vatre

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zanimljiv je i podatak da su se sastala dvojica najmlađih trenera u istoriji finala ovog takmičenja.

Inace redovne musterijeBila je ovo četvrta uzastopna pobeda Borusije protiv Lajpciga, a već osma u nizu u kojoj “bikovi“ ne uspevaju da pobede “milionere“.

-
- Kontakt:
Isprska Edo kleine pissera. Terzić ako ovu sad priliku (kada se pozitivno pokazao kao cheftrainer) ne iskoristi onda je lud. Navodno ga žele i Leverkusen i Eintracht.
Angelino je pola ekipe Leipziga.
Agieren statt reagieren
ima dvije opcije, preuzeti nekoga ili čekati da rose dobije nogu. ja ne bi čekao ni sekunde, ko zna kad će mu se opet ukazati ovakva prilika.Pale_Companion je napisao/la: ↑14 maj 2021, 09:55Isprska Edo kleine pissera. Terzić ako ovu sad priliku (kada se pozitivno pokazao kao cheftrainer) ne iskoristi onda je lud. Navodno ga žele i Leverkusen i Eintracht.
Siguran sam da će Edin preuzeti neku ekipu i biti šef struke. Nakon ovog neće ostati pomoćni trener u BVB-u.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pa dobro nije sad osvojio Kup i napravio neki rezultat sa Arminiom iz Bielefelda, nego sa ekipom koja je po imenima odmah iza Bajerna. Uz dužno poštovanje Leipzigu, ipak oni i nisu baš neka mjera po kojoj bi se trebali mjeriti. Ušli jednom u polufinale LP i sad ih treba dizati u nebesa. Igrao je i Salke polufinale LP ne tako davno, pa su sada drugoligasi.
Drugi završavaju jer Borusija upada u crne serije i jer BVB luta sa trenerima...
Je li baš presudilo njegovo znanje pa da BVB osvoji kup?
Ja bih ipak rekao da je bilo i dosta sreće, jer je BVB postao prvi favorit za pehar čim je Bajern ispao.
U polufinalu igrali sa drugoligasem koji je tek izašao iz korone, plus se čuvali za finis sezone u Cvajti.
Što se tiče sinoćnjeg finala, kad se pogleda historija susreta BVB-a i RB-a, Borusija ih čini mi se mlatne kad god hoće.
Ipak još uvijek nije obezbijedjena LP, pa ja Terzica još uvijek ne bih dizao u nebesa. Da ne bude velikog plakanja ako se padne sa velike visine, odnosno ne ode se u LP...
Drugi završavaju jer Borusija upada u crne serije i jer BVB luta sa trenerima...
Je li baš presudilo njegovo znanje pa da BVB osvoji kup?
Ja bih ipak rekao da je bilo i dosta sreće, jer je BVB postao prvi favorit za pehar čim je Bajern ispao.
U polufinalu igrali sa drugoligasem koji je tek izašao iz korone, plus se čuvali za finis sezone u Cvajti.
Što se tiče sinoćnjeg finala, kad se pogleda historija susreta BVB-a i RB-a, Borusija ih čini mi se mlatne kad god hoće.
Ipak još uvijek nije obezbijedjena LP, pa ja Terzica još uvijek ne bih dizao u nebesa. Da ne bude velikog plakanja ako se padne sa velike visine, odnosno ne ode se u LP...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.