FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 13 maj 2021, 17:14

Hajde Cericu, hocemo Huawei za bajramluka :rol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 maj 2021, 17:26

Znaci mogla bi jos kakva aplikacija kanut'. App po app pogaca.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 maj 2021, 17:49

“u nama počinju da prepoznaju globalni brend, a ne lokalni fudbalski klub". :rol:

Posebnu pažnju privukla je nagrada za igrača utakmice koja je poslije meča dodijeljenja igraču domaćina, Babu Musahu.

Naime, Musah je dobio mašinicu za brijanje što se definitivno može smatrati zaista originalnom nagradom za najboljeg pojedinca meča jer se obično za tu nagradu daje neki manji trofej ili suvenir.

To samire kraljuuuu mašnice naša :ljepota:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 13 maj 2021, 19:03

LjoZee je napisao/la:
13 maj 2021, 16:42
-Nakon utakmice poslušao sam izjavu mog pomoćnika Memića. Mislim da je bio objektivan koliko je on to mogao biti. Mišljenja sam da je Velež imao bolje prilike, iako je moj pomoćnik rekao da smo mi imali bolje. Na kraju mislim da je rezultat realan. Igrali smo koliko možemo i maksimalno se trudili. Na svakoj idućoj utakmici ćemo ići na pobjedu pa što bude, ističe.

Slišković kaže kako ne zna hoće li biti na klupi Željezničara i protiv vodećeg Borca.

- Imam porodičnih problema, a i klub je sve rekao u svome saopštenju. Što se tiče vođenja sljedeće utakmice zaista ne znam ništa.
Sliskovic je jos uvijek trener. Nije dao ostavku/dobio otkaz. Istinu je klub napisao na stranici.
To je u Želji normala. To je uveo Amar kada je na pola prvenstva otišao na godišnji odmor.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 maj 2021, 19:28

slika
Sudije za nedjelju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 13 maj 2021, 19:51

Valter je napisao/la:
13 maj 2021, 19:03
To je u Želji normala. To je uveo Amar kada je na pola prvenstva otišao na godišnji odmor.
Koji ono bi mjesec kralju?
Vico, moze li liga po pola?

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 13 maj 2021, 20:54

Opijum je napisao/la:
13 maj 2021, 19:51
Valter je napisao/la:
Meščini onaj kada je u Želji polako nestajalo para.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 maj 2021, 22:49

LjoZee je napisao/la:
13 maj 2021, 19:28
slika
Sudije za nedjelju.
:shock:

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 13 maj 2021, 23:13

Valter je napisao/la:
13 maj 2021, 20:54
Opijum je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Tacno se vidi da si tad okruglo imao 6,5 godina
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 14 maj 2021, 01:32

Benderrr je napisao/la:
13 maj 2021, 23:13
Valter je napisao/la:
13 maj 2021, 20:54
Opijum je napisao/la:

E svasta, što ne mogu sranja i laži od ovog lika, fuj!
Vico, moze li liga po pola?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 maj 2021, 09:36

Valter je napisao/la:
14 maj 2021, 08:47
Opijum je napisao/la:
14 maj 2021, 01:32
Benderrr je napisao/la:

Bivši predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo oktrio je zašto je menadžer plavih Amar Osim iznenadio sve i otišao na odmor na početku sezonu. Menadžer aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Amar Osim šokirao je bh. sportsku javnost nakon što je dan uoči početka Premijer lige Bosne i Hercegovine odlučio uzeti deset dana odmora. Za sada se ne znaju pravi razlozi odlaska Osima na odmor, a malo ko iskreno vjeruje u službeno objašnjenje da "mu je bio potreban odmor". Nekadašnji predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo izjavio je za Avazov Sport kako "nije normalno da Osim ode na odmor", te je dodao: "Osimu je teško jer u klubu nema para", kazao je Žujo za Avazov Sport, objašnjavajući odlazak Osim na odmor.

E sad Moleru opleti.
Sve je ovo laz. Amar je ostavio 5 miliona maraka i otisao na odmor jer su ga umorile psovke navijaca klubova protiv kojih smo igrali. Amar je Misimovicu prvi pokazao poslovne knjige, ali ne da bi mu ukazao na probleme, kako se mislilo, vec da bi mu pokazao silne milione maraka koje mu je ostavio. Cak nije zelio ni naplatiti svoja potrazivanja od tih silnih miliona. Jedan je babuka.
Pročepit će negdje.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 14 maj 2021, 09:43

MojaMalenkost je napisao/la:
14 maj 2021, 09:36
Valter je napisao/la:
Opijum je napisao/la:

Bivši predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo oktrio je zašto je menadžer plavih Amar Osim iznenadio sve i otišao na odmor na početku sezonu. Menadžer aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Amar Osim šokirao je bh. sportsku javnost nakon što je dan uoči početka Premijer lige Bosne i Hercegovine odlučio uzeti deset dana odmora. Za sada se ne znaju pravi razlozi odlaska Osima na odmor, a malo ko iskreno vjeruje u službeno objašnjenje da "mu je bio potreban odmor". Nekadašnji predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo izjavio je za Avazov Sport kako "nije normalno da Osim ode na odmor", te je dodao: "Osimu je teško jer u klubu nema para", kazao je Žujo za Avazov Sport, objašnjavajući odlazak Osim na odmor.

E sad Moleru opleti.
Sve je ovo laz. Amar je ostavio 5 miliona maraka i otisao na odmor jer su ga umorile psovke navijaca klubova protiv kojih smo igrali. Amar je Misimovicu prvi pokazao poslovne knjige, ali ne da bi mu ukazao na probleme, kako se mislilo, vec da bi mu pokazao silne milione maraka koje mu je ostavio. Cak nije zelio ni naplatiti svoja potrazivanja od tih silnih miliona. Jedan je babuka.
Da 5 miliona ali dugova.Pekaru hljeba tada nisu placali.Mislim da se samo Sportskom centru Medjugorje dugovalo oko 2 miliona.Bivšim igracima,dobavljacima...Pa cak se tada,kad je Amar otišao na godišnji,javio i ”veliki” Zeljovac Trklja,tadašnji direktor Hotela Terme,sa ogromnim potrazivanjem od Zelje...Nema ko nije u tom periodu trazio pare,identicno je danas ponovo poslije Amarovog odlaska.

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 14 maj 2021, 09:49

Valter je napisao/la:
Opijum je napisao/la:
Benderrr je napisao/la:

E sad Moleru opleti.
Dao covjek otkaz tad,imas negdje sa Gredicem intervju,a ima i sa Osimom.
Kokuz ostao,zadnje pare u klub dao pred Plzen.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 14 maj 2021, 09:56

Valter je napisao/la:
Opijum je napisao/la:
Benderrr je napisao/la:

E sad Moleru opleti.
Kao što se vidi iz priloženog o cemu se radi si mogao naći na portalu Sinana il slično, jer si imao ipak 5 godina. Frajer lijepi neke šklj tekstove
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 14 maj 2021, 09:58

Amar nas je cak pokusao voditi i iz tunela sto mu je prouzrokovalo deficit vitamina d3, pa je s toga morao otici kod arapa da se malo sunca. Covjek nam ostavio 5 miliona, po nekima cak i deset i mi ga opet kritikujemo. Bez Amara cak ni istok ne bi imali jer je on tvorac ideje kako da se namaknu pare za gradnju infrastrukture.. Dakle, ostavio milione i ideje, a oni posle njega sve uspjeli syebati. I za danasnju situaciju su krivi dusmani iz proslosti i forumasi koji ga kritikuju..
Pročepit će negdje.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 14 maj 2021, 11:43

Cunami87 je napisao/la:
14 maj 2021, 09:49
Valter je napisao/la:
Opijum je napisao/la:

E sad Moleru opleti.
Dao covjek otkaz tad,imas negdje sa Gredicem intervju,a ima i sa Osimom.
Kokuz ostao,zadnje pare u klub dao pred Plzen.
A kako ces ti objasniti liku kojem je izvor informacija neki šklj portal i jos je bezobrazan laze sto je najgore. Jer da zna koliko je tad para izvalio ne bi mu palo na pamet, al haj moze prodavat priče djeci od 20 godina. A meni se ovakvim ne da pisati zato ih samo treba sprdat.
by KANA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 maj 2021, 12:04

Moze li se zakljucati ova tema,nema ovo vise smisla
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 maj 2021, 12:20

BAJRAMBAREČULA ŽELJOVCI!!! Ma na kojoj ili čijoj strani bili!!! Da ste mi zdravi i veseli akoBogda...

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 maj 2021, 12:21

Trenutni igrački fond je sljedeći:
Golmani: Erić, Muftić, Bender
Odbrana: Stevanović, Miletić, Kosorić, Ikić, Miličević, Vrhovac, Blažević, Šehić.
Vezni red: Alispahić, Bojo, Štilić, Veselinović, Gasal, Bekrić, Subašić, Mujezinović, Čeliković, Ramović, Šabanadžović.
Napad: Juričić, Zec, Lendrić, Nargalić

Ne znam tačno kome sve istiće ugovor, ali shodno finansijskoj situaciji vjerovatno će igrački fond pretrpjeti znatne promjene.
Šta od ovih trenutnih može biti koliko, toliko upotrebljivo.

Erić: mislim da ugovor istiće hvala i doviđenja.
Bender: nema se para i možda kao druga opcija, ali kako naći prvog golmana a kokuzluk.
Muftić: umjesto njega probati Miličevića kao opciju.

Stevanović: trenutno ozbiljna povreda, mislim da je ugovor do 2022.g., znači do tada ostaje u klubu, a poslije toga nebi trebao biti opcija.
Miletić: ako neko mora ostati malo iskusniji prije Aco nego on.
Kosorić: uhhh, al šta češ neko iskusniji mora ostati. Ako mu ugovor istiće onda neka ide
Ikić: previše hvaljen, ne znam zašto ali nešto bolji od trenutnih. Mislim da ugovor istiće tako da i on nije više opcija.
Miličević, Blažević, Vrhovac; hvala i doviđenja.
Šehić: para nemamo a mora neko i ostati. Vjerovatno i nije neka skupa opcija.

Alispahić, Štilić: ostati jedan zbog iskusta, drugi hvala i doviđenja.
Bekrić: godine čine svoje, hvala i doviđenja. Dobra bi bila opcija, omladinski pogon.
Mujezinović, Čeliković, Veselinović: prva dvojica hvala i doviđenja, posljednji bez hvala, samo zbogom.
Ramović, Šabanadžović: prvi totalni promašaj negovo ponovno dovođenje, za malog Anela mi je žao, mislim da nam je ite kako mogao pomoći.
Subašić, Gasal: Subašić da nema ogromnu tremu od nastupa u “Zvijezdama granda” možda bi od njega moglo i nešto biti al čovjega (dijete) ubi trema. Mislim da je Gasal mnogo manji potencijal.
A sada Bojo: ranije sam često čitao na forumu komentare o Boji, te dobar, te nije loš, te ovo-ono. Nekako se više fokusiram na njegovu igru. Kontam il se ja ne razumijem u ovu igru ili većina. Lik totalni promašaj, neko će reči igra na neprirodnim pozicijama, ali igrač za koga je Hajdarević lično Serhio Buskec ne znam šta traži kod nas.

Jurčić: ništa spektakularno ali ako nije preskup neka ga.
Lendrić, Zec: nadam se da nisu došli da umru igrajući kod nas. Lendrić hvala i doviđenja, Zec da se bavi fudbalom vjerovatno najbolji igrač lige, a ovako bolje imati Asima nego njega.
Nargalić: jeko ovo

Helem gro neupotrebljivi, dosta ugovora istiće. Nećeš ih moći u punom iznosu isplatiti, biće vjerovatno i tužbi. Naravno nema se para ni za koga ozbiljnog, iz omladinskog slabo šta upotrebljivo. Jako težak period pred Željom, da li postoji neki alhemičar da izmisli neke pare vidjet ćemo.
Epizoda sa Blažem po meni nepotrebna, a možda ovo i nije loše da nam ne bi bio opcija za naredni period jer ne vidim hemiju između Želje i Blaža.
Kako god ne odričem se nikada plave boje, ali da će interesovanje i sponzora i navijača i ozbiljnijih igrača za naš klub biti reducirano to nam je realnost. Naprijed Željo ljubavi moja.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 14 maj 2021, 12:27

Valter je napisao/la:
14 maj 2021, 12:21
Trenutni igrački fond je sljedeći:
Golmani: Erić, Muftić, Bender
Odbrana: Stevanović, Miletić, Kosorić, Ikić, Miličević, Vrhovac, Blažević, Šehić.
Vezni red: Alispahić, Bojo, Štilić, Veselinović, Gasal, Bekrić, Subašić, Mujezinović, Čeliković, Ramović, Šabanadžović.
Napad: Juričić, Zec, Lendrić, Nargalić

Ne znam tačno kome sve istiće ugovor, ali shodno finansijskoj situaciji vjerovatno će igrački fond pretrpjeti znatne promjene.
Šta od ovih trenutnih može biti koliko, toliko upotrebljivo.

Erić: mislim da ugovor istiće hvala i doviđenja.
Bender: nema se para i možda kao druga opcija, ali kako naći prvog golmana a kokuzluk.
Muftić: umjesto njega probati Miličevića kao opciju.

Stevanović: trenutno ozbiljna povreda, mislim da je ugovor do 2022.g., znači do tada ostaje u klubu, a poslije toga nebi trebao biti opcija.
Miletić: ako neko mora ostati malo iskusniji prije Aco nego on.
Kosorić: uhhh, al šta češ neko iskusniji mora ostati. Ako mu ugovor istiće onda neka ide
Ikić: previše hvaljen, ne znam zašto ali nešto bolji od trenutnih. Mislim da ugovor istiće tako da i on nije više opcija.
Miličević, Blažević, Vrhovac; hvala i doviđenja.
Šehić: para nemamo a mora neko i ostati. Vjerovatno i nije neka skupa opcija.

Alispahić, Štilić: ostati jedan zbog iskusta, drugi hvala i doviđenja.
Bekrić: godine čine svoje, hvala i doviđenja. Dobra bi bila opcija, omladinski pogon.
Mujezinović, Čeliković, Veselinović: prva dvojica hvala i doviđenja, posljednji bez hvala, samo zbogom.
Ramović, Šabanadžović: prvi totalni promašaj negovo ponovno dovođenje, za malog Anela mi je žao, mislim da nam je ite kako mogao pomoći.
Subašić, Gasal: Subašić da nema ogromnu tremu od nastupa u “Zvijezdama granda” možda bi od njega moglo i nešto biti al čovjega (dijete) ubi trema. Mislim da je Gasal mnogo manji potencijal.
A sada Bojo: ranije sam često čitao na forumu komentare o Boji, te dobar, te nije loš, te ovo-ono. Nekako se više fokusiram na njegovu igru. Kontam il se ja ne razumijem u ovu igru ili većina. Lik totalni promašaj, neko će reči igra na neprirodnim pozicijama, ali igrač za koga je Hajdarević lično Serhio Buskec ne znam šta traži kod nas.

Jurčić: ništa spektakularno ali ako nije preskup neka ga.
Lendrić, Zec: nadam se da nisu došli da umru igrajući kod nas. Lendrić hvala i doviđenja, Zec da se bavi fudbalom vjerovatno najbolji igrač lige, a ovako bolje imati Asima nego njega.
Nargalić: jeko ovo

Helem gro neupotrebljivi, dosta ugovora istiće. Nećeš ih moći u punom iznosu isplatiti, biće vjerovatno i tužbi. Naravno nema se para ni za koga ozbiljnog, iz omladinskog slabo šta upotrebljivo. Jako težak period pred Željom, da li postoji neki alhemičar da izmisli neke pare vidjet ćemo.
Epizoda sa Blažem po meni nepotrebna, a možda ovo i nije loše da nam ne bi bio opcija za naredni period jer ne vidim hemiju između Želje i Blaža.
Kako god ne odričem se nikada plave boje, ali da će interesovanje i sponzora i navijača i ozbiljnijih igrača za naš klub biti reducirano to nam je realnost. Naprijed Željo ljubavi moja.
Slazem se sa svime sto si napisao, s tim da kosorica ne bi ostavio ni pod razno, ni da ima ne znam ni ja kakvo iskustvo. Mislim da gasal moze proigrati, nije on toliko los, samo nije dobijao priliku. Mislim da nije ok da ga ocjenjujemo kad je dobio priliku tek kad je ekipa u pm otisla. Subasica ostavit da vidimo mozel sta, al ne na krilu, jer je tu promasaj - barem po meni.

Zec je masina, al ako nece bit zadro... lendrica s noge na nogu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], drzgemboadislic i 46 gostiju.