Zvjezdan Misimović

harishp
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la harishp » 10 jan 2011, 21:53

calcio je napisao/la:
harishp je napisao/la:o
calcio je napisao/la:Bolje mu je negdje na posudbu nego u drugi tim, ako vec nema pravo da mjenja ekipu prije juna. Mislim da bi lako mogao naci ekipu u Njemackoj koja bi ga posudila, Schalke ili neki drugi.
Pa kako rekose nema pravo ni na posudbu u pola sezone.Rusija,Svedska drzave koje cekaju pocetak novog prvenstva.Ali nije ni Miske glup,zna da ga vise od tamo nebi ni bagerom iscupalo.
Prosle godine su ga zeznuli i to dobro,nek ovu polusezonu lagano odrzava kondiciju.Jer on vise nema sta napredovati,nije balavac.Sto je naucio,naucio je.

mislim da to nije istina. moze on odmah na posudbu, ne treba cekati ljeto.
Bila je rasprava u vezi toga.i ja sam isto tako mislio,da ode na posudbu.Mudjutim @devil ako se ne varam bas uleti da li na ovoj temi ili drugdje da ne trazim,bas rece da nema sanse da ide na posudbu.Jer je i to fakticki na neki nacin potpis ili ti igranje za treci klub.Sto je neostvarljivo.
Nisam provjeravao jer mi je @Devil bio isuvise siguran u sebe :mrgreen: .A nije ni kulturno sumnjati bas u sve pojedince. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 10 jan 2011, 23:40

Oprostite mi na izrazu, ali Misimović je kretenčina i to žestoka. Umjesto da sada igra u engleskom Premiershipu i bude treći bh igrač uz Begovića i Džeku (imao je dosta ponuda koje je odbijao), on čisti kopačke i nosi vodu ciganima iz Galatasaraya i čeka mogući transfer u njemačkog drugoligaša koji je u zoni ispadanja u treću ligu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2011, 23:48

Chelsea_CBH je napisao/la:Oprostite mi na izrazu, ali Misimović je kretenčina i to žestoka. Umjesto da sada igra u engleskom Premiershipu i bude treći bh igrač uz Begovića i Džeku (imao je dosta ponuda koje je odbijao), on čisti kopačke i nosi vodu ciganima iz Galatasaraya i čeka mogući transfer u njemačkog drugoligaša koji je u zoni ispadanja u treću ligu.
De nam navedi izvor poziva,ponude ne nagadjanja nego konkretne ponude tih klubova koji je on odbio.Pogotovo tog u Engleskoj. :roll:
On se uopste nije pitao ni zasta,a narod udara ko Maksim po diviziji. :shock:
Galata mu je bila daj sta das.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 10 jan 2011, 23:51

harishp je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Oprostite mi na izrazu, ali Misimović je kretenčina i to žestoka. Umjesto da sada igra u engleskom Premiershipu i bude treći bh igrač uz Begovića i Džeku (imao je dosta ponuda koje je odbijao), on čisti kopačke i nosi vodu ciganima iz Galatasaraya i čeka mogući transfer u njemačkog drugoligaša koji je u zoni ispadanja u treću ligu.
De nam navedi izvor poziva,ponude ne nagadjanja nego konkretne ponude tih klubova koji je on odbio.Pogotovo tog u Engleskoj. :roll:
Birmingham mu je bio dao službenu ponudu u ruke i on je poderao na oči njihovog menadžera što ih je toliko uvrijedilo da su prostorije Wolfsburga napustili što bi rekao tili čas. Rekao je da ne voli Engleze.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 10 jan 2011, 23:57

Chelsea_CBH je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Birmingham mu je bio dao službenu ponudu u ruke i on je poderao na oči njihovog menadžera što ih je toliko uvrijedilo da su prostorije Wolfsburga napustili što bi rekao tili čas. Rekao je da ne voli Engleze.
Kad se to desilo?Znam da je bilo mali milion spekulacija ali i da ga wolsburg nije htjeo prodati dok nisu kupili Diega,nisu htjeli ni da cuju o njegovom odlasku
RIP SALE VILENJAK

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jan 2011, 23:59

Kako ja znam samo se pricalo oko Evertona i moguceg angazmana u isti. A i to je ocigledno bila suplja, jer niti u jednom trenutku Everton nije poslao ponudu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 jan 2011, 23:59

ja sam baš čitao suprotno kad je rekao da bi volio promijeniti sredinu i da bi mu odgovarao transfer u Premiership jer je to nivo više u odnosu na BL a kad kažeš da čeka transfer u 2 bl kao prvo bi trebao znati da je ovo samo za sad špekulacija a kao drugo iako je dao onakve izjave oko transfera u rusiju vjerovatno bi prije pogazio te riječi i otišao tamo i odigrao par sezona za dobre novce i u dobroj ligi nego da u potpunosti uništi svoju karijeru. Ali si u pravu kad kažeš da je pogriješio prilikom transfera u Galatu, nas par forumaša je pisalo nekad o tome (što se mene lično tiče ja nisam mogao znati da će se sve to ovako završiti ali mi je bilo čudno da ide u Galatu u trenutku kad je mogao otići u neku drugu od liga 5ca i zaigrati za neki možda čak i manji klub ali dovoljno stabilan i atraktivan ali eto izabrao je to što jeste i sad je bespotrebno o tome dalje pisati)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2011, 00:01

harishp je napisao/la:
To bi bilo na svim naslovnim stranicama.Pogotovo ako je sluzbeno.
Ali kod ovog slucaja ni guglas ne moze pomoci.
Nebilo ti zapovjedjeno da nam stavis link,Bas bih volio vidjeti tu Misketovu ''rabotu''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 11 jan 2011, 00:04

Ma nije ni on kriv sto je otiso u Galatu....jednostavno htjeo je otic iz wolsburga,nisu ga htjeli prodati dok nisu kupili Diega a to je bilo 3-4(otprilike)dana prije kraja prelaznog roka.Imao je konkretnu ponudu samo Galate i klub je pristao pa je i on.Salkeu ga vjerovatno nisu ni htjeli prodati.Galatasaray je velik tim ali tko je mogao predpostaviti da ce se ovo desiti...
RIP SALE VILENJAK

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 11 jan 2011, 00:09

Za one koji nisu shvatili, moj zadnji post je bio SARKAZAM i IRONIJA, hoću reći ne mora biti službena ponuda da ode Englesku, jednostavno se može ponuditi. Sigurno bi sada imao mjesta u Wolverhamptonu do kraja sezone, da igra džabe, a da je pametan to bi uradio. Ovo nije sarkazam, jer bolje zadnji u Engleskoj, nego u Turskoj negdje na sredini. A još ako ga primjeti koji engleski menadžer pa dobije i službenu ponudu za dobru lovu u neki klub tipa Chelsea (baš nam takav igrač treba)

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 11 jan 2011, 08:29

de ba ljudi sta se vi tu sikirate koji klinac..Imaju ljudi koji su dali milione i oni se sada sikiraju oko tog problema. Pa nije niko lud da baca pare u vodu. Miske je u konfliktu sa Hagijem i za sada ga Rumun ne planira vratiti u ekipu. Isto je radio sa Insuom ali je promijenio misljenje nakon zadnje utakmice protiv Hannovera kada su dobili 3-0 a Insua je odigrao fantasticno. Hagi sa svih strana prima kritike zbog mnogo cega, izmedju ostalog sto je iz ekipe izbacio Insuu, Misimovica i jos par igraca.
Uglavnom prvi kiks Galate i ja mislim da je Hagiju noga u dupe. Vec ga vise od pola navijaca ne voli i takav trener moze se u Turskoj zadrzati samo par sedmica. Stoga Miske treba da trenira i odrzi formu i sigurno ce za par sedmica biti u prvoj ekipi Galate kada dodje novi trener.
No opet ponavljam, ja sam gledao Misketove utakmice kada je stigao u Galati i vjerujte mi da bi vecina trenera uradila ono sto i Hagi, ako nista u najboljem slucaju stavila ga na klupu. Misimovicu kao da je bilo ponizenje da igra, asmo se vukao po terenu ko prebijena macka....

A reko sam ja lijepo Misketu da ce doci cica na kolica kad sam mu trazio 100 eura da mi posudi..Da mi je tada izisao u susret sada bi igrao playmakera u Man Utd-u ili Chelseau...Ovako neka sakuplja na treningu lopte, zatim one boce za vodu i one floroscentne veste...

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 11 jan 2011, 12:59

ne znam zasto onda diskutujemo ovdje o posudbi ili prelasku prije ljeta...
ako sam dobro shvatio pravila, misimovic ne moze nastupit' ni za jedan klub osim galate i wolfsburga u sezoni 2010/11. nebitni su tu modaliteti prelaska (transfer, posudba)... alternativa moze biti samo prelazak u klub koji igra sezonu 2011 (zemlje u kojima se liga igra u proljece i ljeto - rusija i skandinavske zemlje npr.)..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jan 2011, 13:43

Ovo sto se desava sa Misketom me uopste ne iznenadjuje.

Do par mjeseci ovje kada sam pisao o realnom cinjenicnom stanju u vezi Misketa odma lavina kriticara.
Takvi od Misketa napravise skoro pa Iniestu.
Vrlo jednostavno zadnjih godiinu dana Miske igra na kredit i u klubu (ako igra Wolfsbrg) i pogotovo u reprezentaciji.
Do njega je da pokaze svim menadzerima da nije proslost inace mu nema spasa.

Nadam se daga necu vidjeti u prvih 11 protiv Rumuna.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2011, 16:38

kimbo je napisao/la:Ovo sto se desava sa Misketom me uopste ne iznenadjuje.

Do par mjeseci ovje kada sam pisao o realnom cinjenicnom stanju u vezi Misketa odma lavina kriticara.
Takvi od Misketa napravise skoro pa Iniestu.
Vrlo jednostavno zadnjih godiinu dana Miske igra na kredit i u klubu (ako igra Wolfsbrg) i pogotovo u reprezentaciji.
Do njega je da pokaze svim menadzerima da nije proslost inace mu nema spasa.

Nadam se daga necu vidjeti u prvih 11 protiv Rumuna.
Nije Iniesta ali jeste rekorder asistencija u BL ikada.Od hiljade igraca koji su protutnjali tom ligom.
Na visokoj poziciji u vezi asistencija je bio i prosle godine iako je samo pola sezone bio u BL.
Tako da se tu sva konverzacija i bubanja zavrsavaju.Ti @Kimbo gori nego firaun Hagy ,kome i jeste cilj da ovaj ne igra: :lol:
Sto se tice onog forumasa sa sarkazmom ili ironizmom,trebao bi da zna .Da se zbog neprovjerenih informacija,dezinformacija ili lazi u vezi toga.Na svim normalnim forumima dobija opomena.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jan 2011, 18:15

@harisp
Eto ja mozda nisam u pravu hehe ... ali je pitanje zasto covjek bukvalno ne moze da nadje sebi ugovor u iole nekom prosjecnom evropskom klubu kada je tolika zvijezda.
Mozda bi menadzeri trebali malo bolje da prate analize na forumu sportsport.ba

Njemu je uvijek svak kriv : Prvo je bio Kodro pa Ciro . Onda Hoenes , sada Haggi i na kraju su mu krivi i protivnicki igraci sto igraju odbranu na njemu :D :D pa ne moze u miru asistirati :D

On je po meni jedan lijen igrac veoma osjetljive naravi koji je jedno vrijeme bio umislio da je malo veca zvijezda nego sto jeste. Procitan od odbrambnih igraca iole boljeg kluba i sada nema setanja , u miru primanja lopte i tako dalje.
Nazalost tesko je promijeniti stil igre u ovoj fazi njegove karijere nema on volje za to. Previse je komotan.

Jeste asistirao je on veoma dobro sve do zadnjeg dana a i Wolfsurg je davao golova :D :D najmanje 2 po utakmici ali sta to vrijedi kada su primali vise nego sto su davali. "Promet veliki zarada mala ".
A tu je Miske bio jedna od vecih rupa u fazi odbrane.
Kompletiran statistika , broja primljenjih i datih golova dok je Miske bio u igri i broj kilometar pretrcanih po tekmi daje malo realniju sliku o ucinku.

Nazalost jer bi nam jos uvijek dobro dosao u repci kao dzoker sa klupe ako bi poceo opet trenirati kao pod Magathom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jan 2011, 19:10

Pa mislim, da ce Misimovic ipak zajedno za Dzekom i Spahicem startovati kao Joker protiv Rumunije u sljedecoj utakmici kvalifikacija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 13 jan 2011, 01:23

Principatus je napisao/la:Pa mislim, da ce Misimovic ipak zajedno za Dzekom i Spahicem startovati kao Joker protiv Rumunije u sljedecoj utakmici kvalifikacija.
jarane, ako je joker onda nea sanse da ce startovati :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jan 2011, 08:02

100 poena za tebe. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 14 jan 2011, 01:23

kimbo je napisao/la:@harisp
Eto ja mozda nisam u pravu hehe ... ali je pitanje zasto covjek bukvalno ne moze da nadje sebi ugovor u iole nekom prosjecnom evropskom klubu kada je tolika zvijezda.
Mozda bi menadzeri trebali malo bolje da prate analize na forumu sportsport.ba

Njemu je uvijek svak kriv : Prvo je bio Kodro pa Ciro . Onda Hoenes , sada Haggi i na kraju su mu krivi i protivnicki igraci sto igraju odbranu na njemu :D :D pa ne moze u miru asistirati :D

On je po meni jedan lijen igrac veoma osjetljive naravi koji je jedno vrijeme bio umislio da je malo veca zvijezda nego sto jeste. Procitan od odbrambnih igraca iole boljeg kluba i sada nema setanja , u miru primanja lopte i tako dalje.
Nazalost tesko je promijeniti stil igre u ovoj fazi njegove karijere nema on volje za to. Previse je komotan.

Jeste asistirao je on veoma dobro sve do zadnjeg dana a i Wolfsurg je davao golova :D :D najmanje 2 po utakmici ali sta to vrijedi kada su primali vise nego sto su davali. "Promet veliki zarada mala ".
Kompletiran statistika , broja primljenjih i datih golova dok je Miske bio u igri i broj kilometar pretrcanih po tekmi daje malo realniju sliku o ucinku.

Nazalost jer bi nam jos uvijek dobro dosao u repci kao dzoker sa klupe ako bi poceo opet trenirati kao pod Magathom.

prijatelju ovo je napametniji komentar na ovom forumu od postojanja ovog foruma! sve u bocu tacno od tebe : Osjetljiv svega nesto uvrijedi , dva put je se oprastao od repke , ugadjalo mu se pa legendo da si C.Ronaldo netreba ga trpiti , i niko mu nevalja , magath je eto bio izuzetak...
>>No body likes us but we dont care<<

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 jan 2011, 01:37

kimbo je napisao/la:@harisp

Sto se tice necitiranog dijela posta, tu ti samo mogu reci su svi klubovi iz Bundeslige, izuzev Bayerna, zeljeli Misimovica jesenas u svom timu. To ti je tako pajdo moj, a ti mozes pljuvati koliko hoces. Cinjenica je da nije pusten ni u jedan bundesligaski klub iz jednostavnog razloga: Wolfsburg nije htio pojacavati direktne konkurente. U Wolfsburgu mu nije niko bio kriv osim navijaca koji su ga uzeli na zub, isto kao sto recimo Hoffenheimovci uzimaju na zub Salihovica, a da ne pominjem tek Ibisevica. Miske je otisao radi fanova, a djelimicno i radi dugotrajnih spekulacija oko dovodjenja Diega.

Sto se tice ovog citiranog, ja ti samo mogu reci da je Wolfsburgova ekipa u ovoj sezoni bila olicenje nekreativnosti, te blijede i bezidejne igre, koja je bila na nivou osrednjeg kluba iz 2. Bundeslige, i budi uvjeren da su samo zahvaljujuci individualnim kvalitetama pojedinaca uspjeli sabrati ovo malo jada od bodova. S onom ekipom bi zapravo glatko trebali da se bore za titulu, a vidi ih gdje su. Pogledaj njihovu igru, pogledaj i broj primljenih golova. Nije bas znacajno "opao", dok se broj postignutih golova "drasticno" smanjio.

Ja ne znam sta ti ocekujes od klasicne desetke, da igra u odbrani ko Diaby, da trci po strani ko nekada Pires i Di Livio, da mozda i na stoperu uspjesno zamjenjuje Nestu itd?

On je odlican play, i nama i Wolfsburgu je uvijek valjao, a mogu ti reci da smo bez njega uvijek "nazor" igrali. Na stranu njegov karakter, to je polemika u koju se ne isplati ulaziti. Samo cu ti reci da ima daleko "problematicnijih" likova od njega na ovom dunjaluku koji predstavljaju kremu sutaca lopti na zelenom travnjaku...

Toliko od mene "losem" Misimovicu.

I da, valjda znas da Misimovic ne moze trenutno da nadje angazman iz jednog jednostavnog razloga: nastupao je vec ove godine za dva kluba!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.