Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zasto je sarajevo pustilo borca na kosevu 0 2, jel mozda dosla uputa iz vjetnama
Kompletan plan prijenosa 31. kola:
Mla-Sar MojaTV
Tuz-Vel MojaTV 2
Zri-Kru ASBiH
Želj-Bor AS2
Mla-Sar MojaTV
Tuz-Vel MojaTV 2
Zri-Kru ASBiH
Želj-Bor AS2
Obzirom da je Borac matematicki osigurao evropu, u naredna tri kola gledat cemo perfektno sudjenje bez ikakvog navlacenja, samo delegiranje sve govori 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ta sirotinja izbacuje ovakve igrace iz svog omladinskog pogona..Beduin je napisao/la: ↑13 maj 2021, 22:23Kad im dodju u posjetu na Grbavicu pa kao poklon donesu po masinicu za brijanjeredbull93 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 22:14Pa zar i na bajram moraju ih podjebavati
Cuj masinicu dobio kao nagradu haha
https://sportsport.ba/fudbal/medaema-sc ... ice/398963![]()
Citam i ne vjerujem s kakvom sirotinjom su se oni zblizili i zele suradnju, pa daj Boze da ovi 2 obroka dnevno imaju, bas kao i igraci Zelje, haha.
https://www.transfermarkt.com/kasim-ada ... ler/263801
Sada nastupa za Hoffenheim u Bundesligi. Hoffeinheim platio Young Bojsima obestecenje za njega u vrijednosti 8 miliona eura. Sada, prema transfermarketu vrijedi 2 miliona eura i ima lik fenomenalnu agenciju koja ga zastupa..
https://www.transfermarkt.com/nana-kofi ... ler/734819 Austrijska Bundesliga
Itd..
Dovoljno je da samo sa jednim mladim igracem iz Gane pogodimo i mi smo na dobitku..
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Mislili smo da neće niko skontati, yebiga.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako vam ne dosadi svake godine isto pisete da opet ponovimo nemojte beze da se brinete za plate sami sebe lazete sacekajte prelazni rok bice vam opet muka hahahVanadij je napisao/la: ↑13 maj 2021, 20:51Nam zavrnuo pipu, bjezi ko stignesvrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 20:49Tuzit ce ih TSS
Oko 250 000 je cifra duga prema Tinkiju
Strasno im je losa situacija
Husara priprema tuzbu vec

Doduse, rekao je Mile Borac prvak iduce godine

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Obzirom da je vico gospodar zivota i smrti, mozda naredi upravi Borca da malo povuce rucnu da mi osvojimo titulu i da velez ide u evropu da prestanemo kmecat i prijetit tuzbama

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Joj brkoBrkooo je napisao/la: ↑13 maj 2021, 23:21Ta sirotinja izbacuje ovakve igrace iz svog omladinskog pogona..Beduin je napisao/la: ↑13 maj 2021, 22:23Kad im dodju u posjetu na Grbavicu pa kao poklon donesu po masinicu za brijanjeredbull93 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 22:14Pa zar i na bajram moraju ih podjebavati
https://sportsport.ba/fudbal/medaema-sc ... ice/398963![]()
Citam i ne vjerujem s kakvom sirotinjom su se oni zblizili i zele suradnju, pa daj Boze da ovi 2 obroka dnevno imaju, bas kao i igraci Zelje, haha.
https://www.transfermarkt.com/kasim-ada ... ler/263801
Sada nastupa za Hoffenheim u Bundesligi. Hoffeinheim platio Young Bojsima obestecenje za njega u vrijednosti 8 miliona eura. Sada, prema transfermarketu vrijedi 2 miliona eura i ima lik fenomenalnu agenciju koja ga zastupa..
https://www.transfermarkt.com/nana-kofi ... ler/734819 Austrijska Bundesliga
Itd..
Dovoljno je da samo sa jednim mladim igracem iz Gane pogodimo i mi smo na dobitku..

redbull93 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 22:14Pa zar i na bajram moraju ih podjebavati
https://sportsport.ba/fudbal/medaema-sc ... ice/398963

- svrakino1921
- Kontakt:
Možda smo cak i grupnu fazu KL prokockali ovog proljeca, a o milionima i koeficijentu da ne govorim.Zadnjih dana baš pratim ove lige koje su nam bile bitne, sve ukazuje da bi bili sigurni nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka.Da se čovjek ubije

Ahhhh
Mi rjesavamo titulu za nase kone
Da postanu Bosanski Dinamo

Ahhhh
Mi rjesavamo titulu za nase kone
Da postanu Bosanski Dinamo
Kakav si ti debilkos isti si ismo obolio si od kompleksa hraniš se citajuci šta se piše na temi trenutno šampiona koji ganja 3 titulu u nizu.
Vi necete pobjediti niti odigrati neriješeno jer ste luzerski klub koji 10 godina nece ništa u nizu osvojiti tim koji partnerstvo ganja s nekim afrikancima koji nemaju hljeba da jedu.
Vi necete pobjediti niti odigrati neriješeno jer ste luzerski klub koji 10 godina nece ništa u nizu osvojiti tim koji partnerstvo ganja s nekim afrikancima koji nemaju hljeba da jedu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije valjda da i dalje pišete

debilkos pravi dabogda povratio baklavu
Ako Zeljo Borac dobi onda ce te vi svi šutit i polizati guzicu umjesto da se stavno rugate!
- svrakino1921
- Kontakt:
Treba dat olimpiku i mladosti po 3 bobe da ne ispadnu...
Mi odigramo kvotu i ko' da smo u ligu prvaka otisli!
Al haj mi cemo posteno
Pare se stampaju, a ljudi se jjebu za marku...
Problem je sto likovi poput rumenog uhljebe jos 4/5 delegata i tako redom ostali koji dodju!
Napravili stranku skoro identicnu kao sda
Kazem ja
Imaju velikih problema
Al haj mi cemo posteno

Problem je sto likovi poput rumenog uhljebe jos 4/5 delegata i tako redom ostali koji dodju!
Kazem ja
Imaju velikih problema
Pravda za rumenog i seatesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 08:07Treba dat olimpiku i mladosti po 3 bobe da ne ispadnu...
Al haj mi cemo posteno
Kazem ja
Imaju velikih problema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.