A prije samoubistva i pomisli na to, otjerati Sabrinu u 3pm odakle je došla.Historicar je napisao/la: ↑14 maj 2021, 01:41Možda smo cak i grupnu fazu KL prokockali ovog proljeca, a o milionima i koeficijentu da ne govorim.Zadnjih dana baš pratim ove lige koje su nam bile bitne, sve ukazuje da bi bili sigurni nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka.Da se čovjek ubijeElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 01:29To bi nama fol bilo drago, da dobijemo Borca i tako kone približimo tituli? Bi malo sutra.
Nemojte biti dvolični. Mi smo sami sebe ukopali i trebamo pojesti sta smo...![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
Nije valjda da i dalje pišete
-
- Kontakt:
Treba dat olimpiku i mladosti po 3 bobe da ne ispadnu...
Mi odigramo kvotu i ko' da smo u ligu prvaka otisli!
Al haj mi cemo posteno
Pare se stampaju, a ljudi se jjebu za marku...
Problem je sto likovi poput rumenog uhljebe jos 4/5 delegata i tako redom ostali koji dodju!
Napravili stranku skoro identicnu kao sda
Mi odigramo kvotu i ko' da smo u ligu prvaka otisli!
Al haj mi cemo posteno

Pare se stampaju, a ljudi se jjebu za marku...
Problem je sto likovi poput rumenog uhljebe jos 4/5 delegata i tako redom ostali koji dodju!
Napravili stranku skoro identicnu kao sda

Ovdje je većina raje srala na Tuzlu što su zapeli protiv nas, iako su imali kakve-takve šanse za Evropu tad. Iako svi znamo da su šanse Tuzli za Evropu jednake našim šansama tad da osvojimo titulu. Što kaže Izet - tanke, nikak'e. Svako igra za sebe i to je to, niko nama gaće neće skinut nikad.Historicar je napisao/la: ↑14 maj 2021, 00:09Bekićdan smo pobjedili da bi ostali u kakvoj - takvoj trci za titulom, a ono sa tabutom je bila glupost teška i tu Manijake razumijem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
kako je tek meni, pratim još od novenbra i završetka bjeloruske ligeHistoricar je napisao/la: ↑14 maj 2021, 01:41Možda smo cak i grupnu fazu KL prokockali ovog proljeca, a o milionima i koeficijentu da ne govorim.Zadnjih dana baš pratim ove lige koje su nam bile bitne, sve ukazuje da bi bili sigurni nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka.Da se čovjek ubijeElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 01:29To bi nama fol bilo drago, da dobijemo Borca i tako kone približimo tituli? Bi malo sutra.
Nemojte biti dvolični. Mi smo sami sebe ukopali i trebamo pojesti sta smo...![]()
![]()

Ovi idioti samo pucaju kontru Bošnjacima. Sutra da naši političari iznesu stav da smo mi počeli rat i da je Karadžić heroj, oni bi priznali genocid i rekli da su oni krivi za sve.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne moraju se ni javiti oni. Treba uspostaviti kontakt sa igracima direktno

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kakve grupne faze daj vise treba se spustiti na zemlju mi slobodu mrtvu ne mozemo dobiti a trebaju nam bodovi ko hljebHistoricar je napisao/la: ↑14 maj 2021, 01:41Možda smo cak i grupnu fazu KL prokockali ovog proljeca, a o milionima i koeficijentu da ne govorim.Zadnjih dana baš pratim ove lige koje su nam bile bitne, sve ukazuje da bi bili sigurni nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka.Da se čovjek ubijeElCartel11 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 01:29To bi nama fol bilo drago, da dobijemo Borca i tako kone približimo tituli? Bi malo sutra.
![]()
- 19BordoBijeli46
Kakva grupna faza,mi nismo u stanju da slobodu dobijemo a o yebenim grupama pricamo,jeste li realni?
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Bajram Serif Mubarek Olsun ko slavi
Mislim da zeljinim igracima ne treba da bude bitno skim igraju, trebaju igrat posteno pa sta bude, hocel njima bit drago ako mi uzmemo dk posteno receno nece i ubjedjennsam da bi lakse progutali da to borac bude, ne samo radi gradskig rivaliteta vec radio onog sto smo mi igrali posteno i uzeli ih i samim tim oduzeli im titulu.. takodje njima neide naruku mi ako bi uzeli dk i definitivno bi bili naj trofejni klub u bih..
Tako da nevjerujem da ce zapet al i ako zapnu sanse su 30-70 u korist borca..
Dali ih mogu pobjedit sigurno jer zeljo dize polahko formu boracke u blagom padu al VICO je tu ako zatreba
Mislim da zeljinim igracima ne treba da bude bitno skim igraju, trebaju igrat posteno pa sta bude, hocel njima bit drago ako mi uzmemo dk posteno receno nece i ubjedjennsam da bi lakse progutali da to borac bude, ne samo radi gradskig rivaliteta vec radio onog sto smo mi igrali posteno i uzeli ih i samim tim oduzeli im titulu.. takodje njima neide naruku mi ako bi uzeli dk i definitivno bi bili naj trofejni klub u bih..
Dali ih mogu pobjedit sigurno jer zeljo dize polahko formu boracke u blagom padu al VICO je tu ako zatreba
Ni meni to poredjenje nije normalno. Zeljo je imao priliku nas udaljiti od titule nedavno, kao sto je uradila Sloboda.Kao sto smo mi njima uradili na Kosevu kad smo posteno pobjedili. Ovako pustati neki Borac da te kuci ponizava ,mogu samo bolesni umovi ili mali klubovi kojim renome i tradicija kluba ne znaci nista.Pitar6785 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 11:02Bajram Serif Mubarek Olsun ko slavi
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Koja je opcija realnija da zadnji meč Olimpik uzima i ostaje u ligi, ili mi uzimamo i postajemo prvaci?
-
- Kontakt:
Željo bod , sloboda bod sve vam je jasno

Da li cemo biti na mojoj tv sport hd ili onoj obicnoj?
This time next year, we'll be millionaires!
ne znam da li je istina ,ali ne bi im bilo prvi put da se ne jave.
znam situaciju gdje je isto tako jedan klub zvao Husica a on se nije htio javiti,jednostavno voli da mu se titra kad se o necemu pita.
titula je izgubljena,trenutno smo i bez sportskog i bez trenera treba sabrinu sutnut i bez nje,dati bodove olimpiku i mladosti a za uzvrat traziti sl godine sve tri tekme ,pa nek izvolesta ako borac i kiksa odigra nerijeseno na grbavici ili tuzli,opet su ispred nas,znali smo da ovo slijedi a cekao se zadnji trenutak da se vinko otjera,sad i sabrinu sutnuti sto dalje od kluba,dovesti stranca za trenera hadzibegica za sportskog
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 maj 2021, 11:22Koja je opcija realnija da zadnji meč Olimpik uzima i ostaje u ligi, ili mi uzimamo i postajemo prvaci?
JURIŠ
- 19BordoBijeli46
Ne znam zasto se pojedini i dalje tituli nadaju.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Apsolutno ostaviti olimpik u ligi ako u zadnje kolo udjemo sa manjkom 3 boda.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 33 gosta.