EON i EON Connect nisu isti pojmovi. Malo se gubiš

Ma smiješni suHare1902 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 10:40Prenosi utakmica kosarkaskih reprezentacija balkana u takmicenjima pod okriljem FIBE, kao i ostala FIBA takmicenja ostaju na SK-u. Ali pazi naslov na N1 "United Media kupila prava prenosa FIBA utakmica" kao da to vec nisu imali kao da je nesto novo revolucionarno![]()
Sta ovo SK prenosi ovaj turnir iz Zenice odbojkasica
Oni domaće, a Arena je radila gostujućelegenda reala je napisao/la: ↑13 maj 2021, 23:57Sta ovo SK prenosi ovaj turnir iz Zenice odbojkasica
Da.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 20:29Sprema li se Nova bh za Euro? Hoće li biti emisija prije utakmica?
Tako sam i ja čuorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 21:14Jel ovo Rokkr uveo limit za gledanje kanala, sad imaju premium?
Kako to? Na kojem principu?tm01hzne je napisao/la: ↑24 maj 2021, 21:27Tako sam i ja čuorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 21:14Jel ovo Rokkr uveo limit za gledanje kanala, sad imaju premium?![]()
![]()
Mislim da za premium ide godišnja pretplata od 20 eura, a obična verzija sad ima dnevni limit od pola sata. Postoje i neke druge aplikacije koje bi mogle raditi s onim istim URLovima.
Uninstall
Kod mene radi normalno,samo juce nije bilo titlova kod serija i filmova,a danas ide sve normalno. Jedino ako ga unistal onda ga neces vise instalirati bez placanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.