FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno Dženo, da taj kup osvojimo i da se izdvojimo po pitanju najtrofejnijeg kluba u Bosni!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U nedjelju definitivno na MojaTV.
Cirkus kolorado.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- LegendKiller
- Kontakt:
Uscuplic je prvo osvojio kup, pa ligu, vrijeme je za duplu 

Opet ovaj nepismeni uhljup na klupi
I kazu napredak, grupne faze

I kazu napredak, grupne faze

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa sta ? Do kraja sezone, nije covjek potpisao na godinu dana..
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Do kraja takmičarske sezone 2020/21 ekipu Sarajeva predvodit će Dženan Uščuplić. Ostatak stručnog štaba činit će Mersudin Ahmetović, Abdulah Oruč, Adi Adilović i Eldin Jelešković.
Trener juniorske selekcije Akademije FK Sarajevo do sada je vodio prvi tim u dva navrata i oba puta osvojen je trofej. U sezoni 2013/14 osvojen je Kup Bosne i Hercegovine, a u sezoni 2014/15 titula šampiona Bosne i Hercegovine.
Bordo tim do kraja mjeseca očekuju tri premijerligaške utakmice i utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Po okončanju sezone rukovodstvo Kluba pristupit će procesu imenovanja novog šefa stručnog štaba.
Trener juniorske selekcije Akademije FK Sarajevo do sada je vodio prvi tim u dva navrata i oba puta osvojen je trofej. U sezoni 2013/14 osvojen je Kup Bosne i Hercegovine, a u sezoni 2014/15 titula šampiona Bosne i Hercegovine.
Bordo tim do kraja mjeseca očekuju tri premijerligaške utakmice i utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Po okončanju sezone rukovodstvo Kluba pristupit će procesu imenovanja novog šefa stručnog štaba.
Sarajevo ljubavi moja.
Povedi nas Dženoooo

Jednostavno, ne volim ga vidjeti na klupi Sarajeva. Meni je to ponizenje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 maj 2021, 14:49Pa sta ? Do kraja sezone, nije covjek potpisao na godinu dana..
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave![]()
-
- Kontakt:
Pa nisu napravili ove sezone stetu zbog baklji ako mislis na sjever i nismo puno finansijski napredovali. A moze se to s njima uvijek ljudski dogovoriti da se umanje te baklje, mozda samo na derbijima ali kad bi se ljudski s njima sjelo i popricalo. Cak su u zadnjoj sezoni pred koronu umanjili baklje na manjim utakmicama i gostovanjima. Ili jos bolje izvrsiti pritisak na savez da se smanje te kazne jer ljepse je kad je dobra atmosfera na stadionu nego kad je pozorisna atmosfera.Memara je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:21To sj oni koji svake sezone naprave štetu klubu preko 50.000 KM.AvanGarda46 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:03
Sabrina im stala na crtu..
Koga podrazumijevas pod ovo "im" ?
jel navijace FKS, koji zajedno s tobom placaju clanarinu, prate klub kuci i u gostima, jednostavno zive za ovaj klub, ili su to neki drugi navijaci a ti jedini si ispravan..
bacas packe medju nasu raju bespotrebno
Unfks je dao i podrsku upravi u vezi stadiona i clanskih karti a kritiku su uputili za ispustanje prednosti. Uopste ljudi nisu tvrdoglavi i kao sto zbaju kritikovati tako znaju i podrzati
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ali fakat, neki dan kad je bio gost u bordo sedmici, frajer ba zuba nema u glavi hahahaEvander je napisao/la: ↑13 maj 2021, 14:54Jednostavno, ne volim ga vidjeti na klupi Sarajeva. Meni je to ponizenje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 maj 2021, 14:49Pa sta ? Do kraja sezone, nije covjek potpisao na godinu dana..
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave![]()
Vala svaka cast Dzeni,ali ovo je sprdnja. Mogao je i Oruc privesti ove 4 utakmice kraju,ali eto...
Ne al fakat zamisli da osvoji hahahahahaLegendKiller je napisao/la: ↑13 maj 2021, 14:42Uscuplic je prvo osvojio kup, pa ligu, vrijeme je za duplu![]()
Ja ne znam sta bi od sebe radio hahahhahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I takav bezub je bolji od one flegmaticne ublehe. A sad totalni nogomet u režiji Dzene 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Malo postovanja za covjeka koji ima osvojeni kup, titulu i play off EL.
Bajrambarecula i od mene ❤
Bajrambarecula i od mene ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
4-2-4 do kraja sezone hohoho
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Samo jako Dženo i polulijevo
Hajde Dženo, ti si nam nafakali 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nova anketa je aktivna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, egocentrik, Kaunas, Napapijri, siroliver69, Venom, zagorski i 62 gosta.