FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bajram Šerif Mubarek Olsun raja živi i zdravi bili
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Samo da kazem, uprava se promjenila prije 3 mjeseca.
Bajram Serif Mubarek Olsun pitari moji. Zdravlja i mnogo nervnih zivaca vam zelim, proslavite uz svoje najmilije.
Bajram Serif Mubarek Olsun pitari moji. Zdravlja i mnogo nervnih zivaca vam zelim, proslavite uz svoje najmilije.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
??

edit: Bajram serif mubarek olsun familijoBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 17:38A da se kasni sa platama, zar se to ne bi "vidjelo" na onom finansijskom izvjestaju od prije par dana ? Koliko sam upratio dug nam ostao isti kao sto je i bio prije pola godine.

Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo.
Bajram Serif Mubarek Olsun svoj bordo braci koja slavi od srca zelim
Neće ti stranac doći ovdje za 3-4 milje.Vink0 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 03:21Otjerati kompletnu upravu i na njihova mjesta postaviti strance. To je jedini ispravan put, sve drugo vodi i vlasnika i klub u sve vecu provaliju.
Ahmetovica za trenera. Bolje da se on uci na nama nego da dovode propalice i taldzije od kojih klub nema nikakve koristi.
UPRAVA MRSH!
Bajram šerif mubarek olsun braćo, da se ipak radujemo na kraju sezone
This time next year, we'll be millionaires!
Mašta radi svašta, Borac došao do izvora i da sada prepusti sve slučaju.PeakyBlinders je napisao/la: ↑13 maj 2021, 03:49Borac kiksa na Grbavici i Tušnju, a mi uzimamo sve to kraja.
Neču slaviti titulu, nekakva mi je odvratna.
Živi bili vidjeli. Selam

Bajrambarečula raja, da ga u rahatluku provedete. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Allahraziola i vama bajrambarecola braco islamske vjeroispovjesti 

Bajram Mubarek Olsun svima koji slavite 

Bajram Serif Mubarek Olsun,svim bordo bolesnicima 

Bajrambarčula
Hvala na pitanju može baklava ali samo ako ima dosta agde

Hvala na pitanju može baklava ali samo ako ima dosta agde

Ovi kojima lizes khurac napravise dva miliona stete klubu pa ne vidim da pises nesto.Memara je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:21To sj oni koji svake sezone naprave štetu klubu preko 50.000 KM.AvanGarda46 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:03
Sabrina im stala na crtu..
Koga podrazumijevas pod ovo "im" ?
jel navijace FKS, koji zajedno s tobom placaju clanarinu, prate klub kuci i u gostima, jednostavno zive za ovaj klub, ili su to neki drugi navijaci a ti jedini si ispravan..
bacas packe medju nasu raju bespotrebno
7 1 2 1 0
Pa nakon silnih uvreda koje dobija, njen je obraz ako uopste i ima odnos. Boli me briga. Znam da uprava radi solidan posao, najbolja uprava do sada. Njeno tjeranje je samo zbog otkaza husrefu, i zato nikad necu podrzati trazenje njihove ostavke.
Otisao je Vinko, doci ce neko treci.
Svakog cu podrzati do zadnjeg dana, osim placke.
I sljedeci trener ce imati od mene istu podrsku kao i Vinko, jer samo podrskom s ne yebavanjem mozemo ocekivsti velike stvari.
Bajrambarecula tebi i ostalim forumasima.
Bajram Serif Mubarek olsun braci sa tribine
Svima želim da Bajram proslavite u zdravlju, sreći i veselju.
Svima želim da Bajram proslavite u zdravlju, sreći i veselju.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hahahah nikakve problem, nastavljamo dalje bez obzira na rezultateMaroonBjelave je napisao/la: ↑13 maj 2021, 09:42Za tebe i tepsija one bas agdali baklave. Zasluzio si vala donoseci nam redovno info o stanju u drugim ligama, sto jest, jest.![]()

Još jedna info nažalost zasada ništa od nositeljstva u trećem kolu ECL, jedina nada su nam iznenađenja u prva dva kola

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, ErosViverosViv, nedimmmm1337, riki46 i 58 gostiju.