Nije vise kvartalno, sad je djemdo ti. Pokupio sarajevske šane.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- 19BordoBijeli46
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znači, samo brat muslim dolazi u obzir i neko od ovih legitimnih kristjanina van granica balkana. Yebo ti nas!skoroalen je napisao/la: ↑13 maj 2021, 00:31Pa da i njega forumska elita nakon dva kiksa proglasi četnikom i kvislingom? Nije Vule to zaslužio.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 maj 2021, 00:04A da li je Vule Trivunovic dovoljno stasao da nam bude trener?
Zlatan Nalic je maksimum koji mozemo sebi priustiti.
A takva ce nam i ekipa biti otprilike da ce Nalic biti premija,Mladost DK level otprilike.
Zivi bili pa vidjeli.
A takva ce nam i ekipa biti otprilike da ce Nalic biti premija,Mladost DK level otprilike.
Zivi bili pa vidjeli.
-
- Kontakt:
Nisam vas ali..Historicar je napisao/la: ↑13 maj 2021, 00:03Kakvi bi to cirkusi sa njim bili, kao i press konferencije, a u sezoni bi imao više sudijskih opomena i slanja na tribine nego Krupinac i Zukić svojevremeno.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:48Moze li mi neko pojasniti sto se toliko palite na Lalatovica?
Prosjek trener kakvih imaš i u nasoj ligi.
Spojiti Lalatovica i Istok

Mislis djemti do-ako vec kupis saneOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑13 maj 2021, 01:03Nije vise kvartalno, sad je djemdo ti. Pokupio sarajevske šane.
Barbarez je u opsajd emisi rekao da bi cak vidio i trecekigasa. Nevjerujem da je maksimovic dudic zizovic nesto bolji..
Prem ako se bas nema para za stranca van yuge onda dovest hrvata srbijanca slovenca..
Ako nista gradimir crnogorac fedja dydic blaz sliskovic meho kodro maksimovic
Prem ako se bas nema para za stranca van yuge onda dovest hrvata srbijanca slovenca..
Ako nista gradimir crnogorac fedja dydic blaz sliskovic meho kodro maksimovic
Ja sam vise za neku varijantu hadzibegica i calu kao SD dvojac i Uscuplic kao trener.
Sada je jako vazno imati kao SD nekoga ko je smiren i nema zelju samopromocije ima veliko iskustvo da igracku slagalicu podlozi. A kao trener nam treba neko ko nema strah i smije rizikovati.
Sada je jako vazno imati kao SD nekoga ko je smiren i nema zelju samopromocije ima veliko iskustvo da igracku slagalicu podlozi. A kao trener nam treba neko ko nema strah i smije rizikovati.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kakav dodje trener i sd takve ce biti i ambicije kluba to cemo odma vidjeti
Kad je dosao vinko vidjelo se da je to neki prosjek al je imao srecu pa na idividualan kvalitet Rahmana,Tatara,Fanima dobijao utakmice i prolazilo je kako je prolazilo
Kad su otisla ova dvojica vidjelo se da smo samo prosjek ekipa sa Milanovicem,Hebibom,Pejovicem i slicnima
Na zalost izgubili smo mnogo ne uzimanjem titule i predpostavljam da cemo se okretati polako akademiji (zbog toga je i doveden talijan) i polako kuckat stadio
Ko god misli da ce nama dolaziti neka fudbalska imena mislim da zivi u zabludi
Sto se tice trenera volio bih stranca al ne sa x-yu prostora nego nekog ko ne zna ni nas jezik jer samo tako nece upadat u zamke nasih uhljupa i da mu igra Pejovic svaku od prve a vidjelo sa da opstruira,ili gipsani Krle koji vise nije za ozbiljnog fudbala
Kad je dosao vinko vidjelo se da je to neki prosjek al je imao srecu pa na idividualan kvalitet Rahmana,Tatara,Fanima dobijao utakmice i prolazilo je kako je prolazilo
Kad su otisla ova dvojica vidjelo se da smo samo prosjek ekipa sa Milanovicem,Hebibom,Pejovicem i slicnima
Na zalost izgubili smo mnogo ne uzimanjem titule i predpostavljam da cemo se okretati polako akademiji (zbog toga je i doveden talijan) i polako kuckat stadio
Ko god misli da ce nama dolaziti neka fudbalska imena mislim da zivi u zabludi
Sto se tice trenera volio bih stranca al ne sa x-yu prostora nego nekog ko ne zna ni nas jezik jer samo tako nece upadat u zamke nasih uhljupa i da mu igra Pejovic svaku od prve a vidjelo sa da opstruira,ili gipsani Krle koji vise nije za ozbiljnog fudbala
Kakav cu duševni mir dostići prvog jula,kad isteknu ugovori pojedinim
Otjerati kompletnu upravu i na njihova mjesta postaviti strance. To je jedini ispravan put, sve drugo vodi i vlasnika i klub u sve vecu provaliju.
Ahmetovica za trenera. Bolje da se on uci na nama nego da dovode propalice i taldzije od kojih klub nema nikakve koristi.
UPRAVA MRSH!
Ahmetovica za trenera. Bolje da se on uci na nama nego da dovode propalice i taldzije od kojih klub nema nikakve koristi.
UPRAVA MRSH!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Borac kiksa na Grbavici i Tušnju, a mi uzimamo sve to kraja.
Neču slaviti titulu, nekakva mi je odvratna.
Živi bili vidjeli. Selam
Živi bili vidjeli. Selam
ORIGINAL 1987
Sto je najgore i ja,bez obzira na sav svoj pesimizam,prizeljkujem i potajno se nadam istomePeakyBlinders je napisao/la: ↑13 maj 2021, 03:49Borac kiksa na Grbavici i Tušnju, a mi uzimamo sve to kraja.
Živi bili vidjeli. Selam

O strancima je glupo sanjariti i pricati o nekakvih globalnim imenima je suvisno. Bilo kojeg stranig trenera dovedi (mimo ex-yu) i on ce zahtjevati igrace koji su njemu poznati iz rodne zemlje ili zemlje gdje je radio. Dakle neće doći bilo koji ino trener i reći dovedi mi beganovića iz slobode, bađija iz tuzle ili ovcinu iz veleža nego ce lupiti imena koja mi pod 1. Ne mođemo primamiti, pod 2. Ne mozemo platiti.
Najsvjeziji i najocigledniji primjer jeste tramezzani u hajduku, covjek dosao i rekao hocu fossattija iz monze (serie b).
Dakle opet ce biti neko lokalno milijardu puta viđeno ime ili neko ala lalatović posto svakako pojacanja i dovodimo iz srbije i njegove zelje mozemo ispunjavati.
Živi bili pa vidjeli.
Najsvjeziji i najocigledniji primjer jeste tramezzani u hajduku, covjek dosao i rekao hocu fossattija iz monze (serie b).
Dakle opet ce biti neko lokalno milijardu puta viđeno ime ili neko ala lalatović posto svakako pojacanja i dovodimo iz srbije i njegove zelje mozemo ispunjavati.
Živi bili pa vidjeli.
JURIŠ
Ono sto ubrzo ocekujem i sto ke sve izvjesnije jesu promjene u Upravi i ostalim zaposlenicima koji direktno odlucuju o icemu u ovome Klubu. Ne moramo ih nužno mi tjerati jer nemamo poluge u rukama i mehanizme kojima bismo to ostvarili. Sada više mislim na to da će ih vlasnik nabiti nogom.
Dakle jedan jedini cilj koji im je postavio jeste da vremenom klub stane na noge i postane samoodrživ. To nije moguce preko noci ali covjek ocekuje makar pileće korake da će praviti. Međutim situacija je obrnuta oni samo idu unazad.
Najbolja evropska sezona, dva izlazna transfera (minimalna ali Bože moj), novi sponzori (minimalni, ali Bože moj) i opet klub u minusu i opet kasne plaće i opet dug ka PU. Siguran sam da zadnje sto zeli jeste da u ovoj drzavi ulaze u klub i bude ko što je šeik manchester city-u ili psg-u ili abramovich chelsea-u.
Ako oni nisu sposobni napraviti realnu finansijsku konstrukciju koju ce na 31.12. ostvariti i ispuniti finansijki i biznis plan, vjerujem da on može naći bolje ljude koji to mogu i lokalno i globalno.
Dakle jedan jedini cilj koji im je postavio jeste da vremenom klub stane na noge i postane samoodrživ. To nije moguce preko noci ali covjek ocekuje makar pileće korake da će praviti. Međutim situacija je obrnuta oni samo idu unazad.
Najbolja evropska sezona, dva izlazna transfera (minimalna ali Bože moj), novi sponzori (minimalni, ali Bože moj) i opet klub u minusu i opet kasne plaće i opet dug ka PU. Siguran sam da zadnje sto zeli jeste da u ovoj drzavi ulaze u klub i bude ko što je šeik manchester city-u ili psg-u ili abramovich chelsea-u.
Ako oni nisu sposobni napraviti realnu finansijsku konstrukciju koju ce na 31.12. ostvariti i ispuniti finansijki i biznis plan, vjerujem da on može naći bolje ljude koji to mogu i lokalno i globalno.
JURIŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Živi i zdravi mi bili braco moja.
Živi i zdravi mi bili braco moja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bajrambarećula momci i od mene.
Boljih živaca i ljepše atmosfere da docekamo naredni.
Boljih živaca i ljepše atmosfere da docekamo naredni.
JURIŠ
- 19BordoBijeli46
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, misstianopenaldo i 33 gosta.