FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na ljeto stranac
Abd
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Lik totalni prosjek koji nije makao dalje od srbijanske lige. Vodi Vojvodinu koja i tako nema pritisak titule pored Zvezde i Partizana.Historicar je napisao/la: ↑13 maj 2021, 00:03Kakvi bi to cirkusi sa njim bili, kao i press konferencije, a u sezoni bi imao više sudijskih opomena i slanja na tribine nego Krupinac i Zukić svojevremeno.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:48Moze li mi neko pojasniti sto se toliko palite na Lalatovica?
Prosjek trener kakvih imaš i u nasoj ligi.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Akrapovic ili Jurcic bi bili opcija prava.SaNa je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:45I ja imam nekakav glupi osjećaj za nalića... Stvarno ne znam štoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:42E yebiga sad, mozda jeste losa situacija, ali nije toliko..
Ova ostala imena su isto sranje ko I predhodnici.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovim redoslijedom birati ako bi birali domaceg ili ti ex-yu trenera.
Kakav crni Lalatovic i slicni klaunovi.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
- Generation74
- Kontakt:
Pa da i njega forumska elita nakon dva kiksa proglasi četnikom i kvislingom? Nije Vule to zaslužio.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 maj 2021, 00:04A da li je Vule Trivunovic dovoljno stasao da nam bude trener?
-
- Kontakt:
Mada kako god okreneš koliko para toliko muzike. Ne možemo mi očekivati trenere poput Brune Akrapovića ili Zorana Zekića koji sa sobom donose i neke kriterije po pitanju igračkog kadra... nije niko lud da svoje zdravlje troši na amatere poput Hebibovića ili Milanovića. Tako da sve zavisi od ambicija kluba i onoga šta Nam hoće, a nakon fijaska u ovoj sezoni teško je očekivati da će nam odobriti isti budžet dogodine, a da ne pričam o nekom povećanju.
Lalatović je dvorska luda, s njim bi jedino punili naslove portala širom države.
Nece se Pape nikada vratiti. To potencira u svakoj izjavi. Ne sumnjam da ce i sada ostati pri tome. Ja bih kao tri rjesenja izdvojio Zekica, Akrapovica i Hadzibegica. Mada je po meni neki bas ono stranac best solution.
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

P.S. Od svih bivsih trenera, jedino bih Kodru zelio nazad.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, amypitar, aqarius, Arhitekt, Armija1987, Babuka31, BeHighirly, Benko123, bhfanatic14, boki86, Bosanac1991, budzak, bvsic, CentarsutNaClanak921, Confiance, Dadox, ErosViverosViv, Fouzi1, gh0stHZ, grbavicka1921, Hazre, HyperOS, insimadop, Inspiracija, J1897, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, Kaunas, LegendKiller, Mana, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, mohz1987, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, newton_heath_lyr, Oerde, perodeformero, PingoFTW, pinki, Pitar6785, Pitaristok, Posejdon, Proximic, Rauber33, rimljanin90, roccosiffredi, Rodman, SAMO BORDO, selver79, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, strucnjak9, Taree, tuitamo, ubipara, unityvillage, USB, Varijantas8, Zagor, zagorski, Zeko87, zemuntrg i 605 gostiju.