+100OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:28A sta je sa onim koji se kriju iza otkaza vinku? Koji njegovim otkazom spašavaju svoju stolicu?
Hoćemol i dalje davati 20 milja platu krš igračima?
Neće ni Nam do vijeka davati pare nizašto.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja nesto razmisljam o naslivima u novinama posle pobjede vase miskina MALOG protiv bojac..
Zeljo ispo covjek dao titulu SARAJEVO
ZELJO POGURO SARAJEVO DO TITULE A ONI PRIJE 5 godina uzeli titulu zelji
Zeljo ispo klub sporta, anuliro pogresku njihove najvece legende IVANA TRESNJEVKE OSIMA
SARAJEVO DALO ZELJI 3 mjeseca vaucer za hljeb(svaki igrac po jedan hljeb dnevno) kao nagrradu sto su pobjediki bojca
Mislim da ce ih pustit namjerno, jer oni ne znaju za rijec sportsko takmicenje da nema emicija
Vinko nije za sve kriv al jeste za dosta stvari, igra nam je pod njim i tatar rahmanovic kad su igrali bila kilava. Koliko lose smo igrali vecina ovde pisala da smo losi jer jela tempira formu..
Vinko nije stvarao tim odnosno ponasa se kao i vecina ima 14-15 igraca od tih 8 standardni 3 polu standardni i 2-3 za izmjenu
Od 24 igraca imas 15 igraca skoim igras samim tim kad ti se desi da ti uprava proda nekog ili ti se neko povrjedi nemas sirinu neznas kako reaguje raj neki 20 igrac neznas njegovu moc mozak itd..
Mi moramo KAO KLUB napravit SISTEM KAO DINAMO SAMO U MINI varijanti.
Da produzavamo ugivore tipovima kao sto je kova djokanovic fanimo sad dok imaju 1.5-2 godine ugovora, da kupujemo igrace tipa brandao radovac radovic golman slobode suarez itd
Da neke od tih ostavimo recimo u klubu iz kojeg je ako nema mjesta kod nas, da kupimo igraca na godinu prije nego tataru istekne ugovor nesto kao sto smo sa zidanom uradili samo sto je zidan bio planiran da bude medju 11 al te privatne stvari su ga poljuljale, tacnije nesto kao sto smo uradili SA VARESANOVICEM
SUSIC
KRSTE
PEJOVIC
JUKIC
MILANOVIC
TO SE NESMIJE DESAVAT
AL NAJVAZNIJA STVAR U SVEMU JE SPIC IGRAC, kupi starca dadnimu platu 5x vecu nego drugog najplacenijeg igraca jer dobar spic u ekipi je pola ekipe u evropi a u pl bh je 70%
Ahmet da je bio ba handzicevom mjestu sigurno bi sad bili bar 2 boda iznad borca..
Ista stvar za golmana, te dvije pozicije koja god ekipa u pl bh ima da su najbolji u ligi ta ekipa je od 1996 godine bila prvak
Vazda bosna prvak zeljo prvak
Skoro mi prvaci
Benko mi prvaci
U zrinjskom onaj tip
Vranjes sad u borcu
Ahmet kod nas
Zeljo ispo covjek dao titulu SARAJEVO
ZELJO POGURO SARAJEVO DO TITULE A ONI PRIJE 5 godina uzeli titulu zelji
Zeljo ispo klub sporta, anuliro pogresku njihove najvece legende IVANA TRESNJEVKE OSIMA
SARAJEVO DALO ZELJI 3 mjeseca vaucer za hljeb(svaki igrac po jedan hljeb dnevno) kao nagrradu sto su pobjediki bojca
Mislim da ce ih pustit namjerno, jer oni ne znaju za rijec sportsko takmicenje da nema emicija
Vinko nije za sve kriv al jeste za dosta stvari, igra nam je pod njim i tatar rahmanovic kad su igrali bila kilava. Koliko lose smo igrali vecina ovde pisala da smo losi jer jela tempira formu..
Vinko nije stvarao tim odnosno ponasa se kao i vecina ima 14-15 igraca od tih 8 standardni 3 polu standardni i 2-3 za izmjenu
Od 24 igraca imas 15 igraca skoim igras samim tim kad ti se desi da ti uprava proda nekog ili ti se neko povrjedi nemas sirinu neznas kako reaguje raj neki 20 igrac neznas njegovu moc mozak itd..
Mi moramo KAO KLUB napravit SISTEM KAO DINAMO SAMO U MINI varijanti.
Da produzavamo ugivore tipovima kao sto je kova djokanovic fanimo sad dok imaju 1.5-2 godine ugovora, da kupujemo igrace tipa brandao radovac radovic golman slobode suarez itd
Da neke od tih ostavimo recimo u klubu iz kojeg je ako nema mjesta kod nas, da kupimo igraca na godinu prije nego tataru istekne ugovor nesto kao sto smo sa zidanom uradili samo sto je zidan bio planiran da bude medju 11 al te privatne stvari su ga poljuljale, tacnije nesto kao sto smo uradili SA VARESANOVICEM
SUSIC
KRSTE
PEJOVIC
JUKIC
MILANOVIC
TO SE NESMIJE DESAVAT
AL NAJVAZNIJA STVAR U SVEMU JE SPIC IGRAC, kupi starca dadnimu platu 5x vecu nego drugog najplacenijeg igraca jer dobar spic u ekipi je pola ekipe u evropi a u pl bh je 70%
Ahmet da je bio ba handzicevom mjestu sigurno bi sad bili bar 2 boda iznad borca..
Ista stvar za golmana, te dvije pozicije koja god ekipa u pl bh ima da su najbolji u ligi ta ekipa je od 1996 godine bila prvak
Vazda bosna prvak zeljo prvak
Skoro mi prvaci
Benko mi prvaci
U zrinjskom onaj tip
Vranjes sad u borcu
Ahmet kod nas
Najgore od svega sto se ja i dalje ne mogu pomiriti sa tim da necemo biti prvaci..ruzan osjecaj u pm
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da se pomolim Allahu dragom da prihvati nama koji smo postili post..pogotovo u onim danima kad je Sarajevo igralo. Okrnjen je post mnogo, al sve je to iz srca i ljubavi bilo.
Sporazumno ce uzet neku sicu vjerovatno, al to je mogo i Husref napravit pa bi i on bio gospodin. Haj Ć. S obzirom da je Vinko etikiran ko Cetnik od prvog dana a normalno sjedio na klupi i Lalatu bi bilo isto
Sporazumno ce uzet neku sicu vjerovatno, al to je mogo i Husref napravit pa bi i on bio gospodin. Haj Ć. S obzirom da je Vinko etikiran ko Cetnik od prvog dana a normalno sjedio na klupi i Lalatu bi bilo isto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vinko ziherasu da te nase oci vise ne vide. I ONI KOJI SE NADAJU DA SE HUSREF VRATI SAMO DA ZNAJU DA NECEMO TO DOZVOLIT PA MAKAR SE I RASPALI
Žao mi je što je tako, al ne vjerujem da će ozbiljan stručnjak prihvatit nas da vodi. Pogleda suđenje ove godine i postane svjestan da uspjeh ne zavisi isključivo od njega i njegovog rada. Tako da mislim da smo osuđeni na nekog premijerligaskog trenera...
Samo naprijed Saraj'vo!
** također prenio za Lalata 

Ma kakav on, ne treba nam šarlatan pred kamerama.....
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fedja je bar kulturica pred kamerama. Ovaj je nesto poput Mulalica, vazda neka histerija i dokazivanje i galama.
Ma mozete preskociti Lalatovica i nepotrebnu raspravu. Niti bi ga nasi doveli, niti bi on zelio da dodje.
Nalic ili Varesanovic. Ja treceg kandidata ne vidim.
Nalic ili Varesanovic. Ja treceg kandidata ne vidim.
Odličan trener , steta sto je cetnik i prizna javno .da nije prvo bi njega volio vidjeti kao trenera.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E yebiga sad, mozda jeste losa situacija, ali nije toliko..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- 19BordoBijeli46
I ja imam nekakav glupi osjećaj za nalića... Stvarno ne znam štoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:42E yebiga sad, mozda jeste losa situacija, ali nije toliko..
This time next year, we'll be millionaires!
Amin. Znam bruku raje s ovog PDF-a koja je tako "prozivljavala" ramazanske dane. Ja se jadan tjesim da nam je veca nagrada jer smo bili izlozeni stresufeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:17Samo da se pomolim Allahu dragom da prihvati nama koji smo postili post..pogotovo u onim danima kad je Sarajevo igralo. Okrnjen je post mnogo, al sve je to iz srca i ljubavi bilo.

Drugi dio - sve receno. Moja zelja - Zekic ili Toplak.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze li mi neko pojasniti sto se toliko palite na Lalatovica?
Prosjek trener kakvih imaš i u nasoj ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Zoran28 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:46Amin. Znam bruku raje s ovog PDF-a koja je tako "prozivljavala" ramazanske dane. Ja se jadan tjesim da nam je veca nagrada jer smo bili izlozeni stresufeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:17Samo da se pomolim Allahu dragom da prihvati nama koji smo postili post..pogotovo u onim danima kad je Sarajevo igralo. Okrnjen je post mnogo, al sve je to iz srca i ljubavi bilo.
Sporazumno ce uzet neku sicu vjerovatno, al to je mogo i Husref napravit pa bi i on bio gospodin. Haj Ć. S obzirom da je Vinko etikiran ko Cetnik od prvog dana a normalno sjedio na klupi i Lalatu bi bilo isto![]()
Drugi dio - sve receno. Moja zelja - Zekic ili Toplak.

-
- Kontakt:
Kakvi bi to cirkusi sa njim bili, kao i press konferencije, a u sezoni bi imao više sudijskih opomena i slanja na tribine nego Krupinac i Zukić svojevremeno.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 23:48Moze li mi neko pojasniti sto se toliko palite na Lalatovica?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], relativizam i 52 gosta.