RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prije svake utakmice treba se namiriti s tabletama,s nama covjek ne moze nikako na zdravu granu.Ako dobijem secer i visok tlak,Velez je kriv za to 

- oldschool72
- Kontakt:
Cheshmedjiev i Zeljkovic kao stoperi za mene horor filmOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:48Meni je licno Zvonic najbolji ovog proljeća i puno se je popravio. Biti će bas teško bez njega protiv Tuzle. Vjerovatno će Cheshmedjiev i Zeljkovic igrati stopera

Velež do groba
Ako mi izadjemo u Evropu sa ovim stoperskim parom onda je sve u životu mogućeoldschool72 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:56Cheshmedjiev i Zeljkovic kao stoperi za mene horor filmOnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:48Meni je licno Zvonic najbolji ovog proljeća i puno se je popravio. Biti će bas teško bez njega protiv Tuzle. Vjerovatno će Cheshmedjiev i Zeljkovic igrati stopera![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
U psihološkom smo padu.
Pritisak na ekipu raste sa približavanjem kraja.
Imamo kakvu takvu zalihu bodova, pa bi bod u Tuzli bio ravan pobjedi.
Nadat se da će Sloboda zapeti protiv Širokog kao Željo danas, jer jedino još Sloboda može uzeti bodove Širokom, to je moje mišljenje.
Zrinjski vjerovatno dobija ove dvije kući i čeka naš kiks ili kiks Širokog.
Nama matematički treba 5 bodova.
Jedva čekam kraj sezone, da ovo ludilo stane!
Pritisak na ekipu raste sa približavanjem kraja.
Imamo kakvu takvu zalihu bodova, pa bi bod u Tuzli bio ravan pobjedi.
Nadat se da će Sloboda zapeti protiv Širokog kao Željo danas, jer jedino još Sloboda može uzeti bodove Širokom, to je moje mišljenje.
Zrinjski vjerovatno dobija ove dvije kući i čeka naš kiks ili kiks Širokog.
Nama matematički treba 5 bodova.
Jedva čekam kraj sezone, da ovo ludilo stane!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode
-
- Kontakt:
Nisi ni ti zasluzio da pises ovdje, haj vozdra pa gledaj druge koji su zasluziliVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:41Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode
-
- Kontakt:
de ga malo obali šošin maliMostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:44Nisi ni ti zasluzio da pises ovdje, haj vozdra pa gledaj druge koji su zasluziliVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:41Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode
-
- Kontakt:
Pozdravi piku i pikiceVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:48de ga malo obali šošin maliMostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:44Nisi ni ti zasluzio da pises ovdje, haj vozdra pa gledaj druge koji su zasluziliVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:41Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode
Sastav je takav kakav je.
Cilje ove sezone nije bio Evropa, pa su u skladu sa tim dovođeni igrači.
Uprava je jedino zakazala sa stoperom, i tu nikom nije jasno zašto se nije doveo.
Sve ostalo je ok.
Cilje ove sezone nije bio Evropa, pa su u skladu sa tim dovođeni igrači.
Uprava je jedino zakazala sa stoperom, i tu nikom nije jasno zašto se nije doveo.
Sve ostalo je ok.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Znaci samo bez Zvonica protiv Tuzle
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
To ti je alibi prica, stopera 2 godine dovode, a nikako. Ovaj napadac jako loš, očekivano. Bolji nisu dovedeni jer nesposobni soson ne zna, kao ni mao ce hasic. I ne, nisam za debelog piku, ovde ko se usudi da iznese realno mišljenje odma se u ladicu neku stavljs...**** vas i pika i hasic, samo Velež.
-
- Kontakt:
Nevjerovatno sta su fulili Dejan i Brandao na pocetku utakmice dok je bilo jos 0-0. Za Dejana je kakvo takvo opradvanje slabija lijeva noga, ali Brandao legenda sam ko mjesec i Dejo na drugoj stoji prazan gol i on direkt u golmana. Tu se izgubila utakmica, to moras zabiti.
Vehabovicu piccko jedna, boris se za europu, umjesto da se bacas na glavu za loptom ti okreces ledja u zivom zidu, ko da te bombom gadja yebo pleme seljacko.
Vehabovicu piccko jedna, boris se za europu, umjesto da se bacas na glavu za loptom ti okreces ledja u zivom zidu, ko da te bombom gadja yebo pleme seljacko.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Idemo Rodjeni po Europu, jos 3 kola
Otvorite nam stadione i granice, djavoli cekaju ko zapete puske.
Kakav napredak za relativno kratko vrijeme, prije cim Salakovac prodjemo upisivali smo poraz, sad nas skoro 20 utakmica niko nije dobio
Hvala svima u klubu, igracima i svim navijacima koji su uz svoj klub.

Kakav napredak za relativno kratko vrijeme, prije cim Salakovac prodjemo upisivali smo poraz, sad nas skoro 20 utakmica niko nije dobio

Hvala svima u klubu, igracima i svim navijacima koji su uz svoj klub.

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Tako je buraz, malo pozitive. Imamo 4 boda prednosti 3 kola do kraja, atmosfera k'o da ispadamo iz lige.Rodjeni81 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:28Idemo Rodjeni po Europu, jos 3 kola![]()
Kakav napredak za relativno kratko vrijeme, prije cim Salakovac prodjemo upisivali smo poraz, sad nas skoro 20 utakmica niko nije dobio![]()
Hvala svima u klubu, igracima i svim navijacima koji su uz svoj klub.![]()
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Netražim ja alibi nikome.doox je napisao/la: ↑12 maj 2021, 22:05To ti je alibi prica, stopera 2 godine dovode, a nikako. Ovaj napadac jako loš, očekivano. Bolji nisu dovedeni jer nesposobni soson ne zna, kao ni mao ce hasic. I ne, nisam za debelog piku, ovde ko se usudi da iznese realno mišljenje odma se u ladicu neku stavljs...**** vas i pika i hasic, samo Velež.
Klub je trenutno iznad postavljenih ciljeva, i nije logično da kažemo da nesposobni ljudi vode Velež.
Ovo sa stoperom je definitivno teški promašaj, jer mi imamo samo 2 prava stopera, to je teški promašaj.
Kako god ova sezona završi, iduću netrebaju počinjat bez 3-4 stopera i dva solidna napadača..neračunajući Zubanoviće i ostale mlade igrače.
Ti se ovdje pojaviš samo kada je neki "kiks" da nam ponoviš da si protiv ljudi koji vode Velež.
-
- Kontakt:
Cuj mao ce hasic, kakva glupost 
nevjerovatno je uopste da iko ovako razmislja, bar meni, a ako si troll, dobar si pravo

nevjerovatno je uopste da iko ovako razmislja, bar meni, a ako si troll, dobar si pravo

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 12 maj 2021, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Od ispod prosječnog kluba (poslije rata), redovnog drugoligaša, od kluba koji je bio pred gašenjem prije 5 godina, uzeti taj isti klub i napraviti od njega stabilnog premijerligaša, paralelno s tim vraćati dugove koje su nagomilali domaći grobari, graditi stadion kada je cijeli svijet stao zbog pandemije... malo je i najveće HVALA!
Ljubimo stope kuda hoda ŠEMSUDIN HASIĆ.

Ljubimo stope kuda hoda ŠEMSUDIN HASIĆ.

-
- Kontakt:
"Velezovo dijete" nepravedno zapostavljeno, a da se ti malo zagriješ pa da upadneš zadnja 3 kola ili da te ostavimo još koju godinu u Radobolji da se kališ!VelezovoDijete je napisao/la: ↑12 maj 2021, 21:41Nismo zaslužili Evropu, ali nisu ni drugi. Pun mi je qrac vise ovih povuci potegni utakmica, od 16 bez poraza 11 smo bili na rubu. Nadji Hasicu sportskog direktora i dovedi vise igrače, a ne da gledam ove poluproizvode

Bajram Šerif Mubarek Olsun svoj RAji koja slavi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.