Nadam se u nedelju 0:2 za Borac, bice mi drago iskreno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Solidan bod, olako shvaćena i loše odigrana utakmica.
Situacija je dobra, čestitke Željezničaru što su ostali jedina neporažena ekipa protiv Veleža ove sezone.
Situacija je dobra, čestitke Željezničaru što su ostali jedina neporažena ekipa protiv Veleža ove sezone.
Mi smo podcjenili Želju i to se vratilo.
Želji svaka čast, samo neka ovako zapnu do kraja sa svima!
Želji svaka čast, samo neka ovako zapnu do kraja sa svima!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ja znam da će se igrači Željezničara potruditi za svoje komšije. Samo jako, uz vas smo.Meraak1921 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:01Nadam se u nedelju 0:2 za Borac, bice mi drago iskreno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Eno ih slave šut Hamze Gasala. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nemoj zaje.bavati, mali je pravi potencijal. Pustiše ga naši levati, fino se namjestio. Sreća iščupa ono Bogdanović. Šteta da je u svom najljepšem periodu u svom klubu koji je u lošem stanju u svim sferama. Nadam se da će biti nešto od njega.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Vidim svi vec zelju otpisali za evropu. A sta ako Sarajevo borac veleez zrinjski listica i tuzla ne dobiju licence za evropska tskmicenja, ko ce onda u lp a pichici?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa jeste potencijal, nego mi šega. Ovo nisam vidio od slavlja na našoj temi za prečku Saida u prijateljskoj.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:08Nemoj zaje.bavati, mali je pravi potencijal. Pustiše ga naši levati, fino se namjestio. Sreća iščupa ono Bogdanović. Šteta da je u svom najljepšem periodu u svom klubu koji je u lošem stanju u svim sferama. Nadam se da će biti nešto od njega.![]()

Jel moguce sta mute ovi iz Sirokog i Tuzle
necu pisat nista na forumu, samo Rodjeni pazite se iduce kolo, sta da vam kazem 

Kasikara1987 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 20:04Jok to, odmarat igrace protiv borca i pripremat se za duel sa zrinjskim

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Opet insajderska, ko ova prije sat vremena iz dvice u keca. Klaunska priča.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 12 maj 2021, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da pocnu pitari uciti pjesme za sljedece kolo

Zadnja izmjena: Kasikara1987, dana/u 12 maj 2021, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam insader, problem je sto je neko smeko kladarama i doslo do igraca Veleza. Zato sad necu nista pricat.
- oldschool72
- Kontakt:
ma bjeri tamo

ne može TC nikako u Evropu ove godine, šta tu imaju mutiti...
Velež do groba
Zeljo posteno odigrao, Dudic odavno nije gore postavio ekipu i uradio gore izmjene.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Borac
Sarajevo
Široki
Zrinjski
Ocekujem ovakav rasplet na kraju!
Sarajevo
Široki
Zrinjski
Ocekujem ovakav rasplet na kraju!
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.