Samo zato što Guendouzi i Torreira nemaju više šta ovdje da rade jer ih je ovaj šikanirao, to jeste mogli bi da rade da nema ovog na klupi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:33Što bi ganjali njega? Eno Depayu ističe ugovor, ali zašto bi Depay, Grealish i ostale igračine htjele doći kod ovog majmuna da igraju?AA23 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 23:18
Meni lično fudbal djelovao gore i od Emeryevog, kod onog smo imali par briljantnih tekmi koje su bile uživanje za pogledati, kod ovog teroriste svaki meč je mrtvilo.
Vidim Wijnaldum je slobodan ovo ljeto, zašto ne pokušamo dovesti njega ako već Guendouzi, Torreira i još već ko nema budućnost ovdje? Kvalitetniji je od Ceballosa i Elnenya zajedno.
Ceballos i Odegaard se vraćaju u Real, Elneny je obični backup igrač, a Wijnaldum je dobar box to box veznjak koji i daje golove i nalazi se u 16 metara, mislim da bismo vidjeli da li je do sredine ili sistema.
Gledam onog Greenwooda i Martinelija, jednostavno da staviš Greenwooda kod nas mali bi se ugasio ko talenat, stavi Martinelija tamo imao bi uvijek bruku prostora za kontre i istrčavanja, ovako našim sporim tempom i sistemom brzi napadači nikad nemaju prednost jer smo qrac protiv tog " low-blocka ", al šta ja znam nisam ja trener