Ma pisaj ga , **** ga usta smecarska .Ma nama sve ovo treba da bude jedna velika lekcija I da nikad nikog vise ne dizemo .Ja koliko sam cuo ode .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Meraak1921
- Kontakt:
Meni je Bojo jedan od najgorih igraca u Zelji, nit tehnike nit sut nit brzina, a ne zna ni da trci
-
- Kontakt:
Fakat ne kontam sto se sve djeca ne stave I sta se pokusava sa ovim debilima koji ce 90 posto njih otici
-
- Kontakt:
Nisam za to da se bilo koga vrijedja,pogotovo ko je ostavio neki trag.
On je vrhunski igrac,sta god da je sad problem,zasrali su i uprava i igraci.
Meni kod njega jedino smeta sto je makar on trebao razumijeti svoj klub,bez obzira na plate,ipak je zaradio u karijeri. Cisto sumnjam da je zavisio samo od nase plate.
Ali ne mozes nikom pametovat ako mjesecima nema primanja. Ja imam redovnu platu pa se krpim,frka par dana pred novu.
Ja sam cuo da nece bukvalno da igraju,ali opet od njega sam ocekivao da nece biti dio toga,bez obzira na sve.
Tacno mi se ne gleda ova tekma,ne vidim nacin smisljene akcine a kamoli gola. Bice ovo bruka,ako ne bude kakve sudijske lakrdije.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 12 maj 2021, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zato što sve u klubu očito više boli neka stvar. Niti plana niti vizije niti ideje kako bilo šta popraviti. Trenutno smo brod bez kapetana koji je udario u ledenjak i lagano tone samo što nas nažalost nema ko spasiti.
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Zato ti kazem da je smecar , trenutno **** dan kad je ona pjesma nastala Stilic smecar ****.mu siske one seljackeBarbareZeljin je napisao/la: ↑12 maj 2021, 17:35Nisam za to da se bilo koga vrijedja,pogotovo ko je ostavio neki trag.
On je vrhunski igrac,sta god da je sad problem,zasrali su i uprava i igraci.
Meni kod njega jedino smeta sto je makar on trebao razumijeti svoj klub,bez obzira na plate,ipak je zaradio u karijeri. Cisto sumnjam da je zavisio samo od nase plate.
Ali ne mozes nikom pametovat ako mjesecima nema primanja. Ja imam redovnu platu pa se krpim,frka par dana pred novu.
Ja sam cuo da nece bukvalno da igraju,ali opet od njega sam ocekivao da nece biti dio toga,bez obzira na sve.
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 12 maj 2021, 17:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Treba majmune gurati da igraju svaku do kraja, da vide koliko ne znaju, kao što je Baka uradio na derbiju sa Lendrićem i Štilom
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Dovoljno je vidjeti Serbu i Memica na klupi da znas da ovdje sve otislo u neku stvar.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Vjerovatno je i sam dogovorio čiste papire na ljeto u zamjenu za oprost nekih para. Naravno ako je istina da neće ostati kod nas. Teško da mi tek tako možemo nekoga tjerati pod ugovorom.
Frajer vas konstatno lozi baci rovac nista konkretno ne napise nego lupi nesto i onda ide orkestrirana pljuvacina. Fuj na sta ovo lici
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Steta ako je istina za Stilic, dosta dobar igrac.
Naprijed Željo ljubavi moja…. 

-
- Kontakt:
Nisam upucen, ako moze objasnjenje?
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Bojo na desetci haha
Nisam ni ja, ali evo iznad pise da nece igrati sledece sezone.
Vizionarska stvar je što smo ostavili Amara u klubu. Evo ostavi nas Baka, ali bojazni nema, tu je Amar sa svojim stručnim štabom.
Amar, Amar, Osim, Osim ...
Amar, Amar, Osim, Osim ...
- Meraak1921
- Kontakt:
Nije od pomoci, dobar je za 10min da udje da rijesi svojim potezom nesto, nema kondocije i previse je spor , pomoci nema od njeg
- MocMahale444
Zao mi je ali treba da ide. Pogledaj s kim igra lik. Duguje mu se kao drugima.
Hvala Stila ali ja se slazem sa ovim potezom ako je istina. Uprava nije sposobna da vodi pofalicki a kamoli Zelju.
Hvala Stila ali ja se slazem sa ovim potezom ako je istina. Uprava nije sposobna da vodi pofalicki a kamoli Zelju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️