+1OTNYS_YNWA je napisao/la:I opet ja debil ne singlam Tursku mafiju !

fakat sam bilmez
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
+1OTNYS_YNWA je napisao/la:I opet ja debil ne singlam Tursku mafiju !
pa skini ti prelaz da je kvota preko 10......ovo i jest tema prijelozi, sugestije....sad ispadne ja sta god stavim na forum, ja moram uplatit........cala je napisao/la:lahko je reci pogodio a nisam stigao uplatit -.-
Tebi drug respect, al si rijetko tu jbte, daj u toku dana negdje ubaci nesto...i stavi kakav avatOr, ne prepoznajem te u gužviMonkey je napisao/la:Vi da mene slusate bili biste milioneri.
Lijepo vam jucer postavim 3 tenisa i vi opet padnete.
Nije ti ta losa, mozda jos samo da napisemo u procentima koliko smo sigurni i te stvari i neka svako sebi onda izabere koje hoce tekmeInterista je napisao/la:Ej ljudi imam jedan prijedlog za sviju:
e ovako nas je na ovoj temi aktivno 20-ak i sad zasto nebi svako od nas recimo za subotu nasao 1 par koji je po njemu najizgledniji za prolaz i da sastavimo jedan zajednicki listic ako prodje super ako ne **** mater xD
sta mislite ??
bolje u subotu da pocnemo ima mnogo utakmica i lakse je naci 1 izgledan par kvota nemora biti velika od 1.2 pa do 2 i kad se nadje oko 20 parova bude lijep dobitak...edo3majka je napisao/la:Nije ti ta losa, mozda jos samo da napisemo u procentima koliko smo sigurni i te stvari i neka svako sebi onda izabere koje hoce tekmeInterista je napisao/la:Ej ljudi imam jedan prijedlog za sviju:
e ovako nas je na ovoj temi aktivno 20-ak i sad zasto nebi svako od nas recimo za subotu nasao 1 par koji je po njemu najizgledniji za prolaz i da sastavimo jedan zajednicki listic ako prodje super ako ne **** mater xD
sta mislite ??mozemo i poceti ako hocete.
Sutra cemo to malo ozbiljnije da odradimo,danas(juceAdmir_Sa je napisao/la:Kakvi ste sa ovim rukometom, moje neko znanje govori da bi sutra Island trebao dobiti madjare, al nisma upratio u posljednje vrijeme jel se kakva zvijer pojavila u madjarskoj![]()
a sa druge strane, prvo kolo, svi ce igrati, kvota primamljiva na island, ubio se par za padanja
Trebali bi malo ohladiti sa njima, ja sam ih danas propustio...mandraX je napisao/la:Virtual, opet norvežani 'ebeni
jarane tih 6 parova je sutra samo na kladionici, po svim teorijama kladionicarskim nema tog boga da budu sve kecevi, odma da ti kazemMonkey je napisao/la:Evo vam za sutra kvota malo veca od 3.
Island, Hrvatska, J. Koreja, Poljska, Njemacka i Austrija.
Ako hocete objasnjenje za neki par sad mi to napisite, SAMO NEMOJTE I SUTRA PASTI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.