FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Komercijala07
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos pred utakmicu s Borcem na Kosevu samo govorio o situaciji u ekipi,ne znate sta rade na treningu i kakvo im.je ponasanje,cista zaftkancija.Vinka ne bendaju 5%.mnogi su me napadali ovdje i tad sam vidio da ima na ovom Forumu kretena koji samo citaju naslove portala i tako sude o svemu.Drugo mjesto je Top za nas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Italija ili Hadžibegić, dosta je Mirze i sličnih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
A reci ime nekog stranca koji je nastavio raditi poslije bh. avanture. Ili nisu nikako radili, ili su imali slicne avanture od po 5-10 utakmica maksimalno.skoroalen je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:14Ma zato i kažem da je nerealan, iako su ga mediji povezivali s nama. Naši, doduše, a znamo kako pogađaju.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:08Zenga na pocetku karijere bio u Zvezdi,prije 15 godina. Nakon toga Serija A ili Engleska, te naftasi.skoroalen je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:01Ako fkt misle ozbiljno zapošljavat Dženu ili Mirzu, nek se povješaju sami. Talijan može ako je dobar trener, nije svaki Talijan Lippi. Ako će doći neka ubleha iz Serie C, neka, hvala. Možda se misli na Waltera Zengu, radio je već na ovim prostorima (Zvezda), a i ranije se povezivao s nama. Mada djeluje nerealno jer je poslije Zvezde radio u Seriji A i Premiershipu, ligi koja daleko najviše plaća trenere.
Idealna opcija bio bi Hadžibegić. Al ko god da dođe, s ovom skupinom preplaćenih amatera na terenu radit ne može. Svaki iole bolji trener će tražit dobru ekipu da igra, ne treba nikom u životu to da uči taktici Milanovića i Hebiba.
Ne znam, sa strancima si uvijek u velikom riziku. Kad nas je Husref preuzeo, u igri bio onaj Thomas Brdaric. Tražio dronove, opremu, raja ga počela ismijavat. Onaj Kostić u Želji tražio najmoderniju trening opremu pa se pokazao kao promašaj. Ako sad promašimo s trenerom, možemo past u još veću dubiozu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
bolje i Lalatovic cetnik da nas vodi nego nakvi uhljupi taljani i sl . da opet gledam tri zadnja vezna za utakmicu sezone. Hocu da je trener srcan,da galami , da je uz svoju ekipu uvijek i sl. a ne ovaj isto kip, gela stavi pola kile i stoji pored aut linije .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
FCUM je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:22bolje i Lalatovic cetnik da nas vodi nego nakvi uhljupi taljani i sl . da opet gledam tri zadnja vezna za utakmicu sezone. Hocu da je trener srcan,da galami , da je uz svoju ekipu uvijek i sl. a ne ovaj isto kip, gela stavi pola kile i stoji pored aut linije .

Jiri Plisek najbolja moguca opcija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kad pricate o treneru, koliko para toliko i muzike. Ozbiljan trener kosta i to jako puno kosta, plus velike plate njegovom strucnom stabu. Bjelica u Osijeku zaradjuje 800 000 eura!!!
Realnost je Varesanovic, Nalić ili neko slican.
Pa na Lalatovica i njegove ljude, morao bi izdvojiti bar 500 000 eura za godinu, minimum. A haj onda raskini ugovor, pa to sve placaj.
A sto se Vinka tice, ocito da je izgubio autoritet u svlacionici. Sad, da li je to radi neisplacenih plata igracima, ili neceg drugog, mozemo samo nagadjati.
Realnost je Varesanovic, Nalić ili neko slican.
Pa na Lalatovica i njegove ljude, morao bi izdvojiti bar 500 000 eura za godinu, minimum. A haj onda raskini ugovor, pa to sve placaj.
A sto se Vinka tice, ocito da je izgubio autoritet u svlacionici. Sad, da li je to radi neisplacenih plata igracima, ili neceg drugog, mozemo samo nagadjati.
zamisli lalatovića dovedeš, pa ubij se odmah

Nama se ovo samo ponavlja. Ja ne znam je l' ljudi stvarno samo hoće da se dešava pa radimo sve isto u krug ili ne vidimo pa se zato vrtimo. Bezveze je tvrditi da je Vinko prodao bilo šta Borcu. To je djetinjasto ali i nisko. Igramo se sa integritetom živog čovjeka.
Poslije pročitanih par stranica ovde ja ne znam ima li nas dvojca koji smo za ostanak Vinka. Ja sam za njegov ostanak prvo jer ne želim da odluke donosim(o) po ocjenama prošlosti. Od toga nemamo ništa. Floskula je ali treba gledati u budućnost.
Sa druge strane tako ćemo najzad umiriti i publiku i objasniti im da nisu oni ti koji smjenjuju trenera nego uprava. Time ćemo pokazati veće povjerenje u instituciju trenera i svi igrači, koji sada igraju ili dolaze, će znati da je trenerova zadnja i neće kalkulisati sa tim kad će on postati bivši.
Na suprotnoj strani je situacija da ćemo morati izabrati novog trenera, taj novi će doći, u početku će sve biti dobro a kako rezultati prirodno ne mogu dugo da budu samo idealni počeće se sa razdorom i na kraju će opet, na kraju ove ili sledeće godine, završiti sa tjeranjem tog istog trenera i ubjedjivanjima zašto nije dobar i koga sad treba da dovedemo.
Poslije pročitanih par stranica ovde ja ne znam ima li nas dvojca koji smo za ostanak Vinka. Ja sam za njegov ostanak prvo jer ne želim da odluke donosim(o) po ocjenama prošlosti. Od toga nemamo ništa. Floskula je ali treba gledati u budućnost.
Sa druge strane tako ćemo najzad umiriti i publiku i objasniti im da nisu oni ti koji smjenjuju trenera nego uprava. Time ćemo pokazati veće povjerenje u instituciju trenera i svi igrači, koji sada igraju ili dolaze, će znati da je trenerova zadnja i neće kalkulisati sa tim kad će on postati bivši.
Na suprotnoj strani je situacija da ćemo morati izabrati novog trenera, taj novi će doći, u početku će sve biti dobro a kako rezultati prirodno ne mogu dugo da budu samo idealni počeće se sa razdorom i na kraju će opet, na kraju ove ili sledeće godine, završiti sa tjeranjem tog istog trenera i ubjedjivanjima zašto nije dobar i koga sad treba da dovedemo.
- forza_juve
- Kontakt:
Sve to stoji ali ako dovedes lošeg trenera i okružiš ga lošim igračima onda dobiješ šta dobiješ i veliki rizik od gubitka novca od Evrope.
Hoćeš iskorak onda se treba istrest a ne ziheraski pa vazda u minusu i gazda pokriva. Istresi se jednom dovedi trenera i pojačanja, upravi dat zadatak nadjite dodatne prihode, ako ne možete ima ko može i dati ispisnicu. Uložit u ekipu i onda imaš nesto.
Mi u biti kubirimo kao prije sa virslama samo što eto sada imaš to famozno auto umjesto hrenovke a ekipa isti vrag bez nego aman rezultata. Sve u par deka sa ostalim pa ko se bolje snadje sa sudijama, kartonima, povredama i tako dalje
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Dobar dan. Nakon sto je prosla noc i svanuo novi dan, fino naspavan i hladne glave pomislih da nesto napisem na ovom nasem pdf-u.
Vinku, strucnom stabu, komplet upravi i svim igracima not named Djokanovic, Milicevic, Ahmetovic, Dupovac i Kovacevic yebem od - do. Da Bog da im se sve osim vesa osusilo u kuci.
Vinku, strucnom stabu, komplet upravi i svim igracima not named Djokanovic, Milicevic, Ahmetovic, Dupovac i Kovacevic yebem od - do. Da Bog da im se sve osim vesa osusilo u kuci.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
To se kod nas zove dobra atmosferaKomercijala07 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:15Jos pred utakmicu s Borcem na Kosevu samo govorio o situaciji u ekipi,ne znate sta rade na treningu i kakvo im.je ponasanje,cista zaftkancija.Vinka ne bendaju 5%.mnogi su me napadali ovdje i tad sam vidio da ima na ovom Forumu kretena koji samo citaju naslove portala i tako sude o svemu.Drugo mjesto je Top za nas
- feniksptica
- Kontakt:
Krste vam je rusio atmosferu a ne podigo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- 19BordoBijeli46
Zadrzati Fanima,Mešanovića,Kovu,Dupovca,Milicevica,Ahmetovica i Pecija ostalo sve raskinut ugovore.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
sabrina jesil to tifeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 13:07Pa sta ti pricas..bolan kakvu silu prosipas jesi l dobar. Sto ste seljaci Bogati.
Proklet bio svako ko umisli da je neka sila pa da on tjera iz kluba i grada nekoga.
Zavrsi skole, budi nesto u fudbalu, dodji u upravni odbor i onda tjeraj majstore.
A Vinko nek ide, al kad UO odluci.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Vinko je prošle godine pokazao da zna, pogotovo igrama na jesen, Sarajevo nikada ljepše i ubjedljivije nije djelovalo. Eh onda došla zima i kao prvo OČAJAN transfer rok, da li su mislili da je zaliha dovoljna, da te niko ugroziti neće jer ruku na srce konkurencija je očajno igrala, niko konstantan nije bio. Zatim vidjeli su da niko zvučnije ime nije doveo pa šta li su valja kontakti jeftinije proći pa nikoga normalnog ne dovesti.
Kako god to se sve sada obilo od glavu. Da Vinku nešto na nestručnost i zamjetan, to ne. Ti samo kada skontaš da si juče igrao sa parom bekova Pidro-Dušsn sve ti je jasno. Rotacija nam je nikakva, to što pola njih ubode jednu temu da odigra da valja u njih deset od takvog nemamo ništa. Juče Hebib fulio titulu maltene
Ako izbog čega dobije otkaz to je prosuti bodovi i titula, a da je pokazao da zna, zna....
Kako god to se sve sada obilo od glavu. Da Vinku nešto na nestručnost i zamjetan, to ne. Ti samo kada skontaš da si juče igrao sa parom bekova Pidro-Dušsn sve ti je jasno. Rotacija nam je nikakva, to što pola njih ubode jednu temu da odigra da valja u njih deset od takvog nemamo ništa. Juče Hebib fulio titulu maltene
Ako izbog čega dobije otkaz to je prosuti bodovi i titula, a da je pokazao da zna, zna....
- forza_juve
- Kontakt:
Ruku na srce par utakmica ima gdje smo lijepo igrali, ostalo na mišiće i individualni kvalitet.FoSte95 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:54Vinko je prošle godine pokazao da zna, pogotovo igrama na jesen, Sarajevo nikada ljepše i ubjedljivije nije djelovalo. Eh onda došla zima i kao prvo OČAJAN transfer rok, da li su mislili da je zaliha dovoljna, da te niko ugroziti neće jer ruku na srce konkurencija je očajno igrala, niko konstantan nije bio. Zatim vidjeli su da niko zvučnije ime nije doveo pa šta li su valja kontakti jeftinije proći pa nikoga normalnog ne dovesti.
Sjeti se na početku MDK, pa Velež pa TC, ima tu još za dodati.
Kakvu je ekipu imao trebao je letit
❤️1946❤️
- feniksptica
- Kontakt:
To na pocetku na stranu. Vinko je imo Evropu koju je dosta dobro gurao a imao je tesko i zahtjevne utakmice. Posle kad nam je ostala liga samo, tad je sve krenulo top. Onda mu uzmes 2 najbolja igraca ne dovedes nikog da ih zamjeni i dobijes sta dobijes. Da ima do Vinka naravno. Al da ima do uzasnog transfer roka ima i to dosta vise krivice.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.