19 postova dnevno, a zadnji u 16h jucer

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
19 postova dnevno, a zadnji u 16h jucer
Opasno se zabrinuo za Sabru i za Vinkakillafrommanilla je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:0819 postova dnevno, a zadnji u 16h jucerje li sve uredu Vinko brate
Iskren da budem ta mašina nije podmazana ali možda proradi. prepucavanja je vazda bilo i bit će ali to nije razlog da se sada ekipa skloni drugoj ekipi. Budi bolji na terenu pa osvoji . Kažu Sarajevo izbilo želji titulu, možda i jest ali zato što se nije FKS htio skloniti želji nego su igrali a plus imali kakve takve šanse u toj sezoni za vrh tabele. Kakva je to liga da se Željo skloni Borcu da Sarajevo ne uzme, gdje je onda tu sportski duh?? Na stranu sve zayebancije oko navijača ali to klubovi ne trebaju da rade i to sam rekao za Slobodu i za TC protiv Sarajeva. Nisu se sklanjali i ne trebaju
Sarajevo te sezone pobijedio Želju i čekalo kiks Zrinjskog i Želje u zadnjem kolu da osvoji titulu. Nije Sarajevo Želji tada uzelo, ravnopravno se borilo za titulu te sezone.forza_juve je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:40Iskren da budem ta mašina nije podmazana ali možda proradi. prepucavanja je vazda bilo i bit će ali to nije razlog da se sada ekipa skloni drugoj ekipi. Budi bolji na terenu pa osvoji . Kažu Sarajevo izbilo želji titulu, možda i jest ali zato što se nije FKS htio skloniti želji nego su igrali a plus imali kakve takve šanse u toj sezoni za vrh tabele. Kakva je to liga da se Željo skloni Borcu da Sarajevo ne uzme, gdje je onda tu sportski duh?? Na stranu sve zayebancije oko navijača ali to klubovi ne trebaju da rade i to sam rekao za Slobodu i za TC protiv Sarajeva. Nisu se sklanjali i ne trebaju
Sta ce ti postaviti kad je ober lazov, sinoc tako mudruje i kad sam ga pitao za dokaze sisica samo eskivirala odgovor. Usutio se ko puhdejavu je napisao/la: ↑12 maj 2021, 13:50postavi ih ovdjefeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 13:38Koji si ti meni kralj..100 postova u zadnjih mjesec dana se moze izvuc na vasoj temi o nama..a da ne pricam da ste u goroj situaciji i opet o nama
Decki, budite bez brige. Stila, Lendra i Baka se na tajnoj lokaciji mentalno osnazuju za susret s Borcem. Artiljerija je spremna. Mirno spavajte.FoSte95 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:47Sarajevo te sezone pobijedio Želju i čekalo kiks Zrinjskog i Želje u zadnjem kolu da osvoji titulu. Nije Sarajevo Želji tada uzelo, ravnopravno se borilo za titulu te sezone.forza_juve je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:40Iskren da budem ta mašina nije podmazana ali možda proradi. prepucavanja je vazda bilo i bit će ali to nije razlog da se sada ekipa skloni drugoj ekipi. Budi bolji na terenu pa osvoji . Kažu Sarajevo izbilo želji titulu, možda i jest ali zato što se nije FKS htio skloniti želji nego su igrali a plus imali kakve takve šanse u toj sezoni za vrh tabele. Kakva je to liga da se Željo skloni Borcu da Sarajevo ne uzme, gdje je onda tu sportski duh?? Na stranu sve zayebancije oko navijača ali to klubovi ne trebaju da rade i to sam rekao za Slobodu i za TC protiv Sarajeva. Nisu se sklanjali i ne trebaju
Eh sad da SA nije teoretske šanse imalo za titulu onda bi se tek o nekom izbijanju titule iz ruku moglo pričati
Nema veze i da nismo imali šanse treba izaći i igrati a ne da se neko sklanja. Igraj za svoj klub i svoje boje, igraj za svoj stadion za svoje navijače a ne da skineš gaće da komšiji bude goreFoSte95 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:47Sarajevo te sezone pobijedio Želju i čekalo kiks Zrinjskog i Želje u zadnjem kolu da osvoji titulu. Nije Sarajevo Želji tada uzelo, ravnopravno se borilo za titulu te sezone.forza_juve je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:40Iskren da budem ta mašina nije podmazana ali možda proradi. prepucavanja je vazda bilo i bit će ali to nije razlog da se sada ekipa skloni drugoj ekipi. Budi bolji na terenu pa osvoji . Kažu Sarajevo izbilo želji titulu, možda i jest ali zato što se nije FKS htio skloniti želji nego su igrali a plus imali kakve takve šanse u toj sezoni za vrh tabele. Kakva je to liga da se Željo skloni Borcu da Sarajevo ne uzme, gdje je onda tu sportski duh?? Na stranu sve zayebancije oko navijača ali to klubovi ne trebaju da rade i to sam rekao za Slobodu i za TC protiv Sarajeva. Nisu se sklanjali i ne trebaju
Eh sad da SA nije teoretske šanse imalo za titulu onda bi se tek o nekom izbijanju titule iz ruku moglo pričati
Oni jedino u svoju mrežu mogu zabiti, sl i to je sve upitnije kako vrijeme ideerkov je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:54Decki, budite bez brige. Stila, Lendra i Baka se na tajnoj lokaciji mentalno osnazuju za Borac. Artiljerija je spremna. Mirno spavajte.FoSte95 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:47Sarajevo te sezone pobijedio Želju i čekalo kiks Zrinjskog i Želje u zadnjem kolu da osvoji titulu. Nije Sarajevo Želji tada uzelo, ravnopravno se borilo za titulu te sezone.forza_juve je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:40
Iskren da budem ta mašina nije podmazana ali možda proradi. prepucavanja je vazda bilo i bit će ali to nije razlog da se sada ekipa skloni drugoj ekipi. Budi bolji na terenu pa osvoji . Kažu Sarajevo izbilo želji titulu, možda i jest ali zato što se nije FKS htio skloniti želji nego su igrali a plus imali kakve takve šanse u toj sezoni za vrh tabele. Kakva je to liga da se Željo skloni Borcu da Sarajevo ne uzme, gdje je onda tu sportski duh?? Na stranu sve zayebancije oko navijača ali to klubovi ne trebaju da rade i to sam rekao za Slobodu i za TC protiv Sarajeva. Nisu se sklanjali i ne trebaju
erkov je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:54Decki, budite bez brige. Stila, Lendra i Baka se na tajnoj lokaciji mentalno osnazuju za susret s Borcem. Artiljerija je spremna. Mirno spavajte.FoSte95 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:47Sarajevo te sezone pobijedio Želju i čekalo kiks Zrinjskog i Želje u zadnjem kolu da osvoji titulu. Nije Sarajevo Želji tada uzelo, ravnopravno se borilo za titulu te sezone.forza_juve je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:40
Druze ba kakav ti problem imas ovdje. Jednom nesto napisao za Slobodu i od tad me stalno citiras il nesto vezano za mene. Opusti se uzivaj, kafica kola i lagano.Beduin je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:54Sta ce ti postaviti kad je ober lazov, sinoc tako mudruje i kad sam ga pitao za dokaze sisica samo eskivirala odgovor. Usutio se ko puhdejavu je napisao/la: ↑12 maj 2021, 13:50postavi ih ovdjefeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 13:38
Koji si ti meni kralj..100 postova u zadnjih mjesec dana se moze izvuc na vasoj temi o nama..a da ne pricam da ste u goroj situaciji i opet o nama
Ni njegovi ga ne uzimaju za ozbiljo druze, najgrlatiji kukator ovdje je postao
feniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:58Druze ba kakav ti problem imas ovdje. Jednom nesto napisao za Slobodu i od tad me stalno citiras il nesto vezano za mene. Opusti se uzivaj, kafica kola i lagano.
Sta hoces da ti pisem da kukate stalno protiv nas. Pa vrati temu jucer prije utakmice i za vrijeme prvogpoluvremena. Nit si glup nit slijep. Sta hocees..da ja svoje vrijeme trosim da tebi nadjem nesto sto ti je ispred nosa.
A dežavu zna i sam da je cesto tamo pisanje o nama te nek nam se ovo desava te nek nas kradu ( mislim njihovo pravo naravno ). Al najgore stos e to sve isto njima desava i 3x gore al dodju i drugim sole pamet bez obzira na sve.
Nakuco 9000 postova za godinu i po i nece trosi svoje vrijemefeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 14:58Druze ba kakav ti problem imas ovdje. Jednom nesto napisao za Slobodu i od tad me stalno citiras il nesto vezano za mene. Opusti se uzivaj, kafica kola i lagano.
Sta hoces da ti pisem da kukate stalno protiv nas. Pa vrati temu jucer prije utakmice i za vrijeme prvogpoluvremena. Nit si glup nit slijep. Sta hocees..da ja svoje vrijeme trosim da tebi nadjem nesto sto ti je ispred nosa.
A dežavu zna i sam da je cesto tamo pisanje o nama te nek nam se ovo desava te nek nas kradu ( mislim njihovo pravo naravno ). Al najgore stos e to sve isto njima desava i 3x gore al dodju i drugim sole pamet bez obzira na sve.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.