FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Ahmoveliki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ahmoveliki » 12 maj 2021, 02:23

Bahat je samo hadzija bio na onoj bordo sedmici ili bordo tvu
A vinko je samo depresivan i bezmud...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 02:25

Zip je napisao/la:
12 maj 2021, 02:20
bordobijeli je napisao/la:
12 maj 2021, 02:10
Zip je napisao/la:
12 maj 2021, 02:04

Svaki trener, osim placke, svaki igrac je imao podrsku od mene do zadnjeg momenta. Tako i Vinko, tako i onaj poslije njega.

Ovo sto se danas desilo, velika je sramota. Sve ovo na proljece je sramota.

Neko na prvi kiks yebe majku neko kad sve propadne yebe majku.
A neko ubjedjivao da je sve idealno, nikad bolji, uz nezaobilazni sarkazam a ustvari ispostavilo se da imamo jako puno problema i da guranje pod tepih nista dobro nije donijelo. I ovo nam je skola da uvijek treba pricati o problemima a ne pakovati sve divno krasno.
Pa zar nije idealna bila polusezona bez poraza?

Druga stvar je sto Vinko nikad nije dobio podrsku ovih husrefovaca pa su ga na 10- minuta bezidejne igre i po koju odlicnu priliku protivnika prozivali da pojma nema kako bi opravdsli bivseg.

Nas je ovo proljece ubila bahatost, misleci da smo vec uzeli titulu. Obilo nam se o glavu.
I Bahatost uprave, prodaj Tatara, prodaj Rahmanovica. Niz glupi i nepotrebni poteza u posljednje vrijeme kumovalo je ovim sto sad imamo.
Uprava
Trener
Igraci

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 12 maj 2021, 02:29

Sta je sa Vinkom,zar nije otisao ??

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2021, 02:29

Treba preziviti, vjerovatno, ovaj gubitak titule...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 maj 2021, 02:30

Gdje onaj sto je napravio "realnu" tabelu tj.rezultate zadnjih kola, reko jeli "ubo" danasnje meceve, da li imamo sanse do kraja :rol: ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 maj 2021, 02:30

Prva stvar, Vinko mora biti bivši od sutra.
Dovesti nekog NAŠEG trenera do kraja sezone, tipa Dženo, Čala, Ahmo. Neka se skupi neki stručni štab koji ne mora biti dobar u taktiziranju, bitno je da se digne moral na najviši nivo i da završimo ove 3 tekme i kup kako treba.
Dobro premirati protivnike Borca, dalje nije do nas.
Bitno je da uradimo maksimum koji možemo. Pa šta bude, bude....

To je to trenutno.
A za dalje, mnoge glave će da lete, na svim stranama sigurno.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 12 maj 2021, 02:31

Pitar1946 je napisao/la:
12 maj 2021, 02:29
Sutra, gotovo pa sigurno, barem kako sam ja čuo

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 12 maj 2021, 02:33

Saban123 je napisao/la:
12 maj 2021, 02:31
Pitar1946 je napisao/la:
12 maj 2021, 02:29
Sutra, gotovo pa sigurno, barem kako sam ja čuo
Nadam se,on mora sam otic' jer uprava ga nece smijenit,znas vec radi plate

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 maj 2021, 02:34

Nek mu plate to, kad su zijanili 2 miliona nek mu isplate i tih 100k i nogom ga nabit
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 12 maj 2021, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 maj 2021, 02:34

Čuj Borac osvojio 28 od 30 bodova, pa jel me fura neko ? :rol:
Ovo ni Dinamo ne bi mogao u našoj ligi ...

Država se urušava na svakom koraku, nek nam je Bog na pomoći :salut:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 maj 2021, 02:39

Testo je napisao/la:
12 maj 2021, 02:30
Prva stvar, Vinko mora biti bivši od sutra.
Dovesti nekog NAŠEG trenera do kraja sezone, tipa Dženo, Čala, Ahmo. Neka se skupi neki stručni štab koji ne mora biti dobar u taktiziranju, bitno je da se digne moral na najviši nivo i da završimo ove 3 tekme i kup kako treba.
Dobro premirati protivnike Borca, dalje nije do nas.
Bitno je da uradimo maksimum koji možemo. Pa šta bude, bude....

To je to trenutno.
A za dalje, mnoge glave će da lete, na svim stranama sigurno.
Nek me kritikuju/ismijavaju mnogi sto cu ovo reci, ali gledajuci neki dan jako dobar intervju Barbareza na podcastu Opsajd, koji je trajao gotovo pa dva sata, imam neko promjenjeno mosljenje o njemu. Jest da nema iskustva nigdje malte ne, ali prateci ga sta je sve ispricao, da ima neku svoju viziju fudbala, koju je mislio primjeniti da je postao selektor, mozda bi, kazem mozda, pasao Sarajevu. Izmedju ostalog je rekao da je jedna od bitnih stvari da mu se niko ne mjesa u posao trenera i to je, kako kaze, jedan od razloga sto nije nikoga vodio do sad. Druga stvar je sto nikada ne bi stavljao igrace na njihove neprirodne pozicije. Itd itd.. onako pricom bi rekao da bi dosta mogao napraviti u ovoj nasoj ligi. E sad ono sto je problem sto nema nikakve rezultate iza sebe, mozda bi bio mac sa dvije ostrice.. onako razmisljam, mozda grijesim.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 12 maj 2021, 02:45

Koliko Sarajevo po vama ima navijaca sve skupa s Bosnom i ovom rajom sto zivi vani?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 02:46

Prevelik smo klub da bi se iko učio na nama.

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 12 maj 2021, 02:54

Bruno Akrapovic za mene bi bio odličan izbor

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 maj 2021, 02:56

Historicar je napisao/la:
12 maj 2021, 02:46
Prevelik smo klub da bi se iko učio na nama.
A ko se nije ucio.. svaka fufa je prosla kroz klub..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 02:58

Saban123 je napisao/la:
12 maj 2021, 02:54
Bruno Akrapovic za mene bi bio odličan izbor
Slažem se, nek dovede i svoj stručni štab.Samo da niko od bivših igrača Sarajeva ne bude ni blizu novog sš.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 03:04

Vec sam pisao o svemu ovome al da ponovim i veceras. Dugo idem na utakmice i pratim FKS i gotovo nikad nisam cuo toliko loši stvari o Čali, Dzeni, Husrefu, Safetu, Zeki itd kao ovdje. ja sto poznajem navijaca FKS a znam ih puno niko nema mrznju prema ovim ljudima cak sta vise postuju se kao bivsi igraci i treneri FKS. Ovdje vlada neko pravilo da je uprava idealna i da ko god sta kaze protiv da je neprijatelj kluba u posljednje vrijeme popularno je reci bošnjo. Ova uprava je samostalna, nema legendi, nema mahale imaju podrsku Nama i mnogo su bahati u posljednje vrijeme i to je jedan od razloga ovog pada. Zatvoreni su, ne suradjuju s navijacima s bivsim igracima, zatvaraju škole, vuku loše poteze. I neka je to sve imaju pravo al pali su na onom najbitnijem a to je strategija sportskog segmenta, sve su promašili ove godine sto su mogli a to smo platili da vjerovatno gubimo titulu prvaka, europu i ozbiljan novac.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2021, 03:06

Samo vinkec. Ne znam koi vam je kur.ac.
Lik bez poraza, ubijamo sve redom, ovaj rrmi sa slobodom je zbog bas loseg sudjenja a ubili smo ih realno.
Vinko i igraci puna podrska do kraja. Na ljeto vidjeti sa psr solidnih igraca mbape, ibisevic i sterling ako fanimo ode. U vezni vidjeti sa dybalom. Tad bi vec imali sansu protiv vranjrsa zakarica i ziljkica.
Vinko ostani! Gigante nas ❤

Bordobijeli@nabijem tu trojicu zadnjih nabrojanih na ku.rac posebno zeku
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2021, 03:09

bordobijeli je napisao/la:
12 maj 2021, 03:04
Vec sam pisao o svemu ovome al da ponovim i veceras. Dugo idem na utakmice i pratim FKS i gotovo nikad nisam cuo toliko loši stvari o Čali, Dzeni, Husrefu, Safetu, Zeki itd kao ovdje. ja sto poznajem navijaca FKS a znam ih puno niko nema mrznju prema ovim ljudima cak sta vise postuju se kao bivsi igraci i treneri FKS. Ovdje vlada neko pravilo da je uprava idealna i da ko god sta kaze protiv da je neprijatelj kluba u posljednje vrijeme popularno je reci bošnjo. Ova uprava je samostalna, nema legendi, nema mahale imaju podrsku Nama i mnogo su bahati u posljednje vrijeme i to je jedan od razloga ovog pada. Zatvoreni su, ne suradjuju s navijacima s bivsim igracima, zatvaraju škole, vuku loše poteze. I neka je to sve imaju pravo al pali su na onom najbitnijem a to je strategija sportskog segmenta, sve su promašili ove godine sto su mogli a to smo platili da vjerovatno gubimo titulu prvaka, europu i ozbiljan novac.
+1

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 12 maj 2021, 03:11

Neće san na oči, a tek sutra kad se probudimo pa nas podere realnost da smo zijanili titulu, titulu s 13 bodova prednosti... majku im majčinu **** svima redom.

Ako negdje se može naći šta pozitivno u ovom beznađu, to je da nas čeka baš uzbudljivo i aktivno ljeto u svim aspektima i strukturama kluba. Nit imamo SD-a nit ćemo imati trenera a ni pola igrača koji ionako ne zaslužuju nositi ovaj dres. Znači totalni reset.

I sad da su ovi naši iz uprave pametni ko što nisu, sutra bi sa Namom dogovorili hitan sastanak i momentalno počeli rekonstrukciju u igračkom i stručnom kadru. Šutnut nesretnika s klupe, dat Ahmetoviću ili Čali da ovo do kraja odrade a za to vrijeme tražiti kvalitetnog SD-a i trenera iz vana koji bi želio raditi u ovoj vukojebini od države i lige.

Hebibović, Velkoski, Handžić, Milanović, Pejović, koliko se šljama skupilo da ne povjeruješ. Ne znam šta da više napišem... tuga, jad i čemer. Sve se nadam probudit ću se, sanjam, al kite. Hadžija započeo, Vinko završio, propast sezone koja je djelovala kao da će biti iz snova. Nikad neću zaboravit Rahmanovićeve riječi kad je odlazio... vidimo se u maju ispred vječne. E moj Amare.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, HyperOS, iliyaa8, napoleon72, riki46 i 40 gostiju.