FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 01:49

90minut je napisao/la:
12 maj 2021, 01:46
Ma bice to sve bolje za nekoliko mjeseci sad za sad idite na spavanje popijte tablete isto
Idi ba spavaj :mrgreen:

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 12 maj 2021, 01:50

Vinko je bio pichkurina od kad je došao pa do sada. Ne da mi se vraćati postove unazad mjesecima kome se da može vidjeti šta smo svi pisali posle svake ziheraške pichaste utakmice.
Jedna jedina razlika jeste to što je imao uvijek nahajcanog, napucanog Rahmana koji ima muda uci u duel, napeaviti faul, dobiti hejbet žutih i bez respekta prema ikome potegne loptu.
Imao je Tatara koji ne uradi nista 89 minuta i u 90. Prelomi utakmicu, koji daje golove bez gledanja, koji ima šmek za gol kao malo koji igrac.

U ovoj polusezoni toga nema, ali moraš biti baš teški glupan da prospeš 13 i da sada kasniš 2 boda (sveukupno 15). Idi gnjido ublehaška jutra ne docekao!!!
JURIŠ

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 12 maj 2021, 01:51

Vidi opet ogromni tekstovi se pišu, a 2 sata

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2021, 01:53

Sad je na najvećem ispitu Nam, te će nam ovaj naredni period pokazati njegov plan i viziju za dalje. Vidjet ćemo koliko ozbiljno planira sa nama bilo šta konkretno raditi i praviti. Vidjet ćemo kakve će korake povući, to me sad najviše zanima, jer titula je očigledno u rukama Borca i Vice. Pratiti bez srkleta tekme lige do kraja, kup jedino se još nadam da možemo uzeti, ako se Vaginko otjera bar to da nam ne isabotira za kraj. A jedva čekam da vidim šta će Nam poduzeti i kakvi su mu koraci, nisam optimista i ne očekujem da će biti nešto dobro po nas s njegove strane. Imali smo uslove za titulu i sa njim, nije neki ulagač, nisu neki milioni i silna ulaganja, ali bilo je dovoljno, a mi smo trošili na Hebibe, Milanoviće, Ace Pejoviće.

Kad sabereš plate ovih 10 likova koji su fudbalski invalidi, a kod nas su tu već neki period, sigurno bi se došlo do cifre od koje bi se nama zamantalo, pogotovo sa svim doprinosima na njihove plate.
Bahati, bahati Željkan!
1946

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 12 maj 2021, 01:54

Na najvecem ispitu smo mi i da li cemo prestati pisati na ovoj temi to je najveci ispit

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 maj 2021, 01:58

Milanovic 8000...da je Bill Gates puno je
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 maj 2021, 01:58

Očigledno je nešto VELIKO u pozadini svega ovog.
Mi sami sebi pucamo u noge namjerno jer Borac mora biti šampion.
A koji je naš interes tu ?
Možda nas drže u šaci sa nečim.

Vidjeli ste kako su krali Radnik, Široki, Zrinjski danas, ali kad god trebaju da se urade konkretni potezi, niko od njih nije spreman da se udruži u toj borbi protiv Borca.
Samo kažu da neće ništa da komentarišu , da ne bi bili kažnjeni ili kao sada nije pravi trenutak.
Čovječe šta može biti u pitanju, NIKO ne smije da pisne ?
Sve su poklopili. Pogledaj šta je govorio prije Husić za Borac, a pogledaj danas situaciju.

Ovdje da je pravde, savez bi bio suspendovan od strane UEFE zbog mješanja politike.
Kriminal je ušao u svaku poru saveza.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 01:59

Ko je sad taj Evelin Pipo što je upao u stručni štab, jedna bizarnost za drugom :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 12 maj 2021, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 12 maj 2021, 02:00

Testo je napisao/la:
12 maj 2021, 01:58

Vidjeli ste kako su krali Radnik, Široki, Zrinjski danas, ali kad god trebaju da se urade konkretni potezi, niko od njih nije spreman da se udruži u toj borbi protiv Borca.
Samo kažu da neće ništa da komentarišu , da ne bi bili kažnjeni ili kao sada nije pravi trenutak.
Sve su poklopili. Pogledaj šta je govorio prije Husić za Borac, a pogledaj danas situaciju.

Ovdje da je pravde, savez bi bio suspendovan od strane UEFE zbog mješanja politike.
Ti drzis u šaci ovaj forum prestani molim te slova neka pisati

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 maj 2021, 02:00

Al Pejovic uzme loptu i sutne u aut a vodi se kao neki umjetnik sa loptom :urnebes:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2021, 02:04

joker90 je napisao/la:
12 maj 2021, 01:33
Kad @Zip ne daje punu podršku Vinku i upravi i ne proziva sarkastično ovo što ne vjeruju, onda znaš da smo baš u qrcu i da nam je crna sudbina. Dotakli smo dno...
Svaki trener, osim placke, svaki igrac je imao podrsku od mene do zadnjeg momenta. Tako i Vinko, tako i onaj poslije njega.

Ovo sto se danas desilo, velika je sramota. Sve ovo na proljece je sramota.

Neko na prvi kiks yebe majku neko kad sve propadne yebe majku.

Crni21
Kontakt:

Post Postao/la Crni21 » 12 maj 2021, 02:06

joker90 je napisao/la:
12 maj 2021, 01:53
Sad je na najvećem ispitu Nam, te će nam ovaj naredni period pokazati njegov plan i viziju za dalje. Vidjet ćemo koliko ozbiljno planira sa nama bilo šta konkretno raditi i praviti. Vidjet ćemo kakve će korake povući, to me sad najviše zanima, jer titula je očigledno u rukama Borca i Vice. Pratiti bez srkleta tekme lige do kraja, kup jedino se još nadam da možemo uzeti, ako se Vaginko otjera bar to da nam ne isabotira za kraj. A jedva čekam da vidim šta će Nam poduzeti i kakvi su mu koraci, nisam optimista i ne očekujem da će biti nešto dobro po nas s njegove strane. Imali smo uslove za titulu i sa njim, nije neki ulagač, nisu neki milioni i silna ulaganja, ali bilo je dovoljno, a mi smo trošili na Hebibe, Milanoviće, Ace Pejoviće.

Kad sabereš plate ovih 10 likova koji su fudbalski invalidi, a kod nas su tu već neki period, sigurno bi se došlo do cifre od koje bi se nama zamantalo, pogotovo sa svim doprinosima na njihove plate.
Vlasnik FK Sarajevo: Klubu je potreban novi stadion, za pet godina igramo Ligu prvaka :
Ovo je rekao Nam u intervju 2019, i sad kad se ovo pročita vidi se da se stvarno ciljalo na to i da je postojao 5-godišniji plan, znači osvajanjem titule lagano diči koefcijent i napasati grupe ali sa ovom izgubljenom titulom ovaj plan vjerovatno "pada u vodu". Ne vjerujem da će Nam tek tako "dići ruke" od nas ali vjerovatno će se ići u veliku promjenu kako igračkog kadra tako i uprave.
A i nedao Bog ako on stvarno planira da više ne ulaga u naš klub on će morati opet nekome prodati klub, neće tek tako ostaviti sve sto je uložio.
Znači aBd poslije ove pa da kažem "crne sezone" ja se nadam da ćemo još jači izaći.
Zadnja izmjena: Crni21, dana/u 12 maj 2021, 02:12, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 maj 2021, 02:08

HeraklitMracni je napisao/la:
12 maj 2021, 02:00
Al Pejovic uzme loptu i sutne u aut a vodi se kao neki umjetnik sa loptom :urnebes:
Treba napraviti kompilaciju njegovih poteza iz svih tekmi koje je igrao na proljeće.
Ako neko misli da je sve ovo slučajno nek se upuca odmah.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 02:10

Zip je napisao/la:
12 maj 2021, 02:04
joker90 je napisao/la:
Kad @Zip ne daje punu podršku Vinku i upravi i ne proziva sarkastično ovo što ne vjeruju, onda znaš da smo baš u qrcu i da nam je crna sudbina. Dotakli smo dno...
Svaki trener, osim placke, svaki igrac je imao podrsku od mene do zadnjeg momenta. Tako i Vinko, tako i onaj poslije njega.

A neko ubjedjivao da je sve idealno, nikad bolji, uz nezaobilazni sarkazam a ustvari ispostavilo se da imamo jako puno problema i da guranje pod tepih nista dobro nije donijelo. I ovo nam je skola da uvijek treba pricati o problemima a ne pakovati sve divno krasno.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 12 maj 2021, 02:12

90minut je napisao/la:
12 maj 2021, 02:00
Testo je napisao/la:
12 maj 2021, 01:58

Ti drzis u šaci ovaj forum prestani molim te slova neka pisati

Najgore je sto navijaca nije bilo i pitanje je kad ce i biti jer ovo sve ide njima u prilog... (svima njima od Sabre do dodikovog malog)
Vidis da ima likova koji bi nas usutkali!

Treba nesto pokrenuti, moramo saznati ovo sve u roku mjesec, a ne da se fatamo za glavu za 4/5 godina...
Da li je moguce da smo necim ucjenjeni?
Pa ja da sam djeci u mahali rekao da nema skole vise nikad u zivotu(to je nama sloboda danas bila) na glavu bi se bacali i tri utrpali, a ne jedan!
Mi nismo agresivno krenuli prema njihovom golu za 90 min sve nesto polako, cekaj. Sta smo cekali, koga?

I na kraju samo Hare i Hebib prave problem, ne kazem da ga treba praviti, ispali su klinci ali jel moguce da samo njima dvojici nije javljeno :)

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 maj 2021, 02:13

Kod nas u upravi su prozapadni ljudi, naivni.
Ne vjeruju da bi mogao neko da izda klub koji mu daje pare.
Ybt pa ovdje su Karadžić, Šešelj bili nešto u gradu, a preko noći su se popeli na brda da nas pucaju.
O tome ne razmišljaju naši u upravi nažalost.
Greška je što nije najuren isti dan kad i ćelava ubleha, taj potez je odlučio o tituli.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2021, 02:14

bordobijeli je napisao/la:
12 maj 2021, 01:47
zagorski je napisao/la:
12 maj 2021, 01:43
12 maj 2021, 01:37
Ko je kriv ??
pa svi snose odredjen dio krivice, uprava je postavila sportkog direktora i trenera. A ocito da ti ljudi nisu donijeli iskorak nego nekoliko koraka nazad. Znaci pogresan potez uprave da se Vinko postavi za trenera, igraci snose isti veliki dio krivice al njih postavlja trener tesko je mjenjati 20 igraca. Tako da su svi krivi uprava, sportski segment i igraci.
Nije Vinko toliko nestrucan vjeruj mi. I to da prokocka tek tako 13 bodova prednosti. Sjeti se Vinka sa Borcem i sa Zrinjskim samo,jest on ima taj pomalo ziheraski stil,ali ko kaze da se i tako ne moze doci do rezultata.
Vinko u prvom dijelu sezone jedna prica,a sasvim druga od priprema i u ovoj drugoj polusezoni.
Nije to slucajno,ja vec smijem ruku staviti na mushaf i zakleti u sve meni drago da ovi njegovi rezultati nisu plod nestrucnosti i nedostatka igrackog kvaliteta.
Ma nevjerujem u to da bi radio sam protiv sebe, a ako se tako nesto desilo a klub nije reagovao onda su oni slijepi ili veze nemaju s fudbalom pa mu to dopustili da radi.
Jest brate,isto kao sto su reagovalo,sprijecili i prozreli aferu seat

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 12 maj 2021, 02:15

Momci samo nasilje ovo riješava kakva crna slova po tastaturi, oni mirno spavaju nocas svi do jednog osim mozda par pojedinaca.

Tino spava k'o beba.

Najgore od svega je sto ces ti naredne godine osvojiti sigurno jer se mnogo keša ulažem, al' ono što su nam napravili je za nasilja i ništa drugo.

Kakva crna slova.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 maj 2021, 02:18

Kakvo nasilje. Nismo divljaci
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2021, 02:20

12 maj 2021, 02:10
Zip je napisao/la:
12 maj 2021, 02:04
joker90 je napisao/la:

A neko ubjedjivao da je sve idealno, nikad bolji, uz nezaobilazni sarkazam a ustvari ispostavilo se da imamo jako puno problema i da guranje pod tepih nista dobro nije donijelo. I ovo nam je skola da uvijek treba pricati o problemima a ne pakovati sve divno krasno.
Pa zar nije idealna bila polusezona bez poraza?

Druga stvar je sto Vinko nikad nije dobio podrsku ovih husrefovaca pa su ga na 10- minuta bezidejne igre i po koju odlicnu priliku protivnika prozivali da pojma nema kako bi opravdsli bivseg.

Nas je ovo proljece ubila bahatost, misleci da smo vec uzeli titulu. Obilo nam se o glavu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”