Idi ba spavaj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti drzis u šaci ovaj forum prestani molim te slova neka pisatiTesto je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:58Očigledno je nešto VELIKO u pozadini svega ovog.
Mi sami sebi pucamo u noge namjerno jer Borac mora biti šampion.
A koji je naš interes tu ?
Možda nas drže u šaci sa nečim.
Vidjeli ste kako su krali Radnik, Široki, Zrinjski danas, ali kad god trebaju da se urade konkretni potezi, niko od njih nije spreman da se udruži u toj borbi protiv Borca.
Samo kažu da neće ništa da komentarišu , da ne bi bili kažnjeni ili kao sada nije pravi trenutak.
Čovječe šta može biti u pitanju, NIKO ne smije da pisne ?
Sve su poklopili. Pogledaj šta je govorio prije Husić za Borac, a pogledaj danas situaciju.
Ovdje da je pravde, savez bi bio suspendovan od strane UEFE zbog mješanja politike.
Kriminal je ušao u svaku poru saveza.
Svaki trener, osim placke, svaki igrac je imao podrsku od mene do zadnjeg momenta. Tako i Vinko, tako i onaj poslije njega.
Vlasnik FK Sarajevo: Klubu je potreban novi stadion, za pet godina igramo Ligu prvaka :joker90 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:53Sad je na najvećem ispitu Nam, te će nam ovaj naredni period pokazati njegov plan i viziju za dalje. Vidjet ćemo koliko ozbiljno planira sa nama bilo šta konkretno raditi i praviti. Vidjet ćemo kakve će korake povući, to me sad najviše zanima, jer titula je očigledno u rukama Borca i Vice. Pratiti bez srkleta tekme lige do kraja, kup jedino se još nadam da možemo uzeti, ako se Vaginko otjera bar to da nam ne isabotira za kraj. A jedva čekam da vidim šta će Nam poduzeti i kakvi su mu koraci, nisam optimista i ne očekujem da će biti nešto dobro po nas s njegove strane. Imali smo uslove za titulu i sa njim, nije neki ulagač, nisu neki milioni i silna ulaganja, ali bilo je dovoljno, a mi smo trošili na Hebibe, Milanoviće, Ace Pejoviće.
Kad sabereš plate ovih 10 likova koji su fudbalski invalidi, a kod nas su tu već neki period, sigurno bi se došlo do cifre od koje bi se nama zamantalo, pogotovo sa svim doprinosima na njihove plate.
Treba napraviti kompilaciju njegovih poteza iz svih tekmi koje je igrao na proljeće.HeraklitMracni je napisao/la: ↑12 maj 2021, 02:00Al Pejovic uzme loptu i sutne u aut a vodi se kao neki umjetnik sa loptom![]()
A neko ubjedjivao da je sve idealno, nikad bolji, uz nezaobilazni sarkazam a ustvari ispostavilo se da imamo jako puno problema i da guranje pod tepih nista dobro nije donijelo. I ovo nam je skola da uvijek treba pricati o problemima a ne pakovati sve divno krasno.Zip je napisao/la: ↑12 maj 2021, 02:04Svaki trener, osim placke, svaki igrac je imao podrsku od mene do zadnjeg momenta. Tako i Vinko, tako i onaj poslije njega.
Ovo sto se danas desilo, velika je sramota. Sve ovo na proljece je sramota.
Neko na prvi kiks yebe majku neko kad sve propadne yebe majku.
90minut je napisao/la: ↑12 maj 2021, 02:00Ti drzis u šaci ovaj forum prestani molim te slova neka pisatiTesto je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:58Očigledno je nešto VELIKO u pozadini svega ovog.
Mi sami sebi pucamo u noge namjerno jer Borac mora biti šampion.
A koji je naš interes tu ?
Možda nas drže u šaci sa nečim.
Vidjeli ste kako su krali Radnik, Široki, Zrinjski danas, ali kad god trebaju da se urade konkretni potezi, niko od njih nije spreman da se udruži u toj borbi protiv Borca.
Samo kažu da neće ništa da komentarišu , da ne bi bili kažnjeni ili kao sada nije pravi trenutak.
Čovječe šta može biti u pitanju, NIKO ne smije da pisne ?
Sve su poklopili. Pogledaj šta je govorio prije Husić za Borac, a pogledaj danas situaciju.
Ovdje da je pravde, savez bi bio suspendovan od strane UEFE zbog mješanja politike.
Kriminal je ušao u svaku poru saveza.
Jest brate,isto kao sto su reagovalo,sprijecili i prozreli aferu seatbordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:47Ma nevjerujem u to da bi radio sam protiv sebe, a ako se tako nesto desilo a klub nije reagovao onda su oni slijepi ili veze nemaju s fudbalom pa mu to dopustili da radi.zagorski je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:43Nije Vinko toliko nestrucan vjeruj mi. I to da prokocka tek tako 13 bodova prednosti. Sjeti se Vinka sa Borcem i sa Zrinjskim samo,jest on ima taj pomalo ziheraski stil,ali ko kaze da se i tako ne moze doci do rezultata.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:37Ko je kriv ??
pa svi snose odredjen dio krivice, uprava je postavila sportkog direktora i trenera. A ocito da ti ljudi nisu donijeli iskorak nego nekoliko koraka nazad. Znaci pogresan potez uprave da se Vinko postavi za trenera, igraci snose isti veliki dio krivice al njih postavlja trener tesko je mjenjati 20 igraca. Tako da su svi krivi uprava, sportski segment i igraci.
Vinko u prvom dijelu sezone jedna prica,a sasvim druga od priprema i u ovoj drugoj polusezoni.
Nije to slucajno,ja vec smijem ruku staviti na mushaf i zakleti u sve meni drago da ovi njegovi rezultati nisu plod nestrucnosti i nedostatka igrackog kvaliteta.
Pa zar nije idealna bila polusezona bez poraza?bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2021, 02:10A neko ubjedjivao da je sve idealno, nikad bolji, uz nezaobilazni sarkazam a ustvari ispostavilo se da imamo jako puno problema i da guranje pod tepih nista dobro nije donijelo. I ovo nam je skola da uvijek treba pricati o problemima a ne pakovati sve divno krasno.Zip je napisao/la: ↑12 maj 2021, 02:04Svaki trener, osim placke, svaki igrac je imao podrsku od mene do zadnjeg momenta. Tako i Vinko, tako i onaj poslije njega.
Ovo sto se danas desilo, velika je sramota. Sve ovo na proljece je sramota.
Neko na prvi kiks yebe majku neko kad sve propadne yebe majku.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, mire971, mosarajvosa83, Napapijri, PapakIzSa, SineTalexy, VolimoSarajevo i 75 gostiju.