FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

el-fighter
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la el-fighter » 10 maj 2009, 10:36

Bayern je tim koji je ove sezone dosta kiksao, ali su ostali blizu vrha. Sada trebaju odigrati mirno i pobijediti ove utakmice do kraja. Mislim da će Wolfsi negdje prosuti bodove. Bayern je prvi klub za koji sam ja navijao. Poslije one rekonstrukcije tima prije dvije sezone prestao sam da ih simpatišem. Sada me ponovo nešto vuče prema njima. Ako osvoje titulu ove sezone, opet ću biti njihov navijač.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 maj 2009, 11:22

el-fighter je napisao/la:Bayern je tim koji je ove sezone dosta kiksao, ali su ostali blizu vrha. Sada trebaju odigrati mirno i pobijediti ove utakmice do kraja. Mislim da će Wolfsi negdje prosuti bodove. Bayern je prvi klub za koji sam ja navijao. Poslije one rekonstrukcije tima prije dvije sezone prestao sam da ih simpatišem. Sada me ponovo nešto vuče prema njima. Ako osvoje titulu ove sezone, opet ću biti njihov navijač.
Tako je "fajteru" :lol: reci zbogom ostalim klubovima :D
Jedan je Bayo, hajd potrudi se ako budemo "vice prvaci", i tada da budes njihov navijac, onda neces biti ptica selica. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 maj 2009, 13:21

Ja vjerujem u ove 3 pobjede do kraja sezone jer mi smo iskusniji od wolfsburga nisu oni navikli na ovu trku za prvaka dok bayern nije jednom osvajao titulu u zadjem kolu...sjetite se u Hamburgu zadnja minuta titulu osvojili
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2009, 13:32

Sada sam gledao Doppelpass na DSF-u. Čudo emisija, nema je bolji u vezi fudbala.

Ma ako sada dobijemo BAyera onda je sve moguće, Lukas se probudio, i sada je šteta što on ode u Koln. NAdam se da će nam BVB pomoći te naravno Bremen u zadnjem kolu. Siguran sam da ćemo utakmice kod kuće dobiti a samo Hoffenheim nas može zafrkati.

@Geronimo

I ja bih možda volio više da završimo 2 radi loše sezone, ali koga briga kakva je bila kada osvojimo titulu i ona ostaje zapisana. To pokazuje i kada smo najgori opet smo bolji od ostalih.

Važno je dobiti Bayera koji je redovna mušterija Bayernu. Utakmice se igra u srijedu i akoBogda nova tri boda i još jedan iskorak ka tituli.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 maj 2009, 17:32

Rz88 je napisao/la:Sada sam gledao Doppelpass na DSF-u. Čudo emisija, nema je bolji u vezi fudbala.

Ma ako sada dobijemo BAyera onda je sve moguće, Lukas se probudio, i sada je šteta što on ode u Koln. NAdam se da će nam BVB pomoći te naravno Bremen u zadnjem kolu. Siguran sam da ćemo utakmice kod kuće dobiti a samo Hoffenheim nas može zafrkati.

@Geronimo

I ja bih možda volio više da završimo 2 radi loše sezone, ali koga briga kakva je bila kada osvojimo titulu i ona ostaje zapisana. To pokazuje i kada smo najgori opet smo bolji od ostalih.

Važno je dobiti Bayera koji je redovna mušterija Bayernu. Utakmice se igra u srijedu i akoBogda nova tri boda i još jedan iskorak ka tituli.
Ne zaboravi da nas je Bayer osramotio u Kupu nakon što smo demolirali Stuttgart i pošteno nas spustio na zemlju...
Sent from my Philips Smart TV.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 maj 2009, 18:53

vidite da vrijedi se nadati,sjecate se kad ste prije par utakmica u crno bili zavijeni a sad dijelite 1. mjesto :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2009, 20:58

Da , sjećam se ko jučer hehe,

@adnan

To je bilo u gostima. Na domaćem terenu su naša mušterija i to redovno. Uvijek je bilo gubimo od njih na strani a kući ih lagano dobijamo.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 maj 2009, 22:06

Dobili smo Bayer u jesenjem dijelu sezone, cini mi se 2:0, na njihovom terenu. :roll:
Kakav Leverkusen, oni su talasika ziva, zajedno sa Labadijom na celu :mrgreen: (sad ce mi se ovo razbiti o glavu, kao i uvijek kada "smjelo" prognoziram utakmice Bayerna, sujevjerje je cudo :twisted: ).
Stvarno me cudi taj klub, koji financijski dobro stoji, koji ima najbolji "njuh" za juzno-americko trziste, koji su godinama jeftino kupovali a skupo prodavali...zadovoljavaju se sa prosjekom, ove godine nema ih u Evropi, kako stvari stoje ni iduce.
Gdje su ona vremena, kada su kupovali nemilice, evo nekoliko imena u zadnjih 10-ak godina: Veller, Schuster, Kirsten, Andreas Tomm, pa Lucio, Ballack, Sergio itd itd. Sada uzimaju lovu, a malo ulazu, dali su za Kiesslinga 6 mil. i to i bi. Njihov problem-njihova briga.

Imam osjecaj da ce Bayern pobjediti sve utakmice do kraja, eh sad je pitanje, dali isto moze i Wolfsburg, koji sa toliko hvaljenim Magathom (zasluzeno), na kraju moze ispusiti upravo radi njega, i njegovog lova za novcem i neprekidnim selidbama unutar Bundeslige.
Felix-a ne drzi mjesto, a Bogami ni zenskom rodu nije vjeran, ja koliko znam iz dva braka ima 6-ro djece i bezbroj afera. Viva Puerto Rico. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2009, 22:18

Zaboravio si Rinka, Emersona, Placente i još mnoge. Odkad je otišao debeljko iz Leverkusena ništa od Brazilaca i Argentinaca. Ko gleda njih, neka ih Bayern samo dobije.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 maj 2009, 23:05

koliko mene sjecanje sluzi cini mi se da je ove godine leverkuzen ocitao lekciju bayernu u kupu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2009, 23:24

Koliko me sječanje služi to je bilo u kupu i još na Bayer areni, a koliko me još sječanje služi ti si uvijek bio za HSV. Koliko me sječanje služi rekao si da Bayern ne osvaja ovo.

Nikad gori Bayern a opet prvi. Ostali nikad bolji a opet iza nas.....

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 maj 2009, 23:28

Rz88 je napisao/la:Koliko me sječanje služi to je bilo u kupu i još na Bayer areni, a koliko me još sječanje služi ti si uvijek bio za HSV. Koliko me sječanje služi rekao si da Bayern ne osvaja ovo.

Nikad gori Bayern a opet prvi. Ostali nikad bolji a opet iza nas.....
Koliko mene sjecanje sluzi cini mi se da je bayern drugi, ako pricamo o ovoj sezoni, a hsv puko ko lubenica drag mi je klub ali ne znaci da bih plakao za njim. bila bi katastrofa za bundesligu da jedan tim bude prvak koji nikako nije bio zasjeo na celo ljestvice.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 maj 2009, 23:51

HASUMI CRKNITEEEE,,Bayern ce biti novi stari prvak njemacke,,to je ekipa koja se nikad ne predaje i oni najveci pesimisti nasli su se nakon cotbusa eheheh neka,,,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2009, 23:55

Nema veze igraju se 34 kola, važno je ko ostane na kraju 1 postaje prvak- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 maj 2009, 00:02

Iako Stutgart trenutno ima najbolju formu imaju i najtezi raspored,gostovanja u Gelsenkirchenu i Minhenu ce im slomiti kicmu i udaljiti ih od 4 titule,Hertha je cijelu sezonu prisutna u vrhu,Favre je pronasao igru kakva samo njima moze odgovarati ali realno ekipa im nema kvalitet da uzme titulu,iako ih neka luda sreca prati u ovom proljetnom dijelu,Wolfsburg je ekipa koja u prvom dijelu sezone nije imala pobjedu u gostima,tako da ova dva zadnja poraza(Cottbus 0-2 i Stuttgart 1-4)su samo povratak njihovih starih navika,Bayern je ove godine proveo 0 dana na prvom mjestu ali Bayern nebi bio ono sto jeste da ga ne krasi determinizam kakav moze imati samo jedan velikan, a to je determinizam kojim se ekipa određuje da uzme titulu,pomogao im je vise od jedanput,i na kraju HSV,po meni jedina ekipa uz FCB koja posjeduje sampionski kvalitet,ali izgleda da ih je borba na 3 fronta izmorila i da ce na kraju ostati bez i jedne titule,steta(ovo ozbiljno mislim)...

Poenta ovog posta je da ocekujem titulu Bayerna :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 maj 2009, 14:18

I ja je očekujem. Ali polako. Imamo još tri kola. Sutra navijat za Borusiju, a prekosutra razvalit Bayera. AJMO BAVARCI MOŽETE UZETI TITULU.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 11 maj 2009, 17:57

U 31. kolu Bundeslige nogometaši Bayerna su pobijedili na gostovanju Energie Cottbus, a nakon poraza Wolfsburga kod Stuttgarta, na vrhu tabele Bayern i Wolfsburg imaju po 60 bodova.

Tri kola su ostala do kraja prvenstva, a nije nemoguće da u tom pogledu odluku donese razlika pogodaka. Wolfsburg je u prednosti jer trenutno ima +27 (67-40), dok Bayern ima +25 (64-39).

U tom pogledu je mnoge navijače, ali i saigrače, iziritirao potez Francka Riberyja koji je u 90. minuti utakmice kod Energijea nonšalantno izveo jedanaesterac i nije ga realizirao.

- Svaki pogodak je bitan za klub, a Ribery je tu zadaću odradio bezvoljno. Mislim da njegov potez nije bio korektan - rekao je saigrač francuskog reprezentativca Philipp Lahm.

- Kratko sam u klubu i ne mogu govoriti da odmah znam sve pojedinosti, pa tako i onu ko najbolje izvodi jedanaesterce. Ali, s obzirom na taj promašaj mogao bih se odlučiti da svaki sljedeći izvodi Podolski, a ne Ribery - rekao je trener Bayerna Jupp Heynckes.
---------------------------
Ovo mi postaje sapunica poput one s Podolskim...
Sent from my Philips Smart TV.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 11 maj 2009, 17:59

dr.adnan je napisao/la:U 31. kolu Bundeslige nogometaši Bayerna su pobijedili na gostovanju Energie Cottbus, a nakon poraza Wolfsburga kod Stuttgarta, na vrhu tabele Bayern i Wolfsburg imaju po 60 bodova.

Tri kola su ostala do kraja prvenstva, a nije nemoguće da u tom pogledu odluku donese razlika pogodaka. Wolfsburg je u prednosti jer trenutno ima +27 (67-40), dok Bayern ima +25 (64-39).

U tom pogledu je mnoge navijače, ali i saigrače, iziritirao potez Francka Riberyja koji je u 90. minuti utakmice kod Energijea nonšalantno izveo jedanaesterac i nije ga realizirao.

- Svaki pogodak je bitan za klub, a Ribery je tu zadaću odradio bezvoljno. Mislim da njegov potez nije bio korektan - rekao je saigrač francuskog reprezentativca Philipp Lahm.

- Kratko sam u klubu i ne mogu govoriti da odmah znam sve pojedinosti, pa tako i onu ko najbolje izvodi jedanaesterce. Ali, s obzirom na taj promašaj mogao bih se odlučiti da svaki sljedeći izvodi Podolski, a ne Ribery - rekao je trener Bayerna Jupp Heynckes.
---------------------------
Ovo mi postaje sapunica poput one s Podolskim...
prodati smece dok jos vrijedi

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 maj 2009, 18:56

Pa dobro ljudi pustite čovjeka. Donio je toliko toga dobrog Bayernu i sada ga treba prodat zbog jednog promašenog penala.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 11 maj 2009, 19:08

Ako u Bayernu imaju planove da slijedeca sezona bude mnogo bolja od ove ,onda bi pod svaku cijenu trebali zadrzati Riberija .Zajebavo se ili ne ,covjek je velika klasa i Bayernu treba jedan takav .Samo treba se naci jedan dobar trener koji ce mu objasnit par stvari i to je to.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.