u onoj sezoni kad smo se borili za Titulu a vi ispali da smo imali sudjenje ko vi ove sezone ne da bi se borili kao vi ove sezone nego bi je uzeli sa +15 u odnosu na ostale klubove ali eto vi imate ekipu za nase uslove top ali nema igre neke **** to kad ti sudija iz Prijedora odakle vec dva glavna meca sudi jedan u Mostaru jedan u BL...Schlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:16Utisak veceri (hebo nasu utakmicu),je potvrda mog stava da je Sloboda Tuzla jedan gospodski klub!!!...Ajd ono kad dodju u BL,pa skandiraju "zivjela,zivjela,kraljevina Srbija"...i mi i oni znamo da je sprdnja...ali u mojim ocima su Fukare postale nesto uzviseno tamo neke 2012,2013,2014 (ne sjecam se tacno)..kad su citavu utakmicu u BL skandirali "Necemo pobjedu,necemo pobjedu"!!!!...Hahahaha..VRh.....Imali neki niz u PM,bez pobjede u gostima...i daj nemoj sad da nam sjebete to...Kao onaj Denis Ispuslic u Nadrealistima,rekorder,koji 14 god nije primio platu,i govori da mu rekord moze ugroziti samo ako ga plate,i kaze "valjda nece"
Sloboda gospodski klub..Volim Klub..volim navijace..volim grad..imamo dosta zajednickog
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- ChairosBL1987
- Kontakt:
Samo bih jos dodao i istjerali Kukavice.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:15Džamiju srušili Crveni Kmeri pa podvalili Srbima.ChairosBL1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:11Nema dzamije u njemu, a i mi smo vecina.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:09
Kako li selo Kukavice pored Rogatice ne dobi taj prefiks Srpski![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Ne nadaj se snimku, kod penala Borca u Mostaru situacija je u najmanju ruku bila sumnjiva, ali snimak nikad nismo vidili.Steelman je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:17Arena je totalno neprofesionalno odradila ponovljeni snimak drugog gola Borca, meni se cini da je ofsajd, ali necu tvrditi dok ne bude neki snimak. Ovo sa slikama nekad prevari. Bilo bi dobro da konkretnije vidimo tu situaciju, ali sumnjam da ce biti kad nisu prikazali. Inace, 10ak prekrsaja vise u korist Borca, zatim ova minuta na kraju... Tekma nije bila losa, ali nisu se sudije bas proslavile.
I da, za Slobodu respekt, jer su posteno odigrali. Valjda tome treba stremiti.
Kako ih Zakaric pred kraj utakmice vrti ko levate...
Znamo li se podjeb.avati a da ne uključujemo politiku? Tesko jer je potrebna određena inteligencija.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:19Daj brisite ove nacionalne postove.. niko to ne zeli citati.
Raspravljajte se preko pp ako nije vezano za PLBiH
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Klubovi neka se postroje iza Veleža, Šemsudin Hasić će povesti sve i spasiti i očistiti ligu od lopovluka i krađe!
Nije bilo lijepo što ste se smijali našoj muci, zato sada kleknite i za vođom naprijed!
Nije bilo lijepo što ste se smijali našoj muci, zato sada kleknite i za vođom naprijed!
-
- Kontakt:
Sad nemate sta komentarisati, a penal u Bijeljini ebo vam Antoni Bandic pleme, bravo Borac ..ajte sve sto mozete jer i ovi sto kukaju nisu nista bolji. A ovaj Velez pun mi ga je k.. njih i pitarske kuknjave
Vidjet ćeš respekt za slobodu zadnje kolo.Steelman je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:17Arena je totalno neprofesionalno odradila ponovljeni snimak drugog gola Borca, meni se cini da je ofsajd, ali necu tvrditi dok ne bude neki snimak. Ovo sa slikama nekad prevari. Bilo bi dobro da konkretnije vidimo tu situaciju, ali sumnjam da ce biti kad nisu prikazali. Inace, 10ak prekrsaja vise u korist Borca, zatim ova minuta na kraju... Tekma nije bila losa, ali nisu se sudije bas proslavile.
Bio je i snimak i bila je i slika tog penala i penal je bio. Nemamo šta pričati o penalu na toj utakmici. Ali o 31. faulu Veleža bi se dalo prozboriti kojuRodjeni81 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:22Ne nadaj se snimku, kod penala Borca u Mostaru situacija je u najmanju ruku bila sumnjiva, ali snimak nikad nismo vidili.Steelman je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:17Arena je totalno neprofesionalno odradila ponovljeni snimak drugog gola Borca, meni se cini da je ofsajd, ali necu tvrditi dok ne bude neki snimak. Ovo sa slikama nekad prevari. Bilo bi dobro da konkretnije vidimo tu situaciju, ali sumnjam da ce biti kad nisu prikazali. Inace, 10ak prekrsaja vise u korist Borca, zatim ova minuta na kraju... Tekma nije bila losa, ali nisu se sudije bas proslavile.

E jest želješčar loš u pičq materinu.

-
- Kontakt:
Ako sudjemje bude posteno necete uzet u tuzli. Cisto sportskiSchlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:16Utisak veceri (hebo nasu utakmicu),je potvrda mog stava da je Sloboda Tuzla jedan gospodski klub!!!...Ajd ono kad dodju u BL,pa skandiraju "zivjela,zivjela,kraljevina Srbija"...i mi i oni znamo da je sprdnja...ali u mojim ocima su Fukare postale nesto uzviseno tamo neke 2012,2013,2014 (ne sjecam se tacno)..kad su citavu utakmicu u BL skandirali "Necemo pobjedu,necemo pobjedu"!!!!...Hahahaha..VRh.....Imali neki niz u PM,bez pobjede u gostima...i daj nemoj sad da nam sjebete to...Kao onaj Denis Ispuslic u Nadrealistima,rekorder,koji 14 god nije primio platu,i govori da mu rekord moze ugroziti samo ako ga plate,i kaze "valjda nece"
Sloboda gospodski klub..Volim Klub..volim navijace..volim grad..imamo dosta zajednickog
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad kad mi puknemo i Velez i Borac
- Meraak1921
- Kontakt:
Evo bas je smijesno, pa vi ste najavili iskorak u Evropi i prosle i ove godine, da ne govorim nekakvu setnju ligom, imali 13 bodova prednosti , ispusili bez ispaljenog metka

Ali koja pi.čkica Jakirović, ne smije riječi progovoriti
Lijepi Feđa Dudić, bez pardona, u kost, u sred Banja Luke
Doduše bilo bi malo smijepno i licemjerno da se neko iz Zrinjskog žali na suđenje, tako da možemo reći da je to olakšavajuća okolnost "najboljem treneru lige" po forumskim pitarima.

Lijepi Feđa Dudić, bez pardona, u kost, u sred Banja Luke

Doduše bilo bi malo smijepno i licemjerno da se neko iz Zrinjskog žali na suđenje, tako da možemo reći da je to olakšavajuća okolnost "najboljem treneru lige" po forumskim pitarima.
-
- Kontakt:
Švrakindolac, mogli bi vi "puknuti" u stečaj !?
- Meraak1921
- Kontakt:
Dogovrili smo se sa Borcem, bolje oni nego kukatori1946 koji su se samo smijali kad su nas sudije karale, haram im bilo, karma je cudo, da cujeeem jecanjeeee piticeee sa Kosova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.