Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sudija iz Prijedora
Interesantno
Interesantno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Borac je redovna musterija na Grbavici, uvijek bio... 10 zadnjih utakmica, 10 poraza, sta reci?
U nedjelju nastavljamo tradiciju..
- Tristan
- Kontakt:
Drug nebi tvog punca.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Sumnjam da imamo zajednickih jarana, ali fino te je vidjeti kako se koprcas iz sopstvenih laziCaptain4 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:00Pitaj jarana nam zajedničkog, ima još toga što bi trebao znati.Zoran28 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:55Fin si momak, malo ga nije stid a malo krije ko je i odakle haha Otkri kapitance pravo lice, jes da ima kruzu identiteta ali dodje to s vremenom :bOznia: Eki obitavas, i to lagi kapitAnce al dobar jeCaptain4 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:51
Čega da se stidim? Toga što mi je stari iz Tomislavgrada, te što je imao tu čast da nosi Titovu štafetu kroz tu općinu. Mene nije sekunde sramota porijekla, niti će me ikad biti. To znaju svi forumaši koji me poznaju.
Ako ti imaš komplekse, ja nemam. Ja sam rođen u Zenici, tu sam odrastao i obitavam. Ti se stidiš vukojebine u kojoj si rođen, a ne ja iz koje mi je otac rahmetli.
Eto seljačino, pošto vidim da se upecaš na svaki moj post i što ne znaš komunicirati kako dolikuje, ja ti više slovo neću napisat. Idi riješi komplekse i naučiti komunicirati. Zdravo i lagano.Dobro je dok ne kmecis u PP.
Selam za kanton 10 (vidis kako ucim) hahahaha
KapitAnce previse pjenis zbg foruma, "ja ovo iz zaYebancije"![]()
![]()

Moj ti je savjet da se ne lozis previse sve je ovo zayebancija

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Sto Vico iskara ove partnere od prosle sezone i prekida lige
Hahahahaahaa
Hahahahaahaa
Tradiciju ćemo nastaviti onda kada budemo sigurni da to neće narušiti hijerarhiju na vrhu!Bajramovic1999 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:04Borac je redovna musterija na Grbavici, uvijek bio... 10 zadnjih utakmica, 10 poraza, sta reci?
Svako dobro Bosno i Hercegovino!

- ChairosBL1987
- Kontakt:
Seher se sad zove Srpske Toplice.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:00Nakon šeher Mostara i Sarajeva, lijepo je znati da se širom naše domovine Bosne i Hercegovine igra dobar fudbal. Čestitke za šeher Banja Luku.

Ti si od prvog dana bio protiv Jakirovica
Bio si u pravu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
Postojisviunapad1010 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:02Šta pjenite kad su vama navlacene titule pričali ste da vam se može. Stvarno smiješno. Kod nas ne postoji nijedna regularna sezona od rata na ovamo.
99'
Kad su u finalu play offa sudile Njemacke sudije
Mi pobjedili
ZUBANDAN
Sad vratio snimak, 3 minute sudija pokazuje na semaforu.
Iskreno, prvi put u zivotu vidim da neko svira kraj 50 sekundi prije isteka. Ne vidis to pri rezultatu 5-0 gdje se jedva ceka kraj.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 11 maj 2021, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jakirovic je 10x bolji od mrtvog Zizovica.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
We are giants, everyone is prey to us, our whole world in BORDO is colored
Borac je kup na Grbavici osvojio, i sezonu nakon toga proslavio titulu isto tako na Grbavici, misli o tome.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:04Borac je redovna musterija na Grbavici, uvijek bio... 10 zadnjih utakmica, 10 poraza, sta reci?
- svrakino1921
- Kontakt:
Koji gospodin Sergej Jakirović, komentar je sve rekao, jer se tu baš nema šta komentarisati, da nije žalosno, bilo bi smješno, Vico je uništio i ono malo regularnosti što je u ligi bilo, otima al ono baš drsko, a hudi Maksimović pun sebe kaže osvojili smo 29 pod moguća 33 boda, što je najžalosnije Vico ima win-win situaciju i da klubovi iz revolta prekinu prvenstvo/što je malo vjerovatno/on je pobjednik jer i želi sve da razvali, a ako šute opet je pobjednik jer gura Borac na vrh, ovakva situacija će nas vratiti na 2002 godinu i početka zajedničke lige. Željo prije par godina odigra nerješeno sa Sarajevom iako mu nije trebalo i pokloni titulu Zrinjskom, danas Sloboda odigra maksimalno i da titulu Borcu, "bošnjački" klubovi hoće da se bave sportom i kao u političkom životu ispadaju naivni jer drugi beru kajmak a oni se diče fair playom, tuga...
-
- Kontakt:
Nisu sudili kompletan play off.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:06Postojisviunapad1010 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:02Šta pjenite kad su vama navlacene titule pričali ste da vam se može. Stvarno smiješno. Kod nas ne postoji nijedna regularna sezona od rata na ovamo.
99'
Kad su u finalu play offa sudile Njemacke sudije
Mi pobjedili
ZUBANDAN
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako li selo Kukavice pored Rogatice ne dobi taj prefiks SrpskiChairosBL1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:05Seher se sad zove Srpske Toplice.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:00Nakon šeher Mostara i Sarajeva, lijepo je znati da se širom naše domovine Bosne i Hercegovine igra dobar fudbal. Čestitke za šeher Banja Luku.![]()
![]()

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ocekivano
Beus nam nije u formi
Beus nam nije u formi
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Evropa obezbijedjena, idemo dalje, jer smo tako u mogucnosti.
"JOŠ OD 1926"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.