Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahahaha...Bilbija produžio 3 minute pa svirao kraj nakon 2 minute....hahaaha, gasi sve, daj im odma titulu, i neka kažu kako ostali stoje na tabeli da se ne troši gorivo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kakve veze ima jedna priznata svjetska umjetnica, sa tvojim bolesnim, fasistickim, nacionalistickim umom?ChairosBL1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:44Kakve veze ima Kosovo sa ovim, zar nije ovo jedna jedina i nedjeljiva bejha. Daj neku pricu geHnocid, goloruki narod, zene i djeca, harmija u tenama... kakvo Kosovo.Evander je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:40Mozda, ali ni to nece uticati da Kosovo ikad vise bude SrbijaChairosBL1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:33Sad ce UEFA i visoki predstavnik reagovati samo da Bilbija odsvira kraj, a Jasmila Zbanic ce snimiti film.![]()
P.S. Hajmo na Kosovo, ponesi Srpski pasos, mozda te puste Albanci da vidis one crkvetine, sto ce jos malo porusiti

-
- Kontakt:
Pa ajde i da je 2 minite produui, 2 izmjene uzele cijelu minutu i frajer hladno nakon toga svira kraj.
Majku ti jbem ofirnu da ti jbem.
Kakav faul svira Skrbicu jbem ti pomocnog ds ti jbem
Majku ti jbem ofirnu da ti jbem.
Kakav faul svira Skrbicu jbem ti pomocnog ds ti jbem
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
OVO NI U TANZANIJI NEMA HAHAHAHHA
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da nebi bilo nekih neplaniranih situacija... 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
3 min je digao Mujic ne lazi , Lazove jedan !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Proradila pa ne zna da stane
Svira sudija nakon 2 minute kraj, jos golmanu trebalo jedno minut da namjesti loptu da ispuca.
Daj im odmah tiitulu i gotovo, da se ovaj cirkus završi, samo nas mučite da gledamo ovo sranje od lige. Tek je Vico došao na mandat, yebat ce nas samo tako, polako.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Bravo Jakirovicu
-
- Kontakt:
Tebra spominjes Jasenovac, a nekome govoris da je fasista, ne idee...:/Evander je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:52Kakve veze ima jedna priznata svjetska umjetnica, sa tvojim bolesnim, fasistickim, nacionalistickim umom?ChairosBL1987 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:44Kakve veze ima Kosovo sa ovim, zar nije ovo jedna jedina i nedjeljiva bejha. Daj neku pricu geHnocid, goloruki narod, zene i djeca, harmija u tenama... kakvo Kosovo.
P.S. Hajmo na Kosovo, ponesi Srpski pasos, mozda te puste Albanci da vidis one crkvetine, sto ce jos malo porusiti![]()
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Sergej Jakirović 

Fin si momak, malo ga nije stid a malo krije ko je i odakle haha Otkri kapitance pravo lice, jes da ima kruzu identiteta ali dodje to s vremenom :bOznia: Eki obitavas, i to lagi kapitAnce al dobar jeCaptain4 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:51Čega da se stidim? Toga što mi je stari iz Tomislavgrada, te što je imao tu čast da nosi Titovu štafetu kroz tu općinu. Mene nije sekunde sramota porijekla, niti će me ikad biti. To znaju svi forumaši koji me poznaju.
Ako ti imaš komplekse, ja nemam. Ja sam rođen u Zenici, tu sam odrastao i obitavam. Ti se stidiš vukojebine u kojoj si rođen, a ne ja iz koje mi je otac rahmetli.
Eto seljačino, pošto vidim da se upecaš na svaki moj post i što ne znaš komunicirati kako dolikuje, ja ti više slovo neću napisat. Idi riješi komplekse i naučiti komunicirati. Zdravo i lagano.
Selam za kanton 10 (vidis kako ucim) hahahaha
KapitAnce previse pjenis zbg foruma, "ja ovo iz zaYebancije"

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Jel realno da ne kontate da je tekma produzena 2 min?
-
- Kontakt:
Ova je bila ključna. To bi bilo to.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 06:58Borcu je ova sa Zrinjskim faktički i za titulu. Ako ovu dobiju, dobija i ostale do kraja bez većih problema.
SVAKO DOBRO BOSNO I HERCEGOVINO!
Ocekivao sam vise od Beusa, al Vico ih je sve zajebao.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Divljaci sa obronaka Manjace nemaju stida ni obraza to se odavno zna zato i jesu divljaci!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.