Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Ted Mosby » 13 jan 2011, 21:28

Teško će ovdje hendikep proći, Švedi imaju +11 samo 12.min do kraja
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jan 2011, 21:29

danas sam pogodio konyaspor iz 1/X i nisam stigao da uplatim 15 kvota igrao sam sad Juventus prvo pol 2 6 kvota i iz 2/1 probao :mrgreen:

Emir Zenica zezno si juce :mrgreen: :mrgreen: srecom sam na drugi na 5 km stavio celtik isto ono 1/X :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jan 2011, 21:34

lahko je reci pogodio a nisam stigao uplatit -.-

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jan 2011, 21:36

cala je napisao/la:lahko je reci pogodio a nisam stigao uplatit -.-
Normalno da je lahko reci al nazalost je tako bilo a da negovorim Kalev-Narkoping X kosarka al nema veze ;)
Nazalost sam ispunjavao listice na internetu pa mi se iskljucio net pa sam tako zakasnio...

Juce sam Hagen protiv Albe pogodio prvo poluvrijeme 1 i kec obicna ponuda al ja ovde necu da stavljam parove da neko prepisuje i da me krivi kad padne,a sad hoce li mi ko vjerovat ili ne boli me briga moja stvar...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jan 2011, 21:48

Dal mi neko moze pomoci kako da postavim chat na blog ?? Joj jeste se uzhebali,svi se pravdaju ne smiju stavit par jer ce neko galamit na njih,nakon onog mog sinoc :lol: evo prolazi iznenadjenje kosarke tj.izraelska liga 2 na Maccabi Lez,14 razlike vodi,valjda ostane do kraja..

EDIT: Koliko su puta ostali stavili par pa fulali,nisam ni na kog se ljutio,i ja pogresim,pa sta sad..ovaj pise na ENORMNI ULOG,znaci da je taj par siguran,cim tako pise i sjebe me..ccc
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jan 2011, 21:56

igrao sam 2 na one protiv macabi haife pa ne pravdam se nikome sta me briga vjerovo ili ne isto mi je...
ja kad igram protiv Juventusa obije mi se o glavu uvijek kad igram na njega padam :lol: :lol: djaba

ja sad slabo igram prije sam bas igrao bas sam bio u tome sad slabo prije sam znao po 10 istih listica kad je porez bio ono do 100km pa uzimat 6-7 dana zaredom al sad slabo,bio sam jednom predproslo ljeto nanizao 17 dana Baseball sve pogadjao dobitci od 40 do 100km i otisao na more vratio se nisam nista mogo pogoditi....

Ko bude htio veceras igrat Rangers-Vancouver golovi preko Hockey

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jan 2011, 21:57

harry_90 je napisao/la:Dal mi neko moze pomoci kako da postavim chat na blog ?? Joj jeste se uzhebali,svi se pravdaju ne smiju stavit par jer ce neko galamit na njih,nakon onog mog sinoc :lol: evo prolazi iznenadjenje kosarke tj.izraelska liga 2 na Maccabi Lez,14 razlike vodi,valjda ostane do kraja..

EDIT: Koliko su puta ostali stavili par pa fulali,nisam ni na kog se ljutio,i ja pogresim,pa sta sad..ovaj pise na ENORMNI ULOG,znaci da je taj par siguran,cim tako pise i sjebe me..ccc
upravo tako, svako igra na svoj rizik, boze moj :/

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 13 jan 2011, 22:00

harry_90 je napisao/la:Dal mi neko moze pomoci kako da postavim chat na blog ?? Joj jeste se uzhebali,svi se pravdaju ne smiju stavit par jer ce neko galamit na njih,nakon onog mog sinoc :lol: evo prolazi iznenadjenje kosarke tj.izraelska liga 2 na Maccabi Lez,14 razlike vodi,valjda ostane do kraja..

odes na ovu stranicu http://xatspace.com/ izaberes chat kopiras link onda na blogeru imas boxevi tu zalijepis... nadam se da sam dobro objasnio :D

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 13 jan 2011, 22:01

@harry -

Super je sve to,ali momak je pisao za sebe,i niko ga nije morao ispratiti.Ja vjerujem i da jeste bio enormni ulog,i digao si preveliku prashinu.Bash sam danas htio postaviti jedan prelaz (koji sam fulao),ali nisam htio bash zbog tebe,jer sam vidio kako si bez razloga napao momka.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 13 jan 2011, 22:06

Leverkusen - Dortmund X/X

Sutra to pokusati samo na singl i to je to !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jan 2011, 22:07

Ocekivano Svedska H2 bilo je presmesno ono od kladionica.Krivo mi sto to i Jordan nisam bacio u dubl sada. :(

edit:Evo ga i Real oba daju,i Zvezda under,**** li me PSV oba daju samo na njima. :evil:
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 13 jan 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jan 2011, 22:09

CoDe je napisao/la:Leverkusen - Dortmund X/X

Sutra to pokusati samo na singl i to je to !
postoji veoma mala mogucnost, drugi dio sezone pocinje, timovi su svjezi nakon odmora, oba time zele poceti sa pobjedom, bit ce cvrsto, ali opet nekako tipujem na dortmund, oni su polusezonu zavrsili sa porazom iako imaju veliku bodovnu prednost na tabeli ne zele sebi dopustati kikseve

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jan 2011, 22:12

Evo danas pogodjenih velikih kvota al nazalost nisam nista prosao zbog drugih nekih parova nazalost sistem nisam igrao...
Maccabi haifa-Maccabi Rishon 2 2.25
Partizan Galenik-Athinaikos 1 2.35
Hameelina-Ilves X 4.20
Ritten Sport-Bozen X 4.15
Konyaspor-Lokomotiva Moskva 1/X 15.00
Skelleftea-Frolunda X 4.30
Traktor-Atlanta X 4.10
Novosibiersk-Oms trecina ili kraj x 1.90
Magnitogorsk-Novgorod Trecina ili kraj x 2.40

al nazalost nista :cry: mozda veceras sta bude

evo za veceras sto sam igrao
Preoria- Oklahoma 1
Charlotte-Manchester 1 konacni
Denver-Miami 2
Wade preko 25
Ny Rangers-Vacouver preko 5 golova

Ulog 5 dobitak 99,25km

Durant ispod 29
Wade preko 25
Howard preko 21
James preko 26
Bosh preko 18

ulog 5 dobitak 108

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jan 2011, 22:17

Ponos Torina je napisao/la:Evo danas pogodjenih velikih kvota al nazalost nisam nista prosao zbog drugih nekih parova nazalost sistem nisam igrao...
Maccabi haifa-Maccabi Rishon 2 2.25
Partizan Galenik-Athinaikos 1 2.35
Hameelina-Ilves X 4.20
Ritten Sport-Bozen X 4.15
Konyaspor-Lokomotiva Moskva 1/X 15.00
Skelleftea-Frolunda X 4.30
Traktor-Atlanta X 4.10
Novosibiersk-Oms trecina ili kraj x 1.90
Magnitogorsk-Novgorod Trecina ili kraj x 2.40

al nazalost nista :cry: mozda veceras sta bude

evo za veceras sto sam igrao
Preoria- Oklahoma 1
Charlotte-Manchester 1 konacni
Denver-Miami 2
Wade preko 25
Ny Rangers-Vacouver preko 5 golova

Ulog 5 dobitak 99,25km

Durant ispod 29
Wade preko 25
Howard preko 21
James preko 26
Bosh preko 18

ulog 5 dobitak 108
svaka cast za prelaz, dobra kvota za single

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jan 2011, 22:19

ever je napisao/la:@harry -

Super je sve to,ali momak je pisao za sebe,i niko ga nije morao ispratiti.Ja vjerujem i da jeste bio enormni ulog,i digao si preveliku prashinu.Bash sam danas htio postaviti jedan prelaz (koji sam fulao),ali nisam htio bash zbog tebe,jer sam vidio kako si bez razloga napao momka.
Sve je to ok,postavi to,necu se ljutit,postavljao sam i ja,pa fulam,a svi ti ovdje mogu reci kakav sam,nisam nikad nikog napao za nesto,al sto pise na ENORMNI ULOG,znaci taj je par 100000000000% siguran,ili se ja varam ??? Nisam ni sa kim ulazio u rasprave i prvi napao,osim onog jucer,jer me je bas izivciralo,kao da gosti dolaze slomljenih nogu,zamisli da sam ja napisao neki par,i kazem na enormni ulog, i fulam.. i nemorate sad svi glumit ne smijem stavit par,galamice neko..NISAM NI NA KOG SE LJUTIO OVDJE,osim na onog jucer .. a ti ak ne vjerujes mi,pitaj ovdje momke,sa kojim sam godinu dana ovdje postavljao parove,dal sam ikad na nekog poceo galamit prvi,i uvjek kad imam neki par stavim,bio tu obican par ili prelaz..

Na blogu postavljen par Kosta Rike lige,iznenadjenje pobjeda gostiju,kvota preko 5..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 13 jan 2011, 22:23

Poshtujem sve.Izvini,novi sam ovdje pa ne znam ko je ko,a ko je shta .. :P Nego,ovaj pare Kostarikanske lige,zashto si ga postavio 4 minute nakon shto je pochela utakmica?Stvarno me to zanima.Zashto pishes tamo parove?Radi lichne zezancije,ili da pomognesh ljudima da pogode?Ako je ovo drugo sa ovim parom nisi pomogao,jer si prekasno postavio,a prolazi za sada..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jan 2011, 22:27

Cala Kad bi ti rekao da mi je stara rekla da igram Kalev-Narkoping x nebi mi vjerovao....

Evo nekad prije kako sam igrao

slika
slika
Moja prognoza sutra za Dortmund X/2 prvo 0-0 drugo 0-1 ili prvo 1-1 u drugom 1-2

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 jan 2011, 22:43

Ponos torina @

ovo sam ja bubo ba..al eto opet izgubi 1km :lol: a onaj skotski kup nikad halalit necu...sad cu kafu napraviti i razmisljati sta odigrati sutra :D
A C A B !

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 13 jan 2011, 22:51

Emir_ZENICA je napisao/la:Ponos torina @

ovo sam ja bubo ba..al eto opet izgubi 1km :lol: a onaj skotski kup nikad halalit necu...sad cu kafu napraviti i razmisljati sta odigrati sutra :D
ma nije do mene papac reko da prolazi i ja ga posluso :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jan 2011, 22:55

I opet ja debil ne singlam Tursku mafiju ! :|

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.