Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Je to Vico shvatio da je ovo nejgova drzava ili ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sloboda sama od sebe postoji samo nako'feniksptica je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:34Krupa ima motivaciju i razlog da igra i ostvari rezlutat. Sloboda igra onako za sebe opusteno.Tristan je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:22Na Sarajevo 1,10 kvota protiv zahuktale Slobode koja je 8. na tabeli.
Za vikend kad je bila slicna kvota na Borac protiv poslednjeplasirane Krupe, krenulo kmecanje unaprijed, kazu nisu oni Manchester City da bude takva kvota.
Sad je sve ok sa kvotama pretpostavljam.
- svrakino1921
- Kontakt:
- ChairosBL1987
- Kontakt:
Znaci nema se sta sikirati za rezultat veceras ni do kraja prvenstva ako je predsednik najavio titulu i LS iduce sezone.
Daj taj pehar pa da pisamo u njega!
Daj taj pehar pa da pisamo u njega!
Daleko najbolja navijačka pjesma

Hajde Sarajevo!
U INAT SVIMA

U INAT SVIMA
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne znam za ostale navijace Borca,ali nemojte nas sve u isti kos..mene nikakvo postenje ne zanima,niti ozdravljenje BH fudbala.mmmene zanima korupcija u BH fudbalu,i poguranac odredjenih t8mova sledecih 4-8 god..pa kad osvojimo par titula i kupova,onda cu pisat ono sto vi pisete sad...a sto navijaci Zelje nisu pisali 2009-2012..navijaci Zrinnjskog 2013-2016..i navijaci Sarajeva,2017-2020,gdje su cak i na korona titulu kolektivni orgazam dozivljavali..znaci,za 8 god,cu vam se pridruziti u sastancima i borbi za ozdravljenje BH fudbala..dotad se zalazem za korupciju i otimacinu,i nemojte me svrstavat sa ovim ostalim navijqcima Borca,koji vam se nesto pravdaju i objasnjavaju
Hahahaahha
Kakav sklad sa nikom

Kakav sklad sa nikom

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- 19BordoBijeli46
Kakve veze ima korona titula? Jel ko kriv sto nijedan drugi tim nije vise bodova imao pa da bude ispred nas? Jo yebote kakvo cudo imas najvise bodova i daju ti titulu uf jbt.Schlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:57Ne znam za ostale navijace Borca,ali nemojte nas sve u isti kos..mene nikakvo postenje ne zanima,niti ozdravljenje BH fudbala.mmmene zanima korupcija u BH fudbalu,i poguranac odredjenih t8mova sledecih 4-8 god..pa kad osvojimo par titula i kupova,onda cu pisat ono sto vi pisete sad...a sto navijaci Zelje nisu pisali 2009-2012..navijaci Zrinnjskog 2013-2016..i navijaci Sarajeva,2017-2020,gdje su cak i na korona titulu kolektivni orgazam dozivljavali..znaci,za 8 god,cu vam se pridruziti u sastancima i borbi za ozdravljenje BH fudbala..dotad se zalazem za korupciju i otimacinu,i nemojte me svrstavat sa ovim ostalim navijqcima Borca,koji vam se nesto pravdaju i objasnjavaju
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Eki cuj to, sa svima dvaput igrali, imali 3 boda više od drugoplasiranog, mletnuli vas 2-0 u sred Banja Luke, i lafo korona titula. Mani nas te šuplje.
- svrakino1921
- Kontakt:
Korona titula je bila zato sto su Pitari vladali Savezom tad
Sad su dosli Borcevi ljudi u Savez
I po redu tom nasem
Borac bi trebao da osvaja titule
Jedino Zeljo nikad nije imao svoje ljude i Savezu a najtrofejniji
I po redu tom nasem
Dao im je vec 12 miliona bespovratno pa vi vidite sta slijedi.
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Naravno
Gledaj sta je od Igokeje napravio
Heey Zvezda preko politike moli da ih puste u finale
1:1 u seriji polifinala ABA lige
Veceras odlucujuca u Beogradu
Demolirali ih u Laktasima
Nikako nije imao. Svojim usima slusao kako Amar i Dzurbuzovic pricaju o sudijama i ko je koga dobio, ko im valja a ko nesvrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:10Korona titula je bila zato sto su Pitari vladali Savezom tad
I po redu tom nasem

Izbori idu. Dodik Banja Luku planira vratiti po svaku cijenu. A preko Borca, mozda mu je to i najlakse. Zahebavao sam se za ovih 20 miliona, ali me ne bi cudilo da im ovo ljeto ogromne pare ulete. A u ovoj amaterskoj ligi, pare su sve.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:15Naravno
Gledaj sta je od Igokeje napravio
Heey Zvezda preko politike moli da ih puste u finale
1:1 u seriji polifinala ABA lige
Veceras odlucujuca u Beogradu
Demolirali ih u Laktasima
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj molim teEvander je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:16Nikako nije imao. Svojim usima slusao kako Amar i Dzurbuzovic pricaju o sudijama i ko je koga dobio, ko im valja a ko nesvrakino1921 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:10Korona titula je bila zato sto su Pitari vladali Savezom tad
I po redu tom nasem
Jedino Zeljo nikad nije imao svoje ljude i Savezu a najtrofejniji![]()
![]()
![]()
Ti si ozbiljan forumas
- ElCartel11
- Kontakt:
A da nije bilo prekida sezone ne bi vidjeli Evrope ni oni ni Zeljkan. Zeljkan bi zavrsio kao ove sezone sto se koprca.
Mi smo prvi testirali igrace i predlozili plan nastavka sezone. Ostali su bili samo na rijecima jaki. Al valja srati
Mi smo prvi testirali igrace i predlozili plan nastavka sezone. Ostali su bili samo na rijecima jaki. Al valja srati

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.