A uzasaRollingPaper je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:29
jos traume imam od ovog, a pitice kriminal neki spominju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Znas sta je samo najljepse sad, sto Arena lagano cuta sve ove situacije i neeema prikaza ponovo ako im je qrcu ceifFourteenwords je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:56A uzasaRollingPaper je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:29
jos traume imam od ovog, a pitice kriminal neki spominju,svega sam se nagledao u ovoj ligi,ali ovo bijase vrh vrhova,strasno...

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Tristan
- Kontakt:
Upitan je procenat tacnosti Lemijevih prognoza za tom govornicom.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- ElCartel11
- Kontakt:
Bilbija sve ida želi suditi normalno nece smjetiSchlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:55Sreca pa rijetko svraćam na forum,ali ništa se ne mijenja,od prije 15-tak dana,kad sam zadnji put čitao...I dalje najveći konji na forumu Pitari i Vrapčići....Pitari dva dana plaču što je večerašnji sudija naše utakmice Bilbija,iz Prijedora,udaljen 56 kilometara od BL i živi u BL (i to ne znam da li je tačno)...Plaču i kako u međusobnim odlučuje gol u gostima jer je Borac dvaput bio gost,a ne smeta im što su imali šansu da u te dve domaće protiv nas osvoje više bodova,daju više golova....I ne smeta im što je sudija njihove utakmice Sivac,iz Zenice (otprilike ista udaljenost),i da živi u Sarajevu (Otoka)..
Za Veležovce je već teško i naći kategoriju gdje ih svrstati sa ovim kmečanjem....Svi protiv njih...Vico,Gigović,Dodik,Cia,Vatikan,Gates,5 G,antivakseri,ravnozemljaši...a oborili klupski rekord u istoriji,u broju utakmica bez poraza...Znači,otprilike su bara bara sa Manchester City kvalitetom,kontam...Čim je tako čitav svijet i masoni protiv njih,a oni ne mogu 17 utakmica izgubiti..
Ostalo mi je ok..
PS Želim krađu epskih razmjera večeras!
Valja živjeti posle u BL kad te Vico i Dodik pocnu ebati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
https://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlad ... fault.aspxElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:12Bilbija sve ida želi suditi normalno nece smjetiSchlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:55Sreca pa rijetko svraćam na forum,ali ništa se ne mijenja,od prije 15-tak dana,kad sam zadnji put čitao...I dalje najveći konji na forumu Pitari i Vrapčići....Pitari dva dana plaču što je večerašnji sudija naše utakmice Bilbija,iz Prijedora,udaljen 56 kilometara od BL i živi u BL (i to ne znam da li je tačno)...Plaču i kako u međusobnim odlučuje gol u gostima jer je Borac dvaput bio gost,a ne smeta im što su imali šansu da u te dve domaće protiv nas osvoje više bodova,daju više golova....I ne smeta im što je sudija njihove utakmice Sivac,iz Zenice (otprilike ista udaljenost),i da živi u Sarajevu (Otoka)..
Za Veležovce je već teško i naći kategoriju gdje ih svrstati sa ovim kmečanjem....Svi protiv njih...Vico,Gigović,Dodik,Cia,Vatikan,Gates,5 G,antivakseri,ravnozemljaši...a oborili klupski rekord u istoriji,u broju utakmica bez poraza...Znači,otprilike su bara bara sa Manchester City kvalitetom,kontam...Čim je tako čitav svijet i masoni protiv njih,a oni ne mogu 17 utakmica izgubiti..
Ostalo mi je ok..
Valja živjeti posle u BL kad te Vico i Dodik pocnu ebati.
Nakon vecerasnjeg meca,ceka ga nadležno ministarstvo za sport.
Max Allegri
Sto su nervozni ovi navijaci bojca, i to preko noci ih uhvatila 

Jado jedan, preofirno vas guraju da nije toga bili bi treci ili cetvrti. Guraju vas i penalima i kartonima koji dobivaju vasi naredni protivnici. Da je posteno evropa bi vam bila upitna.Schlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:55Sreca pa rijetko svraćam na forum,ali ništa se ne mijenja,od prije 15-tak dana,kad sam zadnji put čitao...I dalje najveći konji na forumu Pitari i Vrapčići....Pitari dva dana plaču što je večerašnji sudija naše utakmice Bilbija,iz Prijedora,udaljen 56 kilometara od BL i živi u BL (i to ne znam da li je tačno)...Plaču i kako u međusobnim odlučuje gol u gostima jer je Borac dvaput bio gost,a ne smeta im što su imali šansu da u te dve domaće protiv nas osvoje više bodova,daju više golova....I ne smeta im što je sudija njihove utakmice Sivac,iz Zenice (otprilike ista udaljenost),i da živi u Sarajevu (Otoka)..
Ostalo mi je ok..
A za te kradje epskih razmjera, mozda i bude, al onda ide pad kao sto vazda padnete.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- RollingPaper
- Kontakt:
Definitivno najgore kriminalno suđenje u zadnjoj deceniji, ovo je u rangu opštinskih liga, dno dnaFourteenwords je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:56A uzasaRollingPaper je napisao/la: ↑11 maj 2021, 15:29
jos traume imam od ovog, a pitice kriminal neki spominju,svega sam se nagledao u ovoj ligi,ali ovo bijase vrh vrhova,strasno...
- Tristan
- Kontakt:
Na Sarajevo 1,10 kvota protiv zahuktale Slobode koja je 8. na tabeli.
Za vikend kad je bila slicna kvota na Borac protiv poslednjeplasirane Krupe, krenulo kmecanje unaprijed, kazu nisu oni Manchester City da bude takva kvota.
Sad je sve ok sa kvotama pretpostavljam.
Za vikend kad je bila slicna kvota na Borac protiv poslednjeplasirane Krupe, krenulo kmecanje unaprijed, kazu nisu oni Manchester City da bude takva kvota.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Mogao bi Borac kao Skenderbau završiti 

- RollingPaper
- Kontakt:
To su ti najveće poštenjačine u Evropi, logično da je ok sa kvotama.Tristan je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:22Na Sarajevo 1,10 kvota protiv zahuktale Slobode koja je 8. na tabeli.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sloboda jos moze igrat jedino da prestigne Zelju, a slozit cemo se da to nije neki poduhvat s kojim se mozes hvalit na kraju sezone..tako da kvote opravdaneTristan je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:22Na Sarajevo 1,10 kvota protiv zahuktale Slobode koja je 8. na tabeli.
Kome šta nije jasno nakon ovih izjava?
Samo da naši na vrijeme shvate da ne krše pare na neke ozbiljnije igrače. Da ne tonemo u minus, prepisat recept od Širokog, okrenut se mladim snagama.
Samo da naši na vrijeme shvate da ne krše pare na neke ozbiljnije igrače. Da ne tonemo u minus, prepisat recept od Širokog, okrenut se mladim snagama.
Samo naprijed Saraj'vo!
Pokaze li se lopovluk, pola lige prestane igrat i aj zdravo. Pa nek uefa rjesaje, nek nas izbrisu da smo postojali ikad, pa opet sve ispocetka. Ovako svake godine ista sranja, a niko nista.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Da smo pametni pa svi uloziti na Borac protiv Zrinje 

- feniksptica
- Kontakt:
Krupa ima motivaciju i razlog da igra i ostvari rezlutat. Sloboda igra onako za sebe opusteno.Tristan je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:22Na Sarajevo 1,10 kvota protiv zahuktale Slobode koja je 8. na tabeli.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja stavio vec 500KMHeraklitMracni je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:31Da smo pametni pa svi uloziti na Borac protiv Zrinje![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
joj kad zrinja uzme 0-3 i onda dodju lesevi sa pricom sami protiv svih ,ljudi ovo je sve priprema za sljedece sezone,manite se srkleta,Sarajevo osvaja
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Sa istoka digla se prašiiiinaa, Vici ga duuuva Borčeva mašiiina! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kvota je trenutno 1,15 a spomeni i činjenicu da je velika većina kladionica totalno izbacila i blokirala par Borac - Krupa nakon što je kvota pala na 1,05, 5 sati prije početka utakmice. Slobodi ne treba ni za šta, Krupa se bori za opstanak, ogromne razlike.Tristan je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:22Na Sarajevo 1,10 kvota protiv zahuktale Slobode koja je 8. na tabeli.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.