Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo pritisak i nema problema.
Sudiće se po pravilima.
Sudiće se po pravilima.
Koševo Zapad
Pa to je tako, 3 čovjeka se pitaju za sudije i logično da će biti preglasavanja. Uopšte nisam iznenađen sto se ovaj Pilav pridružio srbima…
- feniksptica
- Kontakt:
Rekoh ja, kakav ba nacionalizam. Samo para i licna korist.
Nekako sumnjam da ce tek tako pustit da sve ide svojim tokom na 4 kola do kraja. Bolje se malo crvenit al uzet titulu nego radit lakrdiju u prvenstvu i ne uzet na kraju
Nekako sumnjam da ce tek tako pustit da sve ide svojim tokom na 4 kola do kraja. Bolje se malo crvenit al uzet titulu nego radit lakrdiju u prvenstvu i ne uzet na kraju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako je ovo gore istina, u slučaju neke sumnjive odluke na štetu Zrinjskog tek bi onda cirkus mogao nastati u ligi
-
- Kontakt:
Eh, kod nas bi Hebibovic bio sigurno pojacanje, Milanovic moguce ali Jukic bas nista nema ...Denchi je napisao/la: ↑11 maj 2021, 10:21Pa bolji je on i kao rezerva od ovog sto imamo sad kao rezervu, jer imamo 2 krila koja ne jhebu defanzivne zadatke 5%, i jos dvojicu koja su jednostavno preglupi, bez obzira na to da igraju drugdje bili bi opet medju top 5 krila lige, npr. kod vas bi i Milanovic i Hebib i Jukic bili zvijezde ekipe....jos smo prodali Tatara a poslali Resica, cruza i imamovica na posudbe a rjesili se Sisica...killafrommanilla je napisao/la: ↑11 maj 2021, 08:39Zar ne bi bio sedma opcija kod vas na krilu :mrgreen:
Dosta zna Govedarica s loptom, i zna preci covjeka i opucati fino, samo jbg ozljede....
Eh sad, zasto bi Hebib pa i Slobodan bili pojacanja? Ne zato sto ste vi velesila (sto je dokazano kroz tri meca ove sezone) nego zato sto imamo trenera koji zna sta Hebib moze, a da moze dokazao je i u Kupu protiv TC kad je okrenuo tekmu za 180.
Dok vama to fali, imate puno igraca s odredjenim kvalitetima ali i manama, a sustina posla trenera u BiH je da razumije sta mu igrac moze dati, a sta ne moze. To Marinovic definitivno nema, i iskreno drago ce mi biti ako osvojite titulu i ostavite ga na klupi. Goran Sablic ili Zoran Zekic bi se s ovim rosterom Sarajeva posprdali s kompletnom ligom, jer su specificni treneri koji znaju sta bi trazili od igraca...
Imati igraca kao Tinu, koji ima kvalitet koji mozda samo Stilic ima, da rijesi tekmu s dva poteza, a ne iskoristiti ga ni 2%, ne znati ga motivisati i izvuci tu rijetku kvalitetu moze samo klasicni sablon trener poput Vinka. Tako je kako je sto bi rekao Husref Uplakani :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Beduin
- Kontakt:
Sretno Zrinjskom i Slobodi danas. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SarajevoForza
- Kontakt:
Za Hrvoja Turudića imam samo riječi hvale. Najmanje 70% takvih su bili pripadnici ARBiH, VRSa i HVOa. Po meni, nema nikakvog razloga da se Turudić pljuje zbog toga. Zrilić, Valjić i Pilav, tu su problemi.
- knezlema19
- Kontakt:
Zdravo raja, novi sam i na forumu a nisam nešto pratio fudbal u zadnje vrijeme. Ali eto malo mi bilo zanimljiv ovaj zadnji dio sezone jer Željo igra loše, a eto od djetinjstva za njega da kažem navijam(kežuala varijanta). Al sad sam primjetio da pojma nemam kako se relegacija vrši u PLBiH. Ima par varijatni da ispadnu zadnja 2 u svoje entitetske lige a da se promovišu šampioni entitetskih liga ili samo iz entitetskih liga iz koje su ispali premijerligaši. Ima i varijanta da ispadne zadnji iz FBiH i zadnji iz RS. Iako čisto sumnjam da je ovo zadnje moguće jer uvijek su označena zadnja dva bez obzira sa entitet. Pa ima li iko da razjasni ovo?
Ne samo zato nego jer ste vi i manji klub i ocekivanja, pritisak i stil igre nisu isti niti predzahtjev za trenersku klupu...ni ta dvojica spomenutih nisu bas imali takvo iskustvo...nece Vinko imati problema kad preslozi ekipu i odstrani isluzene a visokoplacene pojedince....killafrommanilla je napisao/la: ↑11 maj 2021, 12:14
Eh, kod nas bi Hebibovic bio sigurno pojacanje, Milanovic moguce ali Jukic bas nista nema ...
Eh sad, zasto bi Hebib pa i Slobodan bili pojacanja? Ne zato sto ste vi velesila (sto je dokazano kroz tri meca ove sezone) nego zato sto imamo trenera koji zna sta Hebib moze, a da moze dokazao je i u Kupu protiv TC kad je okrenuo tekmu za 180.
Dok vama to fali, imate puno igraca s odredjenim kvalitetima ali i manama, a sustina posla trenera u BiH je da razumije sta mu igrac moze dati, a sta ne moze. To Marinovic definitivno nema, i iskreno drago ce mi biti ako osvojite titulu i ostavite ga na klupi. Goran Sablic ili Zoran Zekic bi se s ovim rosterom Sarajeva posprdali s kompletnom ligom, jer su specificni treneri koji znaju sta bi trazili od igraca...
Imati igraca kao Tinu, koji ima kvalitet koji mozda samo Stilic ima, da rijesi tekmu s dva poteza, a ne iskoristiti ga ni 2%, ne znati ga motivisati i izvuci tu rijetku kvalitetu moze samo klasicni sablon trener poput Vinka. Tako je kako je sto bi rekao Husref Uplakani![]()
Za Susica je ovaj ritam prebrz i od njega nema nista...osjetljiv je previse....nema to veze sa trenerom
O jbt Bradonjic, ko da je Ronaldo ne junior koji ima brzinu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Cosa je okej igrac. Limitiran je u nekim situacijama daleko od toga, ali sve sto mu se zada on radi maksimalno koliko moze, i u par navrata to izgleda super. Ove sezone jako fino igra, prije mi nije bilo zamislivo da on bude u 11, nego backup opcija.Denchi je napisao/la: ↑11 maj 2021, 10:31Pa misljenje o Djordju CosicuLesh87 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 09:15Sta je pisac htio da kaze?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑11 maj 2021, 08:42
Dobro, evo i za tebe pitanje da ti udovoljim.
Posto mi ne treba niko da objasnjava koliko je Borac dobio angazmanom Marka Jovanovica, koji je za Banjalucane bio odlican transfer u tom trenutku, pravi bingo (kada je Mare zdrav) i posto me ne interesuje misljenje o Vranjesu, Zakaricu, Zilkicu, Danilovicu, pogotovo ne o Melegu,
o Djordju Cosicu? Limiti?
Uzgred, ovo je i poslednji post na ovoj temi, pokajah se i sto ostavih post i ista napisah ovde.
Po meni solidan, cim je onaj momak Sandre Afrike otiso radi njega, cudilo me samo sto nije ovaj Lucic (sad u Tuzla cityju) ostao u Borcu, jer mi nije Subic bas siguran i on je osjetljiv na povrede...
Inace Djordje dugo u klubu, i u nizim ligama igrao, mada mi ne djeluje sigurno na stoperu....mozda protiv slabijih moze proci....
Sve u svemu, radi posao koji treba
-
- Kontakt:
Vladimir Volkov 34 godine, zavrsio s ozbiljnim fudbalom ima milion godina, i kaze cim je on otisao znaci da Cosic vrijedi :rol: i ono sto je igrao u Borcu igrao da izvede aut, da doda do prvog igraca, i da ne ispadne bas odmah na centru, iako je bilo i toga, bas se vidjelo da je ugovor dobio na osnovu cva, sto govori i da je retired poslije Borca :D
Denchi brate kakve ti nebuloze pises, dobar vam je pritisak kad Vinko s floskulama koje vrti u krug prezivi 2 boda iz tristo utakmica na proljece :mrgreen:
Cuj Volkov :lol:
Cuj za Susica ritam prebrz, covjek plodio u Hajduku, pa radi s njim, ukazi mu na greske, motivisi ga, daj mu ulogu koja mu odgovara. Opet imate najjaci roster, i opet ste **** u sosu jer ne postoji nikakav stil igre, a samim tim sto te presvuku na proljece skoro svi treneri jer furas nesto totalno pogresno je dokaz limitiranosti.
A ono kad je iskoristio tri izmjene u tri prozora i izvisio za dvije izmjene je tek prica za sebe :lol:
Denchi brate kakve ti nebuloze pises, dobar vam je pritisak kad Vinko s floskulama koje vrti u krug prezivi 2 boda iz tristo utakmica na proljece :mrgreen:
Cuj Volkov :lol:
Cuj za Susica ritam prebrz, covjek plodio u Hajduku, pa radi s njim, ukazi mu na greske, motivisi ga, daj mu ulogu koja mu odgovara. Opet imate najjaci roster, i opet ste **** u sosu jer ne postoji nikakav stil igre, a samim tim sto te presvuku na proljece skoro svi treneri jer furas nesto totalno pogresno je dokaz limitiranosti.
A ono kad je iskoristio tri izmjene u tri prozora i izvisio za dvije izmjene je tek prica za sebe :lol:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Max Allegri
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:

Svi smo Zrinjski
Iskreno se nadam da uslugu danas vracamo onda se vracamo

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Posljednje informacije govore da je Vico vecersas ide all in!!! Ne postoji sansa u kojoj Bilbija nece sudit 80-20% u korist domacina. Tezak dan za BH fudbal,koji itekako treba da se desi.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Rutinska pobjeda borca 2 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.