Uhh brate dobra tekma, svaka cast
2-3
Malo je falilo da dam i 3. al eto

Edit.
ROOM: ss.ba
PASSWORD: 12345
Europe#1
Upadajte

Moderator/ica: Padovan
Hhaha tnx, moram ti priznat da sam se malo prepo pred krajBegAx je napisao/la:@robovi88
Uhh brate dobra tekma, svaka cast
2-3
Malo je falilo da dam i 3. al eto![]()
Ma ja pogrijesio sa Reinom ono dodavanje ne bi nikad pobijediliTrasimaco je napisao/la:Sto ih oderasmo.![]()
SORYOTNYS_YNWA je napisao/la:Hajmo igrati. Vratija se Sime. Uleti mi ovaj KIVI.
otnys hajd uleti u nasu sobu,,, nema zole mozemo ti i ja protiv trasimaca i kiviaOTNYS_YNWA je napisao/la:Hajmo igrati. Vratija se Sime. Uleti mi ovaj KIVI.
A i mene je to prebacivanje izverviraloTrasimaco je napisao/la:Imali ste srece sto niste primili jos nekoliko komada.Laga mi pomalo, pa mi je tesko kontrolisati, a i ono me stalno prebacivanje nickova nervira.
onda kuytača opali, naravno to sam ja uradioLBJ MVP je napisao/la:[email protected]
nick na pesu ZoleMa ja pogrijesio sa Reinom ono dodavanje ne bi nikad pobijediliTrasimaco je napisao/la:Sto ih oderasmo.![]()
![]()
imam ajd ti ces biti 52 ,posalji id i pass..fahrenheit je napisao/la:@Emire imas li mozda minutu vremena da i meni sredis to, sad sam skino onaj time viewer 6...
PRATI TEMU **** GA TITO ONAJ,PRATI !senad_flamin je napisao/la:Hoce li biti ko oko 23:00 da ugovorimo tekmu![]()
imam sad utakmicu na Footbal Identity..
momci jedva cekam da i zaigram sa vama za sad mi je skor W 13 D 5 L 14
Racunaj na menesenad_flamin je napisao/la:Hoce li biti ko oko 23:00 da ugovorimo tekmu![]()
izvini al valjda ste napravili vec jednu temu prijava i to...ali eto jos jednom izviniEmir_ZENICA je napisao/la:PRATI TEMU **** GA TITO ONAJ,PRATI !senad_flamin je napisao/la:Hoce li biti ko oko 23:00 da ugovorimo tekmu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.