Ide Pazar do titule

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta je pisac htio da kaze?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑11 maj 2021, 08:42Dobro, evo i za tebe pitanje da ti udovoljim.
Posto mi ne treba niko da objasnjava koliko je Borac dobio angazmanom Marka Jovanovica, koji je za Banjalucane bio odlican transfer u tom trenutku, pravi bingo (kada je Mare zdrav) i posto me ne interesuje misljenje o Vranjesu, Zakaricu, Zilkicu, Danilovicu, pogotovo ne o Melegu,
o Djordju Cosicu? Limiti?
Uzgred, ovo je i poslednji post na ovoj temi, pokajah se i sto ostavih post i ista napisah ovde.
ko god nije ispunio obaveze to treba izbacivati a bili vi ,zeljo ili neki treci,samo tako mzemo napredovatidelko je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:31Ala druze pa ti ces istrunuti od tolike pakosti xd nek pobijedi najbolji, a to sto su nas izbacili iz lige iako smo imali dovoljno bodova dok su i drugi bili u slicnim dugovima stvar je bivsih ljudi u vrhu BH fudbala. E sad kad se sve malo izmijenilo sad placete i jaucete.donDondon je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:14samo se treba zaliti,
dekretom bih zabanio da ekipa koja tek udje u ligu ne moze istu osvojit,jer to nisu cista posla
a i sta ce vam koji racku titula u BL ,elem ne volite drzavu,elem cete poispadati gdje god budete igrali,elem ste u vrhu dok je Vice
dajte je nama ionako godinama jedini igramo evropubolje za sve klubove sto vise Sarajevo dogura![]()
EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑11 maj 2021, 07:43Da se upisem na ovoj temi.
Pretpostavljam da ovde ima dosta dobrih poznavalaca igrackog kadra koji je prodefilovao ligom proteklih godina. Ligu sam pomalo pratio prosle sezone i za oko mi je zapalo par imena. Pa bih pitao druge forumase za misljenje o potencijalu tih igraca dugorocno:
Miljan Govedarica, 26 godina, iz Istocnog Sarajeva, clan Zrinjskog. Mislim da je imao problema i sa povredama. Moze li u jace lige/klubove, koji mu je domet?
Dejan Maksimovic, 25 godina, iz Nove Topole, clan Tuzla sitija. Isto pitanje, mada nije isti profil igraca, Govedarica je jaci, cvrsci, korpulentniji igrac.
Sulejman Krpic, 30 godina, iz Orasja, igra u Rumuniji. Gledao sam ga pre 7-8 godina u dresu Metalca iz Gornjeg Milanovca. Zasto taj igrac nije ostvario bolju karijeru, mislim da je imao itekako potencijala. Moderan spic-igrac.
Mladen Veselinovic, 28 godina, iz Doboja, clan Zeljeznicara. Odlican tehnicar od koga sam iskreno vise ocekivao. Vidim da je Zelja dosta los ove godine, mada je pitanje koliko su tu igraci odgovorni, a koliko stanje u klubu.
Damir Sadikovic, 26 godina, iz Hadzica, igra u Poljskoj. Prefinjen vezni igrac sa odlicnim pregledom igre. Igrac po mom ukusu. Da li moze dobaciti vise od poljske lige?
Bernardo Matic, 26 godina, iz Sinja, trenutno je u Santanderu. Misljenje? Upamtio sam ga kao odlicnog, polivalentnog defanzivca dok je igrao u SB.
Dario Rugasevic, 30 godina, iz Vinkovaca, vratio se u rodni grad. Potentan i iskusan levi bek koji mi se dopao u Zrinjskom. Zar za njega nije bilo mesta ni u jednom klubu u PLBiH? 2. HNL mi je nekako korak unazad.
Benjamin Tatar, 26 godina, iz Jablanice, trenutno u Saudijskoj Arabiji. Koliko jos moze da napreduje i ima li perspektivu/kvalitet da se ustali kao reprezentativac BiH?
Besim Serbecic, 23 godine, iz Gracanice, Rozenborg. Dopao mi se u dresu Sarajeva na poziciji stopera. Moze li da se nametne u norveskom velikanu? Mislim da ga se prerano otpisuje, s obzirom da se radi o jos uvek mladom decku na poziciji na kojoj se najduze stasava/sazreva.
Ima tu jos par zanimljivih igraca koje sam primetio, u Velezu mi se posebno dopao Mehmed Cosic, mlad fudbaler, desni bek, mislim da bi i on mogao postati vrlo zanimljiv igrac u perspektivi.
Kada su treneri u pitanju, jako mi se dopao sef struke Sirokog Brijega, Toni Karacic. Mislim da bi on mogao jos dosta da napreduje. Ima ono "nesto".
Ovde sam naveo par meni zanimljivih imena koji su tu negde na ivici. Ili su mogli vise, ili i dalje mogu, a izuzev mozda Tatara nisu igraci koji su bili konstantno u medijskom fokusu.
Hvala na odgovoru, ako ko odgovori, i ako moze bez klupskih/nacionalnih prepucavanja, to me ne zanima na ovoj temi. Pretezno me interesuju fudbaleri, s obzirom da je PLBiH kao i sve u komsiluku siromasna liga, razvojnog karaktera.
Novi-stari
Pa bolji je on i kao rezerva od ovog sto imamo sad kao rezervu, jer imamo 2 krila koja ne jhebu defanzivne zadatke 5%, i jos dvojicu koja su jednostavno preglupi, bez obzira na to da igraju drugdje bili bi opet medju top 5 krila lige, npr. kod vas bi i Milanovic i Hebib i Jukic bili zvijezde ekipe....jos smo prodali Tatara a poslali Resica, cruza i imamovica na posudbe a rjesili se Sisica...
Igraj do kraja!
Cestitka legitimnoj organizaciji u drzavi nije isto sto i pustanje pjesama koje su u najmanju ruku ratnohuskacke.Devils021 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 00:04Pa sarajevo na zvanicnom profilu cestita dan armije i ti sad pricas o mjesanju sporta i politike? Halo vojska armija, o cemu pricamo?AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 maj 2021, 00:00Kad se na poluvremenu na kosevu bude pustala pjesma o ljiljanima i da te nije alija, a kad se u banja luci prestane na poluvremenu pustati sini zarko sunce sa kosovaci srpkinja je mene majka rodila, onda ce borac prestati biti cetnicki
Pa misljenje o Djordju CosicuLesh87 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 09:15Sta je pisac htio da kaze?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑11 maj 2021, 08:42Dobro, evo i za tebe pitanje da ti udovoljim.
Posto mi ne treba niko da objasnjava koliko je Borac dobio angazmanom Marka Jovanovica, koji je za Banjalucane bio odlican transfer u tom trenutku, pravi bingo (kada je Mare zdrav) i posto me ne interesuje misljenje o Vranjesu, Zakaricu, Zilkicu, Danilovicu, pogotovo ne o Melegu,
o Djordju Cosicu? Limiti?
Uzgred, ovo je i poslednji post na ovoj temi, pokajah se i sto ostavih post i ista napisah ovde.
Iskreno brate, ko vas yebe. Kakvi vi i dusmanluk. U slucaju neosvajanja titule (pu pu pu) puno teze ce biti istrpiti prcanja strumfova s posla, iz komsiluka i generalno zivota nego vasa podsmijavanja na forumu, tako da ne lozi se bezveze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.