Znaci Peljto je Grcki?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cim plate pocnete na vakat isplacivat, onda cete vjerovatno i imati platiti odstetufeniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:43I Rodjeni kad ce Dudic u Sarajevo, odmah sledece sezone, il ce se jos kaliti u Velezu ?
De se malo edukuj jbt. Peljto ode u Grcku po dnevnicu, a ovaj zivi tamo i nema vise nista sa FSS
Suti bizi, poslije Milanovica 3x razmislimo kome cemo ostetu platit.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:50Cim plate pocnete na vakat isplacivat, onda cete vjerovatno i imati platiti odstetufeniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 22:43I Rodjeni kad ce Dudic u Sarajevo, odmah sledece sezone, il ce se jos kaliti u Velezu ?![]()
Je li se ovo i na mene odnosi, zbog prethodnog posta ili neki hak na druge?
Gdje si pobjegao bola necu ti ja nistafudbalfudbal je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:33Šta je Borise ljudi su vam naveli bar pet primjera. Dobra ste vi ekipa, ali kakav vjetar u leđa imate odavno nije to bilo nikome.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑10 maj 2021, 11:50Ja sam shvatio da ovdje piše većinom uzrasna kategorija 12-18 godina, kojima ma kolika dokaza predočiš i upitaš konkretno pitanje nećeš dobiti odgovor. Adolescenti pravi![]()
Jako teška komunikacija sa nabrijanim glavama. Samo opušteno. Doći će to sa godinama.
Krenimo redom:
1) Čišćenja igrača iz protivničkih ekipa pomoću sudija i sudijske organizacije, svako kolo ko treba sa vama da igra bude ili biva očišćen (neki od primjera su kapiten Širokog, onda Čuljak iz Širokog, Bekić iz Zrinjskog, Radovac i Ćosić iz Veleža).
2) Delegiranje sudija od strane sudijske komisije gdje vama gostujuće utakmice ali i domaće sude pojedinci iz entiteta i iz kojeg vi dolazite i za koje je poznato da posao rade u vašem gradu Grbić, Bilbija, Gigović i Njegomirović (ne rade svi i ne žive ali uticaj je jasan).
3) Najbolje sudije premijer lige Bosne i Hercegovine su na teškom hlađenju na kraju premijer lige dok sudije treće grupe imaju po 6 ili 7 uvezanih utakmica.
4) Vašim konkurentima se daje neumoljivo veliki broj kartona od kojih većina je neopravdana etc. čitaj primjer Dragan Petrović daje crveni karton Oremušu koji nije bio crveni karton, Samir Radovac treći žuti koji je dobio protiv Krupe etiketiran je od strane posmatrača iz uefe skandaloznim.
5) Najblaže nerazriješena i neistražena situacija Vranješ/Ikić u tunelu
6) Nedosuđivanje velikog broja kartona evo ja lično znam da je Brtan trebao dobiti karton u Banja Luci protiv Širokog, to bi mu bio treći karton ali nije ga dobio.
Laktanje Zakarić Gorana u osjetljivo područje glave Daria Ferreyre
7) Kriterij suđenja je nevjerovatan, ukoliko budem imao vremena i ukoliko bude se dalo vratiti na eon-u napravit ću kompliaciju faulova koji su suđeni vama u korist a vašim konkurentima ne. Ili u prevodu kako smiješne faulove dobijate.
Evo sedam, gdje sam navodio dva primjera otprilike svugdje jedan na našoj utakmici a drugi random utakmici. A mogu ih napisati još? Izvolite?
Na mene. Pusti covjeka, osim problema s komunikacijom gdje ne moze sastavit recenicu bez pokusaja uvrede, mislim da je i malo bolestan decko.
Ma kakvog tebe, slučajno si upao između
Ne mogu vise da upratim, niko ne voli nikoga
Ako cemo precizno Mazic je sa Kinom zavrsio prije 2 godine i sad je na Kipru trenutno. I dalje ostaje Jovanovic pa da uporedimo ko je sudio vise meceva LS ili internacionalnih?
Vincic kara starlete po BijeljiniChairosBL1987 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:01Ako cemo precizno Mazic je sa Kinom zavrsio prije 2 godine i sad je na Kipru trenutno. I dalje ostaje Jovanovic pa da uporedimo ko je sudio vise meceva LS ili internacionalnih?
Posto ovaj Peljto ispade najbolji na Balkanu da pitam onda jos kojim poslom se bave Damir Skomina i Slavko Vincic?
Da li znas ko je i kako i na koji nacin uplatio na racun zelje odredjenu sumu novca, i to gle cuda, dva dana pred derbi ?
I odsudi 25 meceva LS i LE ove sezone.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:05Vincic kara starlete po BijeljiniChairosBL1987 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:01Ako cemo precizno Mazic je sa Kinom zavrsio prije 2 godine i sad je na Kipru trenutno. I dalje ostaje Jovanovic pa da uporedimo ko je sudio vise meceva LS ili internacionalnih?
Posto ovaj Peljto ispade najbolji na Balkanu da pitam onda jos kojim poslom se bave Damir Skomina i Slavko Vincic?
Isto tako i Krupa Radnik u korist Krupekillafrommanilla je napisao/la: ↑10 maj 2021, 23:25Olimpik kec ko vrata, uz moguci penaltik. Citirajte me nakonutakmice, Mladost samo pomocu cuda moze do boda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.