Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Zip
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zip » 10 maj 2021, 18:35

esprit24 je napisao/la:
10 maj 2021, 18:20
Kako se dolazi do fifinog grba ??
Penalom za Bojac.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 maj 2021, 18:49

Prvo sacekajte tekmu, pa onda serite. Mozda covjek vrhunski osudi, kao Mujic Fks-Borac. Samo sto je bruka, sto su vec navijaci Borca poceli da prijete Bibliji i njegovoj fameliji.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 10 maj 2021, 18:49

Al mentalni sklop navijaca sarajeva mi je nesto najnevjerovatnije na svijetu. Za izucavanja. Prvo su sami sebi u svoje glupe glave utuvili da cemo mi pustiti Borca(istog onog Borca po cijem smo zadatku klani na pocetku ove polusezone pa smo izgubili borbu i za titulu i za evropu) hajd oni su skontali to u glavi bez da je ikakvih logicnih dokaza ali okej oni su to tako svhatili jer bi oni to tako uradili. Ne kazem da cemo pobijditi Borca cisto sumnjam s obzirom kako igramo ali se sigurno necemo saget ni Borcu ni Vici(istom onom kojeg ste velicali prosle godine). Mene boli khurac ko ce biti sampion da li ce to biti Velež, sarajevo, Borac meni je svejedno ne navijam ni za jedan od tih klubova i plaho mi puca **** ko ce osvojiti ligu. Dalje pricaju o tome kako mi gledamo da njih zajebemo a oni kroz svoju historiju samo o tome razmisljaju pa onaj papak predstavnik bordo prijatelja izjavljuje da je najbitnija utakmica u historiji fks Željo-Videoton takav im je svima papanski mentalitet od rodjenja su im roditelji i bliznji prenijeli taj papanluk i taj glupi mentalitet(ne svima ali vecini ocigledno). Pa pricaju da ce im pustit Olimpik i MDK i ne vide nista lose u tome ali su Tuzlaci cigani ako puste Borca :urnebes: kakvi debili. Sami ste sebi utuvili u glave da cemo mi pustiti Borca bez ikakvog pokrica mi nikoga necemo pustit mi igramo samo za sebe i nijedan klub necemo pustiti da pobjedi.

BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 10 maj 2021, 18:55

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
10 maj 2021, 18:49
Al mentalni sklop navijaca sarajeva mi je nesto najnevjerovatnije na svijetu. Za izucavanja. Prvo su sami sebi u svoje glupe glave utuvili da cemo mi pustiti Borca(istog onog Borca po cijem smo zadatku klani na pocetku ove polusezone pa smo izgubili borbu i za titulu i za evropu) hajd oni su skontali to u glavi bez da je ikakvih logicnih dokaza ali okej oni su to tako svhatili jer bi oni to tako uradili. Ne kazem da cemo pobijditi Borca cisto sumnjam s obzirom kako igramo ali se sigurno necemo saget ni Borcu ni Vici(istom onom kojeg ste velicali prosle godine). Mene boli khurac ko ce biti sampion da li ce to biti Velež, sarajevo, Borac meni je svejedno ne navijam ni za jedan od tih klubova i plaho mi puca **** ko ce osvojiti ligu. Dalje pricaju o tome kako mi gledamo da njih zajebemo a oni kroz svoju historiju samo o tome razmisljaju pa onaj papak predstavnik bordo prijatelja izjavljuje da je najbitnija utakmica u historiji fks Željo-Videoton takav im je svima papanski mentalitet od rodjenja su im roditelji i bliznji prenijeli taj papanluk i taj glupi mentalitet(ne svima ali vecini ocigledno). Pa pricaju da ce im pustit Olimpik i MDK i ne vide nista lose u tome ali su Tuzlaci cigani ako puste Borca :urnebes: kakvi debili. Sami ste sebi utuvili u glave da cemo mi pustiti Borca bez ikakvog pokrica mi nikoga necemo pustit mi igramo samo za sebe i nijedan klub necemo pustiti da pobjedi.

Nesto o nama pricas,a toliko si zahrdjao od mrznje prema Sarajevu da svugdje stavljas veliko slovo osim na Sarajevo.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 10 maj 2021, 18:56

Pitari su poslednjih sedmica totalno poludijeli.
Nisu uredni nikako. Čast izuzecima, ima ih.

Ja se neću na ovoj temi oglašavati do kraja lige, nek je osvoji najbolji.
Dosadilo mi je ovo pitarsko kukanje na sudije, svako kolo neke teroije zavjere razvijaju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 10 maj 2021, 18:57

19BordoBijeli46 je napisao/la:
10 maj 2021, 18:55
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
10 maj 2021, 18:49

Nesto o nama pricas,a toliko si zahrdjao od mrznje prema Sarajevu da svugdje stavljas veliko slovo osim na Sarajevo.

To sam vidio od ovih tvojih pa mi se svidjelo. :kafa:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2021, 19:01

Skloniti se Borcu , bas kao sto su se sklonili Sarajevu i Sirokom u prethodnim kolima.
Ni njima igraci Zelje nisu pravili probleme na terenu niti im otezavali, tako da nema potrebe ni Borcu jel... skloniti se Borcu dostojanstveno :kafa: pa nek se ljudi nastave ganjati za titulu. Svakako je citava ova sezona cirkus u sudijskoj reziji. Samo kad su Zelju sudije daracile, nije se toliko pjenilo vec se ismijavali rezultati.
A ova prica kona o nekom moralu, obrazu i postenju (sad kad njima treba da neko gine za njih) je urnebesna :urnebes:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 10 maj 2021, 19:04

Bgm zeljo kako je krenuo prestici ce nas po ovom dugu prema PU.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bengalka
Kontakt:

Post Postao/la bengalka » 10 maj 2021, 19:04

bilbija hocemo penal za borac !!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 maj 2021, 19:07

Bogami izgleda da ćemo mi kad već Željo nemre odradit Bakin uslov i isplatit njihovim igračima prvu platu od novembra nakon što otkinu bodove Borcu i osiguraju nam titulu. Očekujem najbolju utakmicu sezone Želje u idućem kolu, kad lova zamiriše Štila će na glavu skakat... :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 maj 2021, 19:08

Riziko je napisao/la:
10 maj 2021, 18:56
Pitari su poslednjih sedmica totalno poludijeli.
Nisu uredni nikako. Čast izuzecima, ima ih.

Ja se neću na ovoj temi oglašavati do kraja lige, nek je osvoji najbolji.
Dosadilo mi je ovo pitarsko kukanje na sudije, svako kolo neke teroije zavjere razvijaju.
Dojadili pojedinci sa kmecanje unaprijed. Nek pobjedi bolji uz fer sudjenje, al nemozes unaprijed znati kako ce biti..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2021, 19:09

bodi123 je napisao/la:
10 maj 2021, 19:07
Bogami izgleda da ćemo mi kad već Željo nemre odradit Bakin uslov i isplatit njihovim igračima prvu platu od novembra nakon što otkinu bodove Borcu i osiguraju nam titulu. Očekujem najbolju utakmicu sezone Želje u idućem kolu, kad lova zamiriše Štila će na glavu skakat... :salut:
Vico iz BL ponudi isplatu dvije plate i vi ste donji :kafa:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 maj 2021, 19:23

bodi123 je napisao/la:
Sad ste nasli, napusite se qrca :D
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 10 maj 2021, 19:41

bodi123 je napisao/la:
Joj kad Stilic i kompanija polude na terenu, pa pomognu da titula dodje u METROPOLU. :bih:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 maj 2021, 19:44

Dje onaj @tutankamon, kad treba zavuce se u visocke piramide...
Ko ga vidi neka mu prenese da sutra vrati onaj dug za Bekic-dan inace ce bez nogu ostati...

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 maj 2021, 19:46

Uvijek se nasmijem kada prolazim ovuda :rol: :rol:
slika

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 10 maj 2021, 19:49

...
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 11 maj 2021, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 maj 2021, 19:58

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 maj 2021, 20:13

emil02in je napisao/la:
10 maj 2021, 19:58
Milionski dugovi... https://sportsport.ba/fudbal/premijer-l ... nja/398750
Mi ispisali o ovome 20 stranica prije desetak dana :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 10 maj 2021, 20:22

MortemHz je napisao/la:
10 maj 2021, 20:13
emil02in je napisao/la:
10 maj 2021, 19:58
Milionski dugovi... https://sportsport.ba/fudbal/premijer-l ... nja/398750
Mi ispisali o ovome 20 stranica prije desetak dana :D
Svaki dan 10 000 KM samo kamata u Želje, gluho bilo, neće oni jako dugo na crnu nulu...
Velež do groba

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.