Oni ako opstanu svaka im čast

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tebi ne mogu da dajem odgovore jer si jos premlad, nezreo...pises kao tinejdzer i zivis ovdje na forumu po cijeli dan. Dnevno napises 100+ postova sa sablobskom sadrzinom.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:18Djecak opusti se. Na prave odgovre sutis i samo nastavis pisat gluposti u vidu djeca itd.
Zar se to za derbi ne treba coekivati najbolji i jedini normalni sudija u drzavi. Je l sad i to pogresno i protiv Borca da se trazi najbolji sudija. Zapitaj se ko je bot takvim razmisljanjem
Je l to Dodikova skola, kad nemas sta pametno odgovoriti ti popljuj i probaj uvrijediti sugovornika ?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:23Tebi ne mogu da dajem odgovore jer si jos premlad, nezreo...pises kao tinejdzer i zivis ovdje na forumu po cijeli dan. Dnevno napises 100+ postova sa sablobskom sadrzinom.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:18Djecak opusti se. Na prave odgovre sutis i samo nastavis pisat gluposti u vidu djeca itd.
Zar se to za derbi ne treba coekivati najbolji i jedini normalni sudija u drzavi. Je l sad i to pogresno i protiv Borca da se trazi najbolji sudija. Zapitaj se ko je bot takvim razmisljanjem
Nema poente da ti se obraćam za bilo sta, mozda kroz 5-10 godina budes ozbiljniji sagovornik.
Bilbija ima FIFA-inu značku, ne vjerujem da bi sebi neke gluposti dozvolio.Kajzer10 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:28Ajd vala da se saceka tekma.
Mislim i ja smatram da je sudijska kuknjava opravdana, samo je na ovoj temi intenzitet kuknjave sporan.
Ovaj lik je kako vidim barem sudio neke derbi utakmice i ima to iskustvo, za razliku od Grbica koji je sa trecerazrednih utakmica uletio u utakmicu sezone.
To i ja mislim, ali vidjet ćemo.FoSte95 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:33Bilbija ima FIFA-inu značku, ne vjerujem da bi sebi neke gluposti dozvolio.Kajzer10 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:28Ajd vala da se saceka tekma.
Mislim i ja smatram da je sudijska kuknjava opravdana, samo je na ovoj temi intenzitet kuknjave sporan.
Ovaj lik je kako vidim barem sudio neke derbi utakmice i ima to iskustvo, za razliku od Grbica koji je sa trecerazrednih utakmica uletio u utakmicu sezone.
Znalo se odavno, samo se sutilofeniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:22Sta je s Bilbijom. Mjesec dana ga nema, poslije Velez - Sarajevo ?
jubitubi je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:40Jes fino kad se zna da ce tvoj klub osvojiti titulunema stresa laganica, iz kola u kolo gledas kako se bodovi skupljaju, ako se nekad odigra losa tekma navuce se da se dodje do pobjede. Milina bozija
znas da uvijek pobjedjujes ne moras biti bolji. ziv bio vico 100 godina. Dogurao do predsjednika UEFE pa da i tamo namjestamo.korak po korak.
Pravda za peljtu!!!
Miljacka je napisao/la: ↑10 maj 2021, 18:01jubitubi je napisao/la: ↑10 maj 2021, 17:40Jes fino kad se zna da ce tvoj klub osvojiti titulunema stresa laganica, iz kola u kolo gledas kako se bodovi skupljaju, ako se nekad odigra losa tekma navuce se da se dodje do pobjede. Milina bozija
znas da uvijek pobjedjujes ne moras biti bolji. ziv bio vico 100 godina. Dogurao do predsjednika UEFE pa da i tamo namjestamo.korak po korak.
Pravda za peljtu!!!
Joj brate tebi pitanja nekad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.