Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Marica se nije jos oporavila od ozljede i najvjerovatnije se vraća u finalnoj seriji protiv Valencije /Girone.
Znači sa timom samo zbog moralne podrške, al što je onda ikako stavlja na klupu, garant može na silu odigrati ako bude stani pani
nema potpisa
-
- Kontakt:
Upravo tako ,Marica je njima potrebnija u finalnoj seriji protiv Valencije ili Girone.Slicnu su gresku napravili poslije prve povrede.Odradila jedan trening ,pustili je u igru protiv Turske ekipe Belediyespora i doslovno obnovila povredu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma to je Bosna, sramota me majke mi da se zovem Bosancem.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Da imamo drzavu kao sto nemamo, bila bi uklonjena sa spiska za prvenstvo, pa nek ide Vucicu i tamo se krevelji s tudjom zastavom.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Danas naručene karte za tekmu protiv Slovenije, nadam se da će tekma imati rezultatski značaj.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Šta ovo Lojo za Jones priča, kakav play off njima za 5 dana sezona počinje i igrat će se i kad bude euro. Jel moguće da je klub pusti usred sezone na 20 dana, jer kao kažu da će se priključiti šestog junaOporavak Marice Gajić je u završnoj fazi i ona će sigurno biti spremna do Evropskog. Jones je također imala nekih problema, ali sada je potpuno spremna. Igrala je Final Four Eurolige i počinje joj play-off WNBA naredne sedmice. Nema nekih povreda kod ostalih djevojaka.”
nema potpisa
Ja ba, sezona im pocinje 15. maja, a on prica o nekakvom playoffu i jos kaze da je klub htio da nam se prikljuci i kasnije od tog 6. juna, a mi prvu utakmicu igramo 17.. Ne znam, meni sve ovo smrdi i ne bih se iznenadio da se Jones uopste ne pojavi, ali valjda oni ipak nesto znaju, tj. nadati se da ovo nije suplja.
Meni je nezamislivo da američki klub u sred sezone pusti igrača na drugo takmičenje, možda je ta wnba drugačija pa je moguće al čisto sumnjam. Šta je sa onom drugom strankinjom, ne vidim je na slici ili sam fulio nešto
nema potpisa
Marici ce ovaj EP dobro doc' da se proda dalje ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
sta nam je sa drugom amerikankom?
ko je ova igracica, treca sa desne?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
hvala drug
Mozda ovi koji prate vise kosarku znaju, kakva je situacija sa spiskom ostalih reprezentacija, da li imaju igracica koje su istovremeno i na spisku i igraju WNBA. Hurt je sigurno tu za svaki slucaj, bilo ne dolazak ili u slucaju povrede.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Pored Jones samo jos Astou Ndour (Spa) i Bernadett Határ (Hun) trenutno igraju.Ostale rep su vjerovatno svijesno naturizovale igracice koje igraju u europi: Yvonne Anderson (Srb),Shante Evans (Slo),Markeisha Gatling (Mon)....
One su trenutno u USA? Igraju WNBA.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.