Namazano nema šta, pod krinkom naše titule prošle godine u Evropu, a sad bi titulu na prepad.
Neće moći razbojnici

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Namazano nema šta, pod krinkom naše titule prošle godine u Evropu, a sad bi titulu na prepad.
Isto tako da je Sarajevo dobilo, Borcevi bi se zalili da nije fer je Sa imalo dvije utakmice kuci. i zalili bi se s razlogom. Isto kao mi sad.
Kakve veze ima to sto igras kuci,ako nema yebene publike? Jeste li toliko ograniceni?
19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:09Kakve veze ima to sto igras kuci,ako nema yebene publike? Jeste li toliko ograniceni?
Očigledno, mi ovdje ne kukamo, sem na našu upravu, trenera i igrače, kad ima razloga za to.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:09Isto tako da je Sarajevo dobilo, Borcevi bi se zalili da nije fer je Sa imalo dvije utakmice kuci. i zalili bi se s razlogom. Isto kao mi sad.
1 km manje od Kesoljuba mu isplatit nakon 3 sezone da bude najveci ikad
Realno slabo ko je zadovoljan njima. Pogotovo izvjestajima poslije utakmice, kao da ih puskom tjeraju da naprave najbitnije trenutke.Riziko je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:15Očigledno, mi ovdje ne kukamo, sem na našu upravu, trenera i igrače, kad ima razloga za to.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:09Isto tako da je Sarajevo dobilo, Borcevi bi se zalili da nije fer je Sa imalo dvije utakmice kuci. i zalili bi se s razlogom. Isto kao mi sad.
Eto kakav je karton Subić dobio protiv Krupe, vi bi napisali 10 saopštenja, te zvali OHR i Incka da intervenišu protiv zlih Srba.
Ajd ne preservajte, ako osvojite vi, mi ili možda Velež, biće zasluženo, po svim parametrima.
Dosadili ste s kuknjavom, te sudije, te savez, te pravilnik, te arena sport, te ovo te ono.
Evo, kad smo se mi borili za titulu sa Zrinjskim.
Naravno uz to bi im morali i kartonirati 4 tekme da nabijemo tu razliku od 40 zutih manje pa da cujemo kako se zaista kmeci podjeliti i ostalima koji penal da vide kakav je osjecaj....itd.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:09Isto tako da je Sarajevo dobilo, Borcevi bi se zalili da nije fer je Sa imalo dvije utakmice kuci. i zalili bi se s razlogom. Isto kao mi sad.
Ljudi jel moguće da vi pratite fudbal i da ne znate da to pravilo gola u gostima se samo gleda kad je gol razlika ... 3:3, 5:5, 6:6Zip je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:19Evo, kad smo se mi borili za titulu sa Zrinjskim.
Slicma situacija bila.
Sarajevo 4:2
2:2
Zrinjski 0-1
Po nekoj logici, bilo je 6:5 za nas. Kolo prije proglsseni prvacima, jer smo bili bolji u duelu.
Sto se tada nije koristilo pravilo(gol u gostima vrijedi dvostruko)
8:8 bi bilo jeli zrinjski dva puta gostovao
Al dobro, drugacije cemo gledati kad je Bojac u pitanju![]()
Je li se ti šališ ili ti treba objasniti i pravilo gola u gostima?Zip je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:19Evo, kad smo se mi borili za titulu sa Zrinjskim.
Slicma situacija bila.
Zrinjski 0-1
Po nekoj logici, bilo je 6:5 za nas. Kolo prije proglsseni prvacima, jer smo bili bolji u duelu.
Čekaj.. šta sam upravo pročitaoZip je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:19Evo, kad smo se mi borili za titulu sa Zrinjskim.
Slicma situacija bila.
Zrinjski 0-1
Ma to ako nije trolanje, mi ljudi ne zasluzujemo opstanak. Ni u ligi, ni u univerzumu.Riquelme je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:22Ljudi jel moguće da vi pratite fudbal i da ne znate da to pravilo gola u gostima se samo gleda kad je gol razlika ista...Zip je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:19Evo, kad smo se mi borili za titulu sa Zrinjskim.
Slicma situacija bila.
Zrinjski 0-1
Ovdje je gol razlika 6:5
Pa nekad se nije u mogucnosti pogledati utakmica uzivo ?? Je l se to sad nista ne smije nizasta lose rec. Ovo je barem ocito da je lose.worchester je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:24Cuj ovo,kod arene najveca zamjerka izvjestaji sa utakmica i nema veze sto imas sve utakmice u prenosu. J.ebes prenose,sad su smece jer izvjestaji ne valjaju![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.