Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čuj logično je da se u trokružnom sistemu gleda gol u gostima. Pa onda je nepravedno da jedna ekipa nije imala priliku da gostuje drugi put i postigne taj gol koji vrijedi dva. Ili da se gleda međusobni nakon 22 kola, ili ukupna gol razlika , sve ostalo je budaleština kao i mnogo toga u našoj ligi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- RollingPaper
- Kontakt:
Željo i Sloboda će donijeti titulu Sarajevu, mislim da Borac neće pobjediti ni na Grbavici ni na Tušnju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uprava FK Sarajevo ne radi za FK Željezničar, to što ste vi nesposobni da ispunite uplatnicu a kamoli nešto drugo na većem nivou nije naša greška. Isto tako, Sarajevo je oštećeno za penal 2 minute prije nego što je Krupa oštećena na isti način. To je licemjerno a ne što si ti naveo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam o čemu pričaš. Na kraju krajeva, Sarajevo je to uknjizilo tri bobe, nije bodovno osteceno. Zasluženo, cestitam. Pitanje za tebe, da preformulisem, očekujem iskren odgovor:feniksptica je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:35Isto tako Sarajevo debelo ostceno sviranim penalom za Zelju u derbiju koji je presmijesan. Licemjerno od tebe
Je li Sarajevo ima četiri boda vise zato što su Zeljo i Krupa osteceni?
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam ja pravnik ali osnove neke ipak treba znati.erkov je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:31Uprava Sarajeva je sa tim htjela da napravi pritisak na sudije, igraca i strucni stab Borca. Da bi dobili neku prednost. Za mene to nije fair play. I bez obzira na to, Borac vas je dobio na terenu vise nego zasluzeno. Zbog toga mislim da duguju izvinjenje. To je moje misljenje, a ne bih da se raspravljam sa tobom oko terminologije. Prepustam tebi da budes znalac o pravnim stvarima, s obzirom da ja o tome ne znam nista.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:25Na sudu nema sije ni vrata i zato je saopstenje napisano bas tim rijecima. Jer u slucaju tuzbe si moze tuzitelj obrisati dupe.
Borac nas je nadigrao na Kosevu to niko ne spori i svaka im čast. Problem su ostale utakmice od početka sezone a pogotovo sad ove u nastavku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako je ovo tačno što @Mozak piše, nama "samo" preostaje sve 4 utakmice dobiti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
E čuj nisu imali priliku gostovati, a igrali dvije utakmice kući.Zeko87 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:42Čuj logično je da se u trokružnom sistemu gleda gol u gostima. Pa onda je nepravedno da jedna ekipa nije imala priliku da gostuje drugi put i postigne taj gol koji vrijedi dva. Ili da se gleda međusobni nakon 22 kola, ili ukupna gol razlika , sve ostalo je budaleština kao i mnogo toga u našoj ligi.

Tačno tako.
Sve što nema u pravilniku nemože važiti.
Neka nađu taj pravilnik o trokružnoj logici.
Svaka liga ima svoj pravilnik koji je svakoj osobi dostupan.
Očigledno je da dosta ljudi nezna čitati..tačnije nerazumiju pročitani tekst.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Borac nece dobiti u Tuzli..
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
mozak je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:58E čuj nisu imali priliku gostovati, a igrali dvije utakmice kući.Zeko87 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:42Čuj logično je da se u trokružnom sistemu gleda gol u gostima. Pa onda je nepravedno da jedna ekipa nije imala priliku da gostuje drugi put i postigne taj gol koji vrijedi dva. Ili da se gleda međusobni nakon 22 kola, ili ukupna gol razlika , sve ostalo je budaleština kao i mnogo toga u našoj ligi.
Tačno tako.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce. Jedino mu Zrinjski moze nesto.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Vidicemo,ja kazem da nece,ako sve bude regularno.
Sve je u rukama Sarajeva koliko im znaci ta titula. Mozemo i ubaciti juniore da skupljaju minute
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Pa normalno. Imaš ekipa koje bolje igraju vani nego kući.mozak je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:58E čuj nisu imali priliku gostovati, a igrali dvije utakmice kući.Zeko87 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:42Čuj logično je da se u trokružnom sistemu gleda gol u gostima. Pa onda je nepravedno da jedna ekipa nije imala priliku da gostuje drugi put i postigne taj gol koji vrijedi dva. Ili da se gleda međusobni nakon 22 kola, ili ukupna gol razlika , sve ostalo je budaleština kao i mnogo toga u našoj ligi.
Tačno tako.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Mislim u regijonu, da je nasa liga najzanimljivija. Hr - Dinamo, Srb - Czv, Prtz, a nasa liga, ne moze je Bog predvidit.
Los nam je fudbal, ali mora se priznati da je nazanimljivija Liga, tu je 6,7 timova koji su bara bara
Los nam je fudbal, ali mora se priznati da je nazanimljivija Liga, tu je 6,7 timova koji su bara bara
pa pogledaj sta su forumasi juce gledali

Pa meni je to sasvim logicno da je domaca liga u prednosti. Ko su nam Barca i Atletiko? Pisaj ih

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Meni je ovdje jedino ocigledno da ovdje dosta ljudi ne zna pisati.mozak je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:58E čuj nisu imali priliku gostovati, a igrali dvije utakmice kući.Zeko87 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 13:42Čuj logično je da se u trokružnom sistemu gleda gol u gostima. Pa onda je nepravedno da jedna ekipa nije imala priliku da gostuje drugi put i postigne taj gol koji vrijedi dva. Ili da se gleda međusobni nakon 22 kola, ili ukupna gol razlika , sve ostalo je budaleština kao i mnogo toga u našoj ligi.
Tačno tako.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.