Pitaj se ima li sta strumfovsko u tebi osim avatara koji ti je ionako pitar napravio...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:40StvarnoVanja8 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:33Pa hajde, bar si vrijedan jutros, iscitirao si pola nase teme...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:29
Vinko je kljucni problem. Sad neki misle da nije dovoljno strucan i nema ofanzivan stil,a ja sam opet ubijeden da namjerno opstruira,a evo sad neki pricaju i da mu prijete iz BL i da je s te strane pod pritiskom.
Sta god da je istina nije dobro i samo je dokaz da sa njim na klupi ne mozemo do titule.
![]()
![]()
![]()
Ponekad pomislim da jednostavno ne mozes da sakrijes pitara u svojoj dusi...![]()
![]()
Zar ima nesto Pitarsko u meni
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- tuzlak1987
- Kontakt:
Navijaci Zrinjskog nezadovoljni rezultatima upali na stadion. Pomislio bi covjek Real Madrid. 
Sarajevo rasformiralo ekipu od jeseni, zadnjih 15 kola prosjek bodova sredina tabele. Zar neko vjeruje u sudijske kradje? Jednostavno to je sada ekipa na nivou Tuzla City, nije ona od jeseni.
Sarajevo rasformiralo ekipu od jeseni, zadnjih 15 kola prosjek bodova sredina tabele. Zar neko vjeruje u sudijske kradje? Jednostavno to je sada ekipa na nivou Tuzla City, nije ona od jeseni.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tobe je kraljVanja8 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:42Pitaj se ima li sta strumfovsko u tebi osim avatara koji ti je ionako pitar napravio...![]()
![]()
Ej da te pitam
Jesil kad bio u Zenici
Lud je ko' piše ovo za Vinka, još luđi ko' vjeruje u napisano. Vinko je gospodin i dobar je trener, on niti je kriv niti mu ko ' prijeti. To su čiste budaleštine, njemu mogu prijetiti samo oni, koji iz ličnih interesa žele ući u klub. Ne može, oni se ne pitaju nego čovjek koji ulaže svoje pare u klub. Hvala i doviđenja, pojest će svi svoja muda na ljeto, kada vide kakvu će Vinko imati ekipu.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:29Vinko je kljucni problem. Sad neki misle da nije dovoljno strucan i nema ofanzivan stil,a ja sam opet ubijeden da namjerno opstruira,a evo sad neki pricaju i da mu prijete iz BL i da je s te strane pod pritiskom.Vanja8 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:20Znam da mislis da svuda vlada konfuzija i shvatam da je za tebe normala da se u klubu ne zna ko pije ,a ko placa i uvjeren si u to da je u drugim klubovima gdje postoji hijerarhija to nakaradno...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:04
Ne mozes ti ovo shvatit
Covjek objasnio kakav je klub
Zato svi i odahnu kad vide da im je slijedece tekma protiv BH Rangersa, pardon protiv FC NemaMeda...![]()
Sta god da je istina nije dobro i samo je dokaz da sa njim na klupi ne mozemo do titule.
![]()
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ima, olovski brnjo. Organizacija se zove, "Biti srcem vezan" ali online iz selendre 20ak km od Olova.Zoran28 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 00:22Ima li kakva krovna organizacija da im se obratis kad te treba odkanta ? Da ne kmecis po forumuStrikeWarzone je napisao/la: ↑09 maj 2021, 00:20feniksptica je napisao/la: ↑08 maj 2021, 23:58
100001 problem u vlastitoj avliji a ono dodje ovdje i nesto se smijeMalo u Metropolis Saju.Protiv Slobode se možemo napet nekako na Koševu i nekako ih pobjedit, Husejnovića i družinu malo izgotivit u glavnom gradu. Za Saju brata se ne sikiram.![]()
Zamolite ih da se bacaju na glavu, kao što se nisu bacali ni prije par godina u zadnjem kolu na lavoru.![]()
Pa posaljite i ovo krovnim organizacijama kada već svaku glupost šaljete i kmečite.![]()
tuzi joj sadasnjeg momka za nanesenu bol
![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Svraka, ko ce pobjediti u srijedu. Mislim na utakmicu dvije ekipe koje su dosli najdalje u Evropskim takmicenjima, Velez - Zeljeznicarsvrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:46Tobe je kralj
Ej da te pitam
Jesil kad bio u Zenici
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Za vikend zeljeznicar - borac pitari za želju a manijaci za Borac

- svrakino1921
- Kontakt:
VelezOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:49Svraka, ko ce pobjediti u srijedu. Mislim na utakmicu dvije ekipe koje su dosli najdalje u Evropskim takmicenjima, Velez - Zeljeznicar
Dva razlike
3:1 za Velez
Igraj na kladari slobodno
Ja ne igram kladionicu
svrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:46Tobe je kralj
Ej da te pitam
Jesil kad bio u Zenici
Eto opet pitara velicas...
A ako me pitas za Zenicu, da vam odgodim ratu za Vrhovca,nemoj ba mene, obrati se @redbullu on ima veze u klubu Sredice vam...
Mi cemo jos ove godine pogurati likČe i mi platimo odmah, mi 20 ljaMi ne placamo u 16 rata...
- svrakino1921
- Kontakt:
Znam toVanja8 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:55![]()
![]()
![]()
Eto opet pitara velicas...
A ako me pitas za Zenicu, da vam odgodim ratu za Vrhovca,nemoj ba mene, obrati se @redbullu on ima veze u klubu Sredice vam...
Mi cemo jos ove godine pogurati likČe i mi platimo odmah, mi 20 ljaMi ne placamo u 16 rata...
Samo sto 50 000 maraka uzmete iz budzeta KS za te namjene
Pa platite odmah
Ako nisi znao to mogu uzeti ovi sto i grad i državu predstavljaju u Evropi,ovi ostali mogu samo gledati...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 10:59Znam to
Samo sto 50 000 maraka uzmete iz budzeta KS za te namjene
Pa platite odmah
Bila je vec ova prica oko prvaka u slucaju istog broja bodova prije dvije godine izmedju Sarajeva i Zrinjskog . Sarajevo je proslavilo titulu kolo prije kraja zbog bolje medjusobne tabele svi po jednu pobjedu i remi , s tim da je Sarajevo dalo 6 a primilo 5 golova i proslavilo je titulu kolo prije kraja . U konkretnom slucaju ove godine , gos. Lale je objasnio sta bi se desilo da Sarajevo i Borac imaju isti broj bodova , go u gostima vrijedi do 22.kola a nakon 33 ne vrijedi jer nama ni logike posto je Borac igrao dvije u gostima . Posto i ove sezone i Sarajevo i Borac imaju u mini tabeli isti broj pobjeda , remija i poraza i posto je u medjusobnim duelima gol razlika 6:6 , konacni plasman ce odluciti ukupna gol razlika , ako bude ista gol razlika odlucit ce broj postignutih golova , AKO I TO BUDE ISTO BORAC IMA PREDNOST ZBOG VISE GOLOVA U GOSTIMA .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Jel ima negdje dan i satnica narednog kola?? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko će voditi Velež u srijedu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Forzza Velez
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Avdo Kalajdžić, naš mastermajnd iz sjene.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Uh kakva utakmica u srijedu, Velež - Željezničar, sudar dva najuspješnija BH kluba u Evropi. Festival fudbala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.