Analiticar=Ahmo je napisao/la:Jesi juce pokusavao napravit ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Igrat...Analiticar=Ahmo je napisao/la:Downloadovo i u etc izbriso ono i stavio drugo, i sta trebam radit ?![]()
Kako cu bogati igrat ?
Id i sifru na pp
Moderator/ica: Padovan
Analiticar=Ahmo je napisao/la:Jesi juce pokusavao napravit ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Igrat...Analiticar=Ahmo je napisao/la:Downloadovo i u etc izbriso ono i stavio drugo, i sta trebam radit ?![]()
Kako cu bogati igrat ?
Jesam ja... koja sobaLBJ MVP je napisao/la:Kako unica igra ocm 1:1ubio me u drugom poluvremenu
![]()
Još neko raspoložen za tekmu
robovi88 je napisao/la:MOŽE LI MI NEKO POMOĆI ???IZABREMO EKIPE I IGRAMO NAKON PRVOG POLUVREMENA EKRAN MI SAMO ZACRNI :S ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM PLS ZA POMOC !
![]()
NEMA ŠTA NISAM PROBO, UGASIO SAM MSN, FIREWALL, ANTIVIRUS NEMAM, AMA BAŠ SVE I OPET MI POCRNI NA POLUVREMENU
![]()
![]()
![]()
Ostat će mi ona šansa kad sam prešao Casillasa ko Miske, opucam i pogodim BH Airlanes avionLBJ MVP je napisao/la:Kako unica igra ocm 1:1ubio me u drugom poluvremenu
![]()
Još neko raspoložen za tekmu
[/quote]robovi88 je napisao/la:MOŽE LI MI NEKO POMOĆI ???IZABREMO EKIPE I IGRAMO NAKON PRVOG POLUVREMENA EKRAN MI SAMO ZACRNI :S ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM PLS ZA POMOC !
![]()
![]()
Moze se svima desitirobovi88 je napisao/la:Ovaj gore sto mu pise Error Occurried ... refreshuj Forum pes6j pa onda probaj
Da svi koristimo Deemaz patch
I još jednomDole
robovi88 je napisao/la:MOŽE LI MI NEKO POMOĆI ???IZABREMO EKIPE I IGRAMO NAKON PRVOG POLUVREMENA EKRAN MI SAMO ZACRNI :S ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM PLS ZA POMOC !
![]()
![]()
Ugasio sam msn,power iso, Antivirus nemam al sam iskljucio Fire Wall i opet evo četvrta teka po redu da me izbacujeSamo F.K.S !! je napisao/la:Moze se svima desitirobovi88 je napisao/la:Ovaj gore sto mu pise Error Occurried ... refreshuj Forum pes6j pa onda probaj
Da svi koristimo Deemaz patch
I još jednomDole
![]()
![]()
Tako maloprije igramo 2 vs 2 ja i ovaj jedan spanija protiv nekih likova oni uzeli brazil dam 3 gola drugo poluvrijeme crn ekran
Darko prijavi se majke ti
Jel puno posla ?Samo F.K.S !! je napisao/la:
Id i sifru na pp
Trasimaco je napisao/la:Moze li se ovaj deemaz patch instalirati na neki drugi nacin? Jbt pise Blackpool, a ono ekipa Birminghama od prije 5 sezona.
U Europa 1Donnie Darko je napisao/la:mene izbaci jednom u barem 50 tekmi![]()
unica, gdje da se prijavim?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.