HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 10 maj 2009, 01:02

harishp je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
ars01 je napisao/la:ŠB, lijepo sam vam rekao koliki je Igokea bolja od vas, a vi mi ne vjerujete, nažalost vašu uvijek.... :lol: :lol: :lol:
Moje saučešće ovim bosnašima što kao navijaju za Škripare, mene uho boli i za jedne i druge, al' zbog razvoja košarke u cijeloj BiH, neka malo Igosa u NLB...
ok prika...ako su toliko bolji i ako nas pobjede u 2 ili 3 utakmice u play offu posteno onda neka idu u NLB zasluzili su..u cem je problem neznam..nije propast svijeta ako ne odemo NLB..a opet ako mi njih dobijemo u play offu opet zasluzeno...sta ima veze..samo neka se igra
:lol: Kako primjeran,tih,umjeren i fin tekst ali u tebi hiljadu dzavola kipti li,kipti dok ovo pises :lol: :mrgreen:
uopce ne...

nego gledam nesto statistike..Mason 2.asistent lige posle Zlatka,a 5.skakač..čuj.. :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

hannibal825
Kontakt:

Post Postao/la hannibal825 » 10 maj 2009, 11:35

neno#4 je napisao/la:fakat su vas previse pobijedili, ali stvarno ne znam kako oni igosi po sistemu toplo hladno
to je bilo po sistemu u džep ili iz džepa :D

Tong_Po
Kontakt:

Post Postao/la Tong_Po » 10 maj 2009, 17:40

Bio sam na tekmi, zasluzena pobeda nema sta, od prve do zadnje minute su domaci kontrolisali i igru i rezultat. I mene je iznenadila ova razlika mozda je malo vise nego realna, al Sirokog nije sluzio sut u dovoljnoj meri, a i previse se uzdaju u Puljka a nije on bas toliko dobar, solidan je al ne i extra klasa. Vuksa odlican sinoc bez puno promasaja, Amal dobar u odbrani, bojali su se ici preko njega, imao 4-5 rampi. Taylor opet relativno los, solidan bio Djurica i Castle pogotovo prvu cetvrtinu. Trener Sirokog Vlasic mi nije nista posebno, bez puno rotacije u igri, ma nista. Grgat solidan al mi deluje da se ne zalaze previse, nekako mi tromo izgleda, Vrbanc zaustavljen a vecim delom i Siriscevic, Mason bolji nego Thomas, Mason sinoc verovatno i najbolji kod Sirokog. Bice neizvesno i u Sarajevu iako ocekujem da ce Bosna to da dobije od 5 do 10 razlike, al ko ce ga znati, Igokea igra iz krajnosti u krajnost pa je sve otvoreno.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 maj 2009, 18:26

Prelosa obrana, a Igokeu krenulo, jebga. :( Mislim da ova razlika nije realna, no eto, s obzirom na prikazano tu vecer, bolje se nije moglo ni ocekivati. Svejedno, cestitke Igokei, sad nam preostaje da ih Bosna dobije kuci, te mi svoje odradimo kuci takodjer, i onda u konacni obracun.
Aleksandrovcem se culo samo navijanje jedne nase grupice, to je Široki, momci svaka cast, ponovno se postavljaju standardi.
...Život za Široki...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 10 maj 2009, 19:38

ŠB_Fidelis je napisao/la:Prelosa obrana, a Igokeu krenulo, jebga. :( Mislim da ova razlika nije realna, no eto, s obzirom na prikazano tu vecer, bolje se nije moglo ni ocekivati. Svejedno, cestitke Igokei, sad nam preostaje da ih Bosna dobije kuci, te mi svoje odradimo kuci takodjer, i onda u konacni obracun.
Aleksandrovcem se culo samo navijanje jedne nase grupice, to je Široki, momci svaka cast, ponovno se postavljaju standardi.
s obzirom da navijate za bosnu u iducem kolu.... organizovano u Sa i bodrite nas.... :D
I feel devotion!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 10 maj 2009, 19:52

Dragi moj ars Dodig ima nekog lika što voza X6 crvene boje vrijedan barem 70-80 tisuca eura i meni se čini da mu je dao to auto samo zato što cijelu tekmu pjeva "lijepa je Srpska" i omotan je zastavom mislim Srbije a možda je i RS sorry ne raspoznajem koja je koja pa tako i ti uskoro očekuj neku nagradu od velikog Vožda za bezrezervnu podršku njegovom voljenom klubu .

Naravno bio sam u Aleksandrovcu , dvorana ispunjena do poslijednjeg mjesta i još malo više , uvreda ni najmanje , navijanje više nego korektno i za razliku od nekih dvorana pravo košarkaško , Škripari su bili u dvorani i navijali cijelu tekmu . Utakmica : zaslužena pobjeda Igokeje , 1/4 puštena tuča i naši igrači se nisu nikako uspjeli priviknuti na kriterij + nismo ništa pogodili , 2/4 prelazimo na zonu što donosi rezultat lagano se vraćamo u utakmicu te nakon poluvremena vraćamo utakmicu na 7-10 razlike ali nije se imalo niti snage niti koncetracije prelomiti utakmicu , na kraju onih 24 ne znači ništa jer je isto i 1 i 24 jer zadnje 4 minute smo se jednostavno predali .Suđenje : Zurapović dobar , Bijedić prdo ko prdo , Dušaj ma ne zovu njega đaba kockar prodao bi i rođenu mater (mogu mu barem 5 čistih naći koje je lopovski odsudio) ali sve u svemu da smo imali i bolje suđenje ne bi pobjedili jer nismo dobro odigrali i to je to . Sad slijedi Leotar tj. jedna lagana utakmica za odmoriti par igrača , a Bosna si neće dopustiti da izgubi od Igosa jer je to utakmica sezone ne za Igokeu nego za Bosnu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 10 maj 2009, 20:51

kksiroki je napisao/la:uvreda ni najmanje , navijanje više nego korektno i za razliku od nekih dvorana pravo košarkaško , Škripari su bili u dvorani i navijali cijelu tekmu . Utakmica : zaslužena pobjeda Igokeje , 1/4 puštena tuča i naši igrači se nisu nikako uspjeli priviknuti na kriterij + nismo ništa pogodili , 2/4 prelazimo na zonu što donosi rezultat lagano se vraćamo u utakmicu te nakon poluvremena vraćamo utakmicu na 7-10 razlike ali nije se imalo niti snage niti koncetracije prelomiti utakmicu , na kraju onih 24 ne znači ništa jer je isto i 1 i 24 jer zadnje 4 minute smo se jednostavno predali .Suđenje : Zurapović dobar , Bijedić prdo ko prdo , Dušaj ma ne zovu njega đaba kockar prodao bi i rođenu mater (mogu mu barem 5 čistih naći koje je lopovski odsudio) ali sve u svemu da smo imali i bolje suđenje ne bi pobjedili jer nismo dobro odigrali i to je to . Sad slijedi Leotar tj. jedna lagana utakmica za odmoriti par igrača , a Bosna si neće dopustiti da izgubi od Igosa jer je to utakmica sezone ne za Igokeu nego za Bosnu .
Ne slazem je bilo bas potpuno bez vrijedjanja, nije ih bilo od obicnh ljudi kao sto zna biti u Sarajevu ili Bileci npr gdje se gadosti cuju svaki minut, ali mislim da je pogresno ono pustanje pjesme "RS volim te" na tajm outima... mislim, kome treba to na utakmici?
Ali vas odozdo to izgleda ne pogadja kao muslimane, pa se ne zalite.
A za sudjenje... pa Bijedic je opet napravio bar 10 gresaka u korist Sirokog, nakon sto je samo 7 dana prije masakrirao Igokeu protiv Dite. Cak je bilo govora da traze njegovo izuzece jer je Imamovicev covjek. Za siptara si u pravu, "kockar" je Dodikov skoro onoliko koliko je Bijedic SDAovac.
Ademiru kapa dole! 8-)
Sto se Sirokog tice, razocarali su me. Ocajno neuigrana Igokea ne moze u normalnim uslovima ni Hercegovca tuci 25 razlike, tako da je kraj bio potpuno "freaky".
Mislila sam da je Siroki puno bolji u odbrani, jer Igokea u 99% slucajeva na zonu nema rjesenja. Siroki zonu nije posteno ni probao, a i kad bi to uradili, bila je ko svajcarski sir. U napadu, toliko promasenih suteva, izgubljenih lopti za lagane kontre pri kraju, nakon relativno dobre igre u 3/4, a totalni raspad je dosao upravo zbog nepravilne zone... i kockara. :lol: Zao mi ih je bilo pri kraju utakmice...
U utakmici sezone dajem prednost Bosni, jer ovako slaba Igokea ima malo sansi protiv Vukoicica...i Obradovica. :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 maj 2009, 21:24

Malena je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:uvreda ni najmanje , navijanje više nego korektno i za razliku od nekih dvorana pravo košarkaško , Škripari su bili u dvorani i navijali cijelu tekmu . Utakmica : zaslužena pobjeda Igokeje , 1/4 puštena tuča i naši igrači se nisu nikako uspjeli priviknuti na kriterij + nismo ništa pogodili , 2/4 prelazimo na zonu što donosi rezultat lagano se vraćamo u utakmicu te nakon poluvremena vraćamo utakmicu na 7-10 razlike ali nije se imalo niti snage niti koncetracije prelomiti utakmicu , na kraju onih 24 ne znači ništa jer je isto i 1 i 24 jer zadnje 4 minute smo se jednostavno predali .Suđenje : Zurapović dobar , Bijedić prdo ko prdo , Dušaj ma ne zovu njega đaba kockar prodao bi i rođenu mater (mogu mu barem 5 čistih naći koje je lopovski odsudio) ali sve u svemu da smo imali i bolje suđenje ne bi pobjedili jer nismo dobro odigrali i to je to . Sad slijedi Leotar tj. jedna lagana utakmica za odmoriti par igrača , a Bosna si neće dopustiti da izgubi od Igosa jer je to utakmica sezone ne za Igokeu nego za Bosnu .
Ne slazem je bilo bas potpuno bez vrijedjanja, nije ih bilo od obicnh ljudi kao sto zna biti u Sarajevu ili Bileci npr gdje se gadosti cuju svaki minut, ali mislim da je pogresno ono pustanje pjesme "RS volim te" na tajm outima... mislim, kome treba to na utakmici?
A za sudjenje... pa Bijedic je opet napravio bar 10 gresaka u korist Sirokog, nakon sto je samo 7 dana prije masakrirao Igokeu protiv Dite. Cak je bilo govora da traze njegovo izuzece jer je Imamovicev covjek. Za siptara si u pravu, "kockar" je Dodikov skoro onoliko koliko je Bijedic SDAovac.
Ademiru kapa dole! 8-)
Sto se Sirokog tice, razocarali su me. Ocajno neuigrana Igokea ne moze u normalnim uslovima ni Hercegovca tuci 25 razlike, tako da je kraj bio potpuno "freaky".
Mislila sam da je Siroki puno bolji u odbrani, jer Igokea u 99% slucajeva na zonu nema rjesenja. Siroki zonu nije posteno ni probao, a i kad bi to uradili, bila je ko svajcarski sir. U napadu, toliko promasenih suteva, izgubljenih lopti za lagane kontre pri kraju, nakon relativno dobre igre u 3/4, a totalni raspad je dosao upravo zbog nepravilne zone... i kockara. :lol: Zao mi ih je bilo pri kraju utakmice...
U utakmici sezone dajem prednost Bosni, jer ovako slaba Igokea ima malo sansi protiv Vukoicica...i Obradovica. :lol:
sve je sudije bosna kupila, ne trebate se brinuti oko toga,sta ti malena pricas, reci mi samo ko je pljunuo baileya prosle godine u aleksandrovcu, a naravno sudije su krive sirokom, a kad je igokea dobila bosnu niko u sarajevu nije rekao da su sudije bile protiv bosne, a kad se u sirokom vrijedalo u drugom kolu svi su nijemi ostali, ali hvala Bogu bio je snimak sve se vidjelo. pa bijedic je nas namjestili smo to da odadi posao, ali nikako kao siroki one sezone sa peharom( dolazi lagano sa sutonom na utakmicu godine).
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 10 maj 2009, 21:44

Malena, malena, velika si ti ....

...jedva cekamo da vidimo Dobika ponovo u Teheranu.

...nemogu zeliti nista dobro ovim sovinistickim klubovima tako da ih pratim utoliko koliko se ticu Bosne ali kad biram Igokea ili Siroki ipak se nadam Sirokom u NLB.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 10 maj 2009, 21:53

mahalac je napisao/la:Malena, malena, velika si ti ....

...nemogu zeliti nista dobro ovim sovinistickim klubovima tako da ih pratim utoliko koliko se ticu Bosne ali kad biram Igokea ili Siroki ipak se nadam Sirokom u NLB.
A ja se nadam da je Bosna i Hercegovina zasluzila i tu je..nu wildcard pa da sva tri kluba igraju u NLB. Volili ih ili mrzili mislim da su i Bosna i Siroki i Igokea zasluzili NLB ligu za sve ono ucinjeno u ovoj sezoni. Sve tri ekipe su bolje od barem tri-cetiri ekipe koje su ove godine igrali u regionalnoj.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 10 maj 2009, 21:58

Malena je napisao/la:
Ademiru kapa dole! 8-)
"Objektivan" komentar pogotovo ovo vezano za sudije.Zašto misliš da je sinoć Bijedić(Imamović) imao više koristi da "sudi" za Igose a protiv Širikog?Da je sinoć pobijedio Široki, Bosna bi imala lakši put do prve pozicije jer bi Igokea došla u Sarajevo bez imperativa pobjede odnosno nemotivisana i ostala treća čak i da pobijedi u Sarajevu. :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 maj 2009, 22:01

ipsa je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Prelosa obrana, a Igokeu krenulo, jebga. :( Mislim da ova razlika nije realna, no eto, s obzirom na prikazano tu vecer, bolje se nije moglo ni ocekivati. Svejedno, cestitke Igokei, sad nam preostaje da ih Bosna dobije kuci, te mi svoje odradimo kuci takodjer, i onda u konacni obracun.
s obzirom da navijate za bosnu u iducem kolu.... organizovano u Sa i bodrite nas.... :D
U svakom slucaju. U finalu. 8-)
...Život za Široki...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 maj 2009, 23:20

Gledao sam na rtrs utakmicu u Aleksandrovcu,Igokea je zasluzeno pobjedila,jer Sirokog nista nije islo,dok su ovi dali svoj maksimum! Ako Bosna u utorak odigra krajnje ozbiljno i pozrtvovano pobjeda nece doci u pitanje! Pa Bosna je ove seyone u NLB ligi pobjedivala za Igokeu gigante poput Olimpije,Zvezde,FMP-a itd i sigurno su neuporedivo uigraniji i kvalitetniji od Igokee!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 maj 2009, 00:34

elvir.vogosca je napisao/la:
mahalac je napisao/la:Malena, malena, velika si ti ....

A ja se nadam da je Bosna i Hercegovina zasluzila i tu je..nu wildcard pa da sva tri kluba igraju u NLB. Volili ih ili mrzili mislim da su i Bosna i Siroki i Igokea zasluzili NLB ligu za sve ono ucinjeno u ovoj sezoni. Sve tri ekipe su bolje od barem tri-cetiri ekipe koje su ove godine igrali u regionalnoj.
ma nema sansi...wc dobiva Split il iSlovenci..što je opet jadno kako god..jer Splitu bi to bila mislim 3.,a Slovenci je niti ne zasluzuju..ali eto ne pitamo se mi nista..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 maj 2009, 11:16

naravno siroki treba da bude drugi, a ne igosi, jer bi se pravila repka RS :D jos jedna duhovita izjava gospodina Vozda...

Ostalo je samo ime.....

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 11 maj 2009, 12:30

lose smo odigrali u aleksandrovcu, ali meni nije nikako jasno od kud se pojavila ona teza da samo trebamo izgubiti manje od 14 razlike?? kakve veze to ima? jedino ako izgubimo od leotara i bosna dobije igokeu, ta opcija moze znaciti nesto, a nekako mi to tesko za povjerovat da cemo od leotara izgubiti kuci.

uglavnom, sad nije sve u nasim rukama, i cekamo nestrpljivo rezultat iz sarajeva. nadamo se pobjedi bosne pa onda kuci dobiti igokeu, ali ako bosna izgubi, idemo u sarajevo po pobjedu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 maj 2009, 12:54

Siroki u posljednje vrijeme nije u nekoj formi ,trener vam je los i to je velika mana za jedan klub!
Igokea ima solidne igrace,ali u njih se ne zna ni ko pije ni ko placa,jedine dvije utakmice koje su odigrali uz maximum svojih mogucnosti su utakmice protiv Bosne i Sirokog.. Realno je da Siroki bude drugi u ovoj ligi,ali pod uslovom da Bosna protiv Igokee odigra maximalno ozbiljno i bez podcjenjivanja!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 maj 2009, 13:00

eric_cantona je napisao/la:lose smo odigrali u aleksandrovcu, ali meni nije nikako jasno od kud se pojavila ona teza da samo trebamo izgubiti manje od 14 razlike?? kakve veze to ima? jedino ako izgubimo od leotara i bosna dobije igokeu, ta opcija moze znaciti nesto, a nekako mi to tesko za povjerovat da cemo od leotara izgubiti kuci.

uglavnom, sad nije sve u nasim rukama, i cekamo nestrpljivo rezultat iz sarajeva. nadamo se pobjedi bosne pa onda kuci dobiti igokeu, ali ako bosna izgubi, idemo u sarajevo po pobjedu

tako si najavljivao i nedavno pa ste dobro prosli,umalo 20 razlike da bude,jedino vam je spas da mi dobijemo igokeu, ako kojim slucajem zijanimo, nemate sta traziti protiv nas, sto ste usotalom i vidjeli u ovoj ligi.....

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 maj 2009, 13:07

Za MALENU ma istina ona pjesma "lijepa je srpska" ili nešto slično , me je ubila u pojam glasna da te Bog sačuva ali što možeš . Ne znam po čemu je Bijedić sudio za Široki ali eto nije bitno . Za BOSNAŠA :po meni naš trener dosta dobro radi svoj posao ne znam po čemu si ti vidio da nije , čovjek je objektivno u 13 kola imao 2 poraza i to od Bosne i Igosa u gostima (nije izgubio niti jednu gdje nije trebao) . Što se tiče raspleta ima jedna jako bitna matematika u svemu ovome tko bude 1.nakon lige 8 osigurao je i NLB (što je svima prioritet) ne mora isplaćivati nikakve bonuse tj premije koji su cca.20% proračuna za roster , tako da onda može kalkulirati dali zbilja želi biti prvak pa isplatit cca 100 000 Eura ili će biti drugi ,otići u NLB i ostavit za narednu sezonu novce za dobrog igrača, jer od titule nikakve koristi već samo košta (kad to netko gleda financijski naravno ne i navijački) a kakva su vremena i recesija ja se osobno ne bih začudio da se to desi .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 maj 2009, 13:19

Malena je napisao/la:U utakmici sezone dajem prednost Bosni, jer ovako slaba Igokea ima malo sansi protiv Vukoicica...i Obradovica. :lol:
ako mislis da je klempavi pero bosnin sudija, varas se ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: fera, InatSilniBosanski i 28 gostiju.