Sto je najtuznije debil bio sa ekipom godinu danaMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:46Po kojem ebenom kriteriju je doveden ovaj Blazevic? Lik jedne pozitivne strane nema.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sto je najtuznije debil bio sa ekipom godinu danaMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:46Po kojem ebenom kriteriju je doveden ovaj Blazevic? Lik jedne pozitivne strane nema.
Mi ako u juniorima nemamo i nismo u stanju napraviti boljeg desnog beka od ovog budalasa mi trebamo ugasiti omladinski pogon.. Lik ko muha bez glave..KANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:49Sto je najtuznije debil bio sa ekipom godinu danaMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:46Po kojem ebenom kriteriju je doveden ovaj Blazevic? Lik jedne pozitivne strane nema.I da nisu provalili da je kloc.Ma jeftin pa ko veli neka ga
Operisan od ozbiljnog fudbala realnoKANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:49Sto je najtuznije debil bio sa ekipom godinu danaMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:46Po kojem ebenom kriteriju je doveden ovaj Blazevic? Lik jedne pozitivne strane nema.I da nisu provalili da je kloc.Ma jeftin pa ko veli neka ga
Samo ti zajebaji, dobar trener.
ugrozba ugrozba cekaj samo da naleti plavousrcu i dokoljenko golman da te upitaju za dokazeKANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:52Slao sam Barbi I Deji prepisku jednog novinara I Rahmanovica , kaze Rahmanovic da nema Amara Zeljo bi zadnji bio I nazalost vidis da je upravu a tad smo drugi bili. Kakva tuga da je frajer ne voli biti samo trenernego u sve da we mijesa I da ciganxi kad su igraci u pitanju
![]()
Okej je da ciganci sa igracima. Ovi uhljupi ne vrijede ni u pola tih primanja.KANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:52Slao sam Barbi I Deji prepisku jednog novinara I Rahmanovica , kaze Rahmanovic da nema Amara Zeljo bi zadnji bio I nazalost vidis da je upravu a tad smo drugi bili. Kakva tuga da je frajer ne voli biti samo trenernego u sve da we mijesa I da ciganxi kad su igraci u pitanju
![]()
U sta se mijesao? Daj vise recite da i mi obicni smrtnici znamo.KANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:52Slao sam Barbi I Deji prepisku jednog novinara I Rahmanovica , kaze Rahmanovic da nema Amara Zeljo bi zadnji bio I nazalost vidis da je upravu a tad smo drugi bili. Kakva tuga da je frajer ne voli biti samo trenernego u sve da we mijesa I da ciganxi kad su igraci u pitanju
![]()
Ne zna lijevom ko Messi.
Brate nemoj me vuci za jezikplavousrcu je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:59U sta se mijesao? Daj vise recite da i mi obicni smrtnici znamo.KANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:52Slao sam Barbi I Deji prepisku jednog novinara I Rahmanovica , kaze Rahmanovic da nema Amara Zeljo bi zadnji bio I nazalost vidis da je upravu a tad smo drugi bili. Kakva tuga da je frajer ne voli biti samo trenernego u sve da we mijesa I da ciganxi kad su igraci u pitanju
![]()
Nema inteligenciju ko Oremus
Pa reci, sta ima veze.KANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 21:03Brate nemoj me vuci za jezikplavousrcu je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:59U sta se mijesao? Daj vise recite da i mi obicni smrtnici znamo.KANA je napisao/la: ↑07 maj 2021, 20:52Slao sam Barbi I Deji prepisku jednog novinara I Rahmanovica , kaze Rahmanovic da nema Amara Zeljo bi zadnji bio I nazalost vidis da je upravu a tad smo drugi bili. Kakva tuga da je frajer ne voli biti samo trenernego u sve da we mijesa I da ciganxi kad su igraci u pitanju
![]()
ja volim Amara I uvijek cu ga voliti on je genije za teren.Dejan zna tog mog druga kad bi ti rekao radi cega je isao kod njega da mu prezentuje svoju ideju za neke stvari I da se to odobri
![]()
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, CentarsutNaClanak921, Rahatlokum, Samba71 i 125 gostiju.