Još je on daleko od reprezentacije za koju je uzeo novac, tužna karijera

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Još je on daleko od reprezentacije za koju je uzeo novac, tužna karijera
??? - Djedovic - Bogdanovic - Biberovic - Zubac
Pot kriminalac
Bice na popisu, nemaju boljeg turskog od njeg, nije stranac
Tacno je tuzno kad s 20 godina redovno igras u raspalom Feneru...
Gdje sam tačno rekao da je propao ili da mislim da je Musa igračina, ni spomenuo ga nisam. Samo kažem da će se momak razočarati jer neće nastupati ni za Tursku kako treba.Ghuraba je napisao/la: ↑07 maj 2021, 18:05Tacno je tuzno kad s 20 godina redovno igras u raspalom Feneru...Kako ti podnosis ove godine otkako vise nemas materijala da pravis Musine hajlajtse?
![]()
Da se razumijemo, Biberovic me ne zanima i zelim mu 0 nastupa u reprezentaciji Turske, ali je besmisleno reci da je vec propao.
Thechief, ni meni niko ne pada na pamet od plejmejkera, moguce da ih nije ni bilo. Jer, Srbi 'proizvode' svoje, Hrvati ih godinama nemaju, a Slovenci su uglavnom uzimali nase visoke igrace.
U svakom slucaju, zabrinjavajuce je da Ataman ne koristi Musu ni u ovim potpuno revijalnim utakmicama.
Link?
Ja gledam na EON ali evo link: http://live.jokerswidget.org/streamvide ... 56730.html
Ne moze meda, on je.ove situacije u kontrama nekad bez problema zavrsavao
Bukvalno. Djeluje da je bas grohnuo...legenda reala je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:49Ne moze meda, on je.ove situacije u kontrama nekad bez problema zavrsavao
Bilo bi cudo da nije. Za 3 godine bez utakmice i James bi grohnuo.Federer17 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:57Bukvalno. Djeluje da je bas grohnuo...legenda reala je napisao/la: ↑09 maj 2021, 14:49Ne moze meda, on je.ove situacije u kontrama nekad bez problema zavrsavao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.