Sušić ako dobije ispisnicu gubimo par stotina hiljada KM na osnovu njegovih plata.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Bravo bosnjo ! Samo inat da mozes reci "Upravu sam bio".
Bosnjo preposteni, dobri, ne yebu nas sudije, nikako.
P.S. Husro se napeo ko zaba, a magaci svr svr.
FALA I VAMA I CAO
Bosnjo preposteni, dobri, ne yebu nas sudije, nikako.
P.S. Husro se napeo ko zaba, a magaci svr svr.
FALA I VAMA I CAO
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Igramo lose, al crveni karton je sigurno pomogao cityu posebno jer su dali taj go u najgorem trenutku po nas. Crveni karton odma na pocetku.. al ovo ako nije planski uradjeno neznam sta je..
Hz moraju okupit sve grupe ostalih klubova i pred savez trazit smjenu kompletne sudiske komisije i vica. U suprotnom dic sve u vazduh..
Ovde je sistemsko rusenje fudbala drzave jer fudbal je jedino nesto sto BH DRZI CINI DRZAVOM
NISMO JEDINI KOJI SU OSTECENI I NEZADOVOLJNI VEC 8 ekipa od 12 minimum
Bod je ok
Hz moraju okupit sve grupe ostalih klubova i pred savez trazit smjenu kompletne sudiske komisije i vica. U suprotnom dic sve u vazduh..
Ovde je sistemsko rusenje fudbala drzave jer fudbal je jedino nesto sto BH DRZI CINI DRZAVOM
NISMO JEDINI KOJI SU OSTECENI I NEZADOVOLJNI VEC 8 ekipa od 12 minimum
Bod je ok
Najsretniji bih bio da nam kazne reprezentaciju i suspenduju ligu zbog očitog kriminala. A i radi samih balija. Svi bi voljeli da se svaku tekmu protiv nas sude po crveni i penal da Borac osvoji. I onda se čudimo što nam svako 50 godina genocid napravem
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Samo vi hvalite Pidru
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Momcima ne mogu previše zamjeriti, teško je igrati sa 10 igrača, kada ti svira nepostojeće crvene kartone i ofsajde.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igra i više nego konkretna sa igračem manje. Samo znaju po Vinku pljuvatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2021, 17:54Petrovicu nayebem ti se i uže i šire porodice, sve ti pomrlo da Bog da zajedno sa tobom, **** jedno cetnicko, jutra ne docekao!!
Sta je Vinko trebao ovdje? 40 min s igracem manje, jos smo ih i napali, nemojte majke ti patetike
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma nema Vinko veze s ovim danas. Po.meni i vrlo dobro i postavljeno, a ni izmjene nije mogao bolje napraviti. Nije covjek kriv sto su mu Hebib i Jukic rezervna krila.
Hajde ovi sto seru po covjeku recite nam sta to nije valjalo, osim povukli se i sta je covjek mogao drugacije odraditi.
I **** sudiji sve zensko sto ima od 7 do 77 godina. Bolovo s Vicom skupa i raspado se bar 5 godina
Hajde ovi sto seru po covjeku recite nam sta to nije valjalo, osim povukli se i sta je covjek mogao drugacije odraditi.
I **** sudiji sve zensko sto ima od 7 do 77 godina. Bolovo s Vicom skupa i raspado se bar 5 godina
Izmene? Sta je ono?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2021, 17:54Petrovicu nayebem ti se i uže i šire porodice, sve ti pomrlo da Bog da zajedno sa tobom, **** jedno cetnicko, jutra ne docekao!!
Sta je Vinko trebao ovdje? 40 min s igracem manje, jos smo ih i napali, nemojte majke ti patetike
Jel pratis ti naasu igru?
Iza presinga rupa 40 metara
Kod prekida na jesnog naseg dva protivnika!
Pejovicu 80 minuta iako je saleko najgori na terenu?
I pitas sta je mogao????
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
- LegendKiller
- Kontakt:
Hvala Kovačeviću na bodu.
Šta kmecite odmah na suđenje, nismo 13 bodova prednosti izgubili zbog sudija već zbog loših odluka trenera i nezalaganja igrača.
Mislim da će i Borac jednom kiksati do kraja, a mi moramo sve dobiti.
Kako god bilo igrači kao Pejovic i Jukić ne smiju više igrati za Sarajevo.
Šta kmecite odmah na suđenje, nismo 13 bodova prednosti izgubili zbog sudija već zbog loših odluka trenera i nezalaganja igrača.
Mislim da će i Borac jednom kiksati do kraja, a mi moramo sve dobiti.
Kako god bilo igrači kao Pejovic i Jukić ne smiju više igrati za Sarajevo.
Nisu oni nezainteresovani, nego smece sa klupe poizbacivalo sve iz forme koristeci samo 12 igraca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Yebo te izjava i dan. Reci oštećeni smo , nije bio crveni reci bilo šta a ne kako se situacija odvijala zadovoljan sam u pm
E moj Husrefe, gledaš šta ti sudije rade od kluba i nijemo posmatraš, a kad je trebalo Tuzli davat bodove prije dvine sezone ucestvovao si u sadaki..
Mater ti yebem, ne krocio vise na Koševu u svom životu!
Mater ti yebem, ne krocio vise na Koševu u svom životu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ekipa je najbolja u ligi, to sto ovaj pokušaj trenera ne zna da rukuje sa njom, to je druga priča.
Kakvo zamjeranje fantasticno poluvrijeme odigraše i otvoreno Vinku spustiti kapu isto.
Sad idu utakmice koje se moraju dobiti, a Borac ima dvije teške i jednu polutešku protiv Slobode u gostima ako uzmemo sve ne vidim kako necemo biti prvaci.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Hahahah smajli general do jucer ovde od vice pravio moralnu gromadu uvesce var i terene ce poraviti bolji je od svih predhodnih sada malo promjeni plocu haha ... dajte jos i alfreda da koju utjesnu kaze ..
Samo preskocite te komentare.FCUM je napisao/la: ↑07 maj 2021, 17:56Igra i više nego konkretna sa igračem manje. Samo znaju po Vinku pljuvatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2021, 17:54Petrovicu nayebem ti se i uže i šire porodice, sve ti pomrlo da Bog da zajedno sa tobom, **** jedno cetnicko, jutra ne docekao!!
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Gjde je sad onaj spin majstor bolje reci ubleha da nam objasni kako je sve regularno?
Sjeme svima po redu od prvog do zadnjeg u savezu,i svima koji imaju veze s fudbalom u ovoj usranoj ligi.
Cetalji orgijaju i tako ce biti do kraja.
Sjeme svima po redu od prvog do zadnjeg u savezu,i svima koji imaju veze s fudbalom u ovoj usranoj ligi.
Cetalji orgijaju i tako ce biti do kraja.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!