ajde da odigramo !robovi88 je napisao/la:EVO GA HOCE CIJEPA sad sam jedno Sylan odero 3:1 lik napada ko lud a ja samo kontre!!!
![]()
![]()
AJMO TRAZI SE ZRTVA ?
Europe 1
Room : sportsport.ba
Šifra : 11
moj nick : Bosmani

Moderator/ica: Padovan
ajde da odigramo !robovi88 je napisao/la:EVO GA HOCE CIJEPA sad sam jedno Sylan odero 3:1 lik napada ko lud a ja samo kontre!!!
![]()
![]()
AJMO TRAZI SE ZRTVA ?
Europe 1
Room : sportsport.ba
Šifra : 11
moj nick : Bosmani
Jos nije od sinoc??Devil je napisao/la:Meni jos nije stigao mail,a ovih dana ne radim da se malo iglamo.
Pokusao sam se regati sada sa istim mailom ali pise da vec postoji,tako da sacekacu jos,ako ne bude uzecu bratov mail pa probati.S-Y-L-A-R je napisao/la:Jos nije od sinoc??Devil je napisao/la:Meni jos nije stigao mail,a ovih dana ne radim da se malo iglamo.
Meni je odmah cim sam se registrovao bio na hotmailu.
Mozda si negdje pogresio u tipkanjuJesil provjerio
hahaha,a najjace kad si uzeo liverpool,sutam ja penal igrac ode raduje se a lopta stoji kao da je nije udarioEmir_ZENICA je napisao/la:taman ja ubacio u drugom najjacu postavu ti izadjehebo sam sve
![]()
Devile pogledaj pod ono JUNK kad udjes u hotmail (mislim da je Junk,drugo odozgo)
Kod mene je yahoo,i nema nigde ni u inboxu ni u spamu nista.Emir_ZENICA je napisao/la:taman ja ubacio u drugom najjacu postavu ti izadjehebo sam sve
![]()
Devile pogledaj pod ono JUNK kad udjes u hotmail (mislim da je Junk,drugo odozgo)
Isto stanje prijatelju i kod mene, a zadnju si me ubio, bez po ekipe sam bio jbgsenad_flamin je napisao/la:@Guber druze nije lose.... meni uvijek laga u 1. pol
Pa vec su rekli koji ce se patch koristiti.Emir_ZENICA je napisao/la:patch nemoj odma,vidis svako dan neko hoce novi patch ...sacekaj kad liga pocne pa cemo onda patch ,a imamo mi svoju temu,tamo pisi
skino sam ga jaMegamon je napisao/la:@robovi88
Mislim da niko nije lud da skida 7GB Sholly patcha,skinite JSL.dodatni poeni idu na tu sto je na "nasem" jeziku i sto je komentator "nas".
Joj da vidite kad se prodere "Uh jebbote kakva sansa"![]()
Da reklo se,ali neki pisu daj srbija,daj bosna,daj ovo daj onoTrasimaco je napisao/la: Pa vec su rekli koji ce se patch koristiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.