FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 07 maj 2021, 14:05

Benderrr je napisao/la:
07 maj 2021, 13:38
Zato postoji forum i demokratija da imas pravo da pises sta želiš, samo to sto ti pises nije tačno. A to sto ti kontriras sve sto je očigledno golim okom bez da si strucnjak je tvoja stvar. Meni iskreno ne smeta. Samo ti lupaj.
dokoljenko lutko moja pametna haj reci sta je neistina ovo sto sam naveo za Sinišu :kafa: :kafa:
ono reci po cemu je tebi sinisa igrac kad i budala vidi da on sa normalnim fudbalerom se nije sreo ni u putu

Napadac
Kontakt:

Post Postao/la Napadac » 07 maj 2021, 14:10

Da li curice u plavim dresovima mogu nastaviti niz.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 07 maj 2021, 14:15

Robust je napisao/la:
07 maj 2021, 14:05
Benderrr je napisao/la:
Zato postoji forum i demokratija da imas pravo da pises sta želiš, samo to sto ti pises nije tačno. A to sto ti kontriras sve sto je očigledno golim okom bez da si strucnjak je tvoja stvar. Meni iskreno ne smeta. Samo ti lupaj.
dokoljenko lutko moja pametna haj reci sta je neistina ovo sto sam naveo za Sinišu :kafa: :kafa:
ono reci po cemu je tebi sinisa igrac kad i budala vidi da on sa normalnim fudbalerom se nije sreo ni u putu
Mozes ti misliti da je Stevanovic los igrac i mozda i jeste, ali bi ga klubovi kao Velez oberucke prihvatili. Sad sto nama nista ne valja, i sto nasi navijaci ne kontaju nase realne mogucnosti, to je drugi problem.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 maj 2021, 14:18

da bi bacio kvalitetan aut moraju se suigrači otvarati i trčati, a ne setati kao po Vilsonovom i sakrivati se iza protivničkih igrača
moSa ljoŽe

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 07 maj 2021, 14:23

lijevapolutka je napisao/la:
07 maj 2021, 14:18
da bi bacio kvalitetan aut moraju se suigrači otvarati i trčati, a ne setati kao po Vilsonovom i sakrivati se iza protivničkih igrača
tačno
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 maj 2021, 14:56

Sve zavisi s kim ga porediš. Pored ovog debila Blaževića Siniša izgleda kao Alveš, fakat.

On je dobar momak ali igrači njegovih kvaliteta bi u najgorem slučaju trebali biti back-up opcija ili rezerva. Pogotovo u ekipi koja napada po strani.
Željezničar za život cijeli!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 07 maj 2021, 15:05

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 07 maj 2021, 15:05

Ljudi drag u ligi nemate kvalitetnog beka, jedino onaj momak iz Mladosti sto nam je iz slobodnjaka zabio.

OK Sinisa nije neki extra kvalitet ali momak igra srcem svaku tekmu. Meni je Sega vidjeti Sehica koji se gubi tokom tekme, prolaze ga kako hoce. Fanimo mu se na Kosevu ubacuje tri napada na isti fazon.

Nadamo se da Bender danas brani.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 07 maj 2021, 15:08

Momak igra srcem pola vas ga kritikuje eto vam sada Blazevica dva gola smo primili radi njega na derbiju, dva pasa nije uradio prema naprijed. Ako nista drugo Steva izadje srcem odigra, pas im uskrati, odgura naprijed koliko toliko, ovaj mu uhljup zamjena ne zna naprijed krenuti.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 maj 2021, 15:10

ako je istina sto sam načuo, Erić nam brani do kraja sezone
moSa ljoŽe

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 07 maj 2021, 15:12

07 maj 2021, 15:10
po cemu to i zasto? Sta je sa Benderom i zasto ne brani nikako? Jel toliko los?

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 maj 2021, 15:14

zeljodogroba je napisao/la:
07 maj 2021, 15:12
07 maj 2021, 15:10
po cemu to i zasto? Sta je sa Benderom i zasto ne brani nikako? Jel toliko los?
po ovoj rekla kazala priči, Erić je voljan da se odrekne određenih primanja samo da brani do kraja sezone
moSa ljoŽe

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 maj 2021, 15:16

On da se odrekne? Nek plati klubu što brani. Majmun
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 07 maj 2021, 15:18

Mamba21 je napisao/la:
07 maj 2021, 15:16
pa kako su odigrali ovu polusezonu, oni bi nama trebali uplatiti brat bratu milion maraka
moSa ljoŽe

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 07 maj 2021, 15:18

Siniša je smiješan desni bek slab centarsut ocajan, u defanzivi ga svaki malo bolji igrac levati, stalno nas ostavlja na cijedilu sa zutim i crvenim kartonima, nema dva driblinga u svom arsenalu a nije ni brz. Kazu bori se borben je, ako dvaput u tekmi uklize ko kreten ne znaci da je borben jer sam ga vise puta vidio kako setka po terenu nego da istrcava sprintove. Ja vjerujem da je Siniša dobar momak ali nije za prvog beka a uhljebio se 5 godina, nije on kriv neko mu stalno produzava ugovor problem je sto navijaci svrsavaju na pogesne igrace, njegov prezimenjak je igracina i pravi profesionalac Miro Stevanović.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 07 maj 2021, 15:21

Robust je napisao/la:
Benderrr je napisao/la:
Dokoljenko kad nesto komentarišeš bar se potrudi da to bude s nekim argumentima.
Postavis stvari prije svega na svoje mjesto od pocetka do kraja.
Ko je bolji bek u ligi od Sinise?
Hipotetički da lakše shvatiš Jel isto kad vozis auto od 5 hiljada i kad vozis auto od 20 hiljada?
U našoj ligi su svi auta od 5 hiljada, s tim u vezi očekuješ od njega da bar ostavlja srce na terenu a on to radi pet godina.
I da ne idem dublje u neke stvari ti to neces shvatiti nego ces sad nesto da lupis i staviš smajli a nemam bas živaca se s takvim osobama baviti. Ovo je ukratko.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 07 maj 2021, 15:25

Joj kad napisu igra srcem. To je toliko retardirano da ljudi koji to pisu nisu uopste svjesni koliko je to retardirano i jos kad se poredi sa Blazevicem. Pa od Blazevica bi i navijac sa tribine da udje i odigra utakmicu bio bolji zato sto je lik **** amater. Samo debili, drugovi i familija doticnih tzv. "igraca" mogu braniti i opravdavati Sinisu i ostale koji nas godinama brukaju. Brukaju zato sto nemaju kvalitet. 5 godina mi trpimo Sinisu, 5 godina trpis loseg beka koji je spor, koji ne zna aut izvesti, koji ne zna centrirati itd. Na kraju kad se podvuce crta nije on kriv, on samo koristi sto je klub godinama unazad u ovako ocajnom stanju, koristi to sto je klub smanjio kriterije cak i ispod nekog minimuma pa se trpe godinama unazad losi igraci a ocekuju se kao neki rezultati..

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 07 maj 2021, 15:30

Benderrr je napisao/la:
07 maj 2021, 15:21
Robust je napisao/la:
Benderrr je napisao/la:
Dokoljenko kad nesto komentarišeš bar se potrudi da to bude s nekim argumentima.
Postavis stvari prije svega na svoje mjesto od pocetka do kraja.
Ko je bolji bek u ligi od Sinise?
Hipotetički da lakše shvatiš Jel isto kad vozis auto od 5 hiljada i kad vozis auto od 20 hiljada?
U našoj ligi su svi auta od 5 hiljada, s tim u vezi očekuješ od njega da bar ostavlja srce na terenu a on to radi pet godina.

I da ne idem dublje u neke stvari ti to neces shvatiti nego ces sad nesto da lupis i staviš smajli a nemam bas živaca se s takvim osobama baviti. Ovo je ukratko.
Sve si objasnio. Sinisa je dobar bek za nase uslove i stvarno nekad ne razumim ljude. Pa da ima sve te osobine koje se traze od eksperata sa foruma, kostao bi duplo ili vise od toga, i sigurno ne bi igrao u nasoj ligi, nego bi igrao u nekom Qarabagu, i uzimao dobre pare. Ali ono sto je gore, umjesto nekad da pokazemo da razumijemo, mi dodatno pljujemo i imam osjecaj da sve to utice.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 07 maj 2021, 15:40

Siniša je dobar bek za naše uslove? Otkud vam takve gluposti padaju napamet, gledate li vi druge klubove? Ako ne gledate nemojte komentarisat. Ko je bolji bek od Siniše?
Josip Čorluka
Dino Čorić
Ajdin Nukić
Mirko Oremuš

Pa cak su i
Amar Beganović
Dario Ferreyra
Kristijan Medić

Tu negdje sa Sinišom
Ovdje nisam stavljao lijeve bekove iako ste rekli da je jedan od najboljih bekova u ligi, ovo su samo desni bekovi koji su bolji od njega.

Siniša=top momak
Siniša=loš bek
Naucite razlikovati te stvari molim vas.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 maj 2021, 15:42

07 maj 2021, 15:18
Mamba21 je napisao/la:
07 maj 2021, 15:16
pa kako su odigrali ovu polusezonu, oni bi nama trebali uplatiti brat bratu milion maraka
Kad bi nam plaćali kako igraju, taman bi se riješili duga prema poreznoj upravi
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.