dokoljenko lutko moja pametna haj reci sta je neistina ovo sto sam naveo za Sinišu

ono reci po cemu je tebi sinisa igrac kad i budala vidi da on sa normalnim fudbalerom se nije sreo ni u putu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dokoljenko lutko moja pametna haj reci sta je neistina ovo sto sam naveo za Sinišu
Mozes ti misliti da je Stevanovic los igrac i mozda i jeste, ali bi ga klubovi kao Velez oberucke prihvatili. Sad sto nama nista ne valja, i sto nasi navijaci ne kontaju nase realne mogucnosti, to je drugi problem.
tačnolijevapolutka je napisao/la: ↑07 maj 2021, 14:18da bi bacio kvalitetan aut moraju se suigrači otvarati i trčati, a ne setati kao po Vilsonovom i sakrivati se iza protivničkih igrača
po cemu to i zasto? Sta je sa Benderom i zasto ne brani nikako? Jel toliko los?lijevapolutka je napisao/la: ↑07 maj 2021, 15:10ako je istina sto sam načuo, Erić nam brani do kraja sezone
po ovoj rekla kazala priči, Erić je voljan da se odrekne određenih primanja samo da brani do kraja sezonezeljodogroba je napisao/la: ↑07 maj 2021, 15:12po cemu to i zasto? Sta je sa Benderom i zasto ne brani nikako? Jel toliko los?lijevapolutka je napisao/la: ↑07 maj 2021, 15:10ako je istina sto sam načuo, Erić nam brani do kraja sezone
pa kako su odigrali ovu polusezonu, oni bi nama trebali uplatiti brat bratu milion maraka
Dokoljenko kad nesto komentarišeš bar se potrudi da to bude s nekim argumentima.
Sve si objasnio. Sinisa je dobar bek za nase uslove i stvarno nekad ne razumim ljude. Pa da ima sve te osobine koje se traze od eksperata sa foruma, kostao bi duplo ili vise od toga, i sigurno ne bi igrao u nasoj ligi, nego bi igrao u nekom Qarabagu, i uzimao dobre pare. Ali ono sto je gore, umjesto nekad da pokazemo da razumijemo, mi dodatno pljujemo i imam osjecaj da sve to utice.Benderrr je napisao/la: ↑07 maj 2021, 15:21Dokoljenko kad nesto komentarišeš bar se potrudi da to bude s nekim argumentima.
Postavis stvari prije svega na svoje mjesto od pocetka do kraja.
Ko je bolji bek u ligi od Sinise?
Hipotetički da lakše shvatiš Jel isto kad vozis auto od 5 hiljada i kad vozis auto od 20 hiljada?
U našoj ligi su svi auta od 5 hiljada, s tim u vezi očekuješ od njega da bar ostavlja srce na terenu a on to radi pet godina.
I da ne idem dublje u neke stvari ti to neces shvatiti nego ces sad nesto da lupis i staviš smajli a nemam bas živaca se s takvim osobama baviti. Ovo je ukratko.
Kad bi nam plaćali kako igraju, taman bi se riješili duga prema poreznoj upravilijevapolutka je napisao/la: ↑07 maj 2021, 15:18pa kako su odigrali ovu polusezonu, oni bi nama trebali uplatiti brat bratu milion maraka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.