Bolji je i od Stile i od Mese.Bar istrci svoju dionicu,sa obzirom da je stoper,dobra tehnika.Benderrr je napisao/la: ↑06 maj 2021, 23:09Po treningu napokon bi na gol mogao Bender, sto znaci da mozemo uzeti jedan bodSamo zamjeram Amaru na nekim stvarima, tipa dovedes Celikovica a on trazi da mora da igra svaku utakmicu i izadjes mu u susret a dobijes igraca koji nije donio prevagu, cak sta vise jako lose djeluje na poziciji veznog igraca, dosta ispadanja, ne krece se kako treba i jedan od je krivaca sto smo primili 15 golova od kad je dosao. Kad se uzme u obzir da stoperski par stalno se mijenjao dobijemo sta dobijemom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Ne proziva on Baku tek onako. Kao da je Baka sam dosao u klub. On ti je babukin glasnogovornik. Cuj dovedi Mulalica, a on uziva u CG i ima posao.
Do duse, u pravu je za ove **** od igraca. Zakovao bih ih za tribine, pa taman da svaku do kraja zijanimo sa 5 razlike. Sve do jednog krenuvsi od kapitena..
Do duse, u pravu je za ove **** od igraca. Zakovao bih ih za tribine, pa taman da svaku do kraja zijanimo sa 5 razlike. Sve do jednog krenuvsi od kapitena..
Pročepit će negdje.
Ma gdje će u istu rečenicu ova dvojica majstori, on može jedino atletiku da proba. Zbog njega smo suplji ko sir. Hajdarevic i Dado su za njega Stila.Cunami87 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 08:58Bolji je i od Stile i od Mese.Bar istrci svoju dionicu,sa obzirom da je stoper,dobra tehnika.Benderrr je napisao/la: ↑06 maj 2021, 23:09Po treningu napokon bi na gol mogao Bender, sto znaci da mozemo uzeti jedan bodSamo zamjeram Amaru na nekim stvarima, tipa dovedes Celikovica a on trazi da mora da igra svaku utakmicu i izadjes mu u susret a dobijes igraca koji nije donio prevagu, cak sta vise jako lose djeluje na poziciji veznog igraca, dosta ispadanja, ne krece se kako treba i jedan od je krivaca sto smo primili 15 golova od kad je dosao. Kad se uzme u obzir da stoperski par stalno se mijenjao dobijemo sta dobijemom.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Nama trebaju "krpici" u ekipi, a ne "stilici". Trebaju nam emotivci i karakteri, a ne sminkerske picke..
Pročepit će negdje.
Tolika hajka na Čelikovića, ali kapiten gine na terenu, Tuce namjerno fula penal i gol sa metra, Kosorić samo galami, a najgori, Veseli i Mustafa suvišno komentarisati, bekovi također, ali zato Čelik i Subašić su naš najveći problem, a jedini igraju
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Majstori,al ne trce,oni trebaju da kreiraju a ne ovaj.Lako je pored Dade biti igracina.Benderrr je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:06Ma gdje će u istu rečenicu ova dvojica majstori, on može jedino atletiku da proba. Zbog njega smo suplji ko sir. Hajdarevic i Dado su za njega Stila.Cunami87 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 08:58Bolji je i od Stile i od Mese.Bar istrci svoju dionicu,sa obzirom da je stoper,dobra tehnika.Benderrr je napisao/la: ↑06 maj 2021, 23:09Po treningu napokon bi na gol mogao Bender, sto znaci da mozemo uzeti jedan bodSamo zamjeram Amaru na nekim stvarima, tipa dovedes Celikovica a on trazi da mora da igra svaku utakmicu i izadjes mu u susret a dobijes igraca koji nije donio prevagu, cak sta vise jako lose djeluje na poziciji veznog igraca, dosta ispadanja, ne krece se kako treba i jedan od je krivaca sto smo primili 15 golova od kad je dosao. Kad se uzme u obzir da stoperski par stalno se mijenjao dobijemo sta dobijemom.
Protiv Mladosti nije igro pa sta bi?
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- plavousrcu
- Kontakt:
Namjerno promasi penal?
-
- Kontakt:
Pa ono i djeluje da je namjerno urađeno. Igrač klase Tuceta da sa 35cm ne može gurnuti loptu u go... smiješno.
Željezničar za život cijeli!
Normalno da je namjerno. Protiv krupe, mladosti i olimpica mozes samo namjerno izgubiti, nikako drukcije
Nisam navijac Zeljeznicar al svakako mi je drag klub,zelim vam da vas krene jer klub kao Zeljeznicar sigurno zasluzuje puno vise od trenutne situacije,lijep pozdrav svim Manijacima iz Tuzle i da uskoro gledam neki derbi u borbi za nesto Sloboda-Željezničar.
- plavousrcu
- Kontakt:
Fudbal je igra u kojoj se ponekad desavaju promasaji koji granice sa nemogucim. Dzeko, Ronaldo, Messi i mnogi veliki igraci su u svojim karijerama imali promasaja mnogo gorih od ovog Bekricevog. Djelovali su kao namjerni. A, nisu bili. Desava se, zato fudbal i volimo.SudoHusika je napisao/la: ↑07 maj 2021, 11:44Pa ono i djeluje da je namjerno urađeno. Igrač klase Tuceta da sa 35cm ne može gurnuti loptu u go... smiješno.
-
- Kontakt:
Ja sam se u 50% slučajeva slagao sa tvojim pisanjem i stavovima, i dalje smatram da dosta realan stav imaš, ali počeo si braniti neodbranjivo i još pisati ovakva opravdanja kao da sam mentalno zaostao. I budala vidi da ovo nisu čista posla, jer nema piččke u kojoj Željo u ovoj ligi ne može nikoga pobijediti 12 utakmica.plavousrcu je napisao/la: ↑07 maj 2021, 12:04Fudbal je igra u kojoj se ponekad desavaju promasaji koji granice sa nemogucim. Dzeko, Ronaldo, Messi i mnogi veliki igraci su u svojim karijerama imali promasaja mnogo gorih od ovog Bekricevog. Djelovali su kao namjerni. A, nisu bili. Desava se, zato fudbal i volimo.SudoHusika je napisao/la: ↑07 maj 2021, 11:44Pa ono i djeluje da je namjerno urađeno. Igrač klase Tuceta da sa 35cm ne može gurnuti loptu u go... smiješno.
Ok, hvala za reprogram, kupili su klubu malo vremena, ali meni bi poštenije bilo da su nas odmah povalili u decembru i rekli nećemo da igramo bez para. Ovako spustili glave, hinjski se ušutili, igranku najtrofejnijem treneru napravili i doveli nas na 7.mjesto i do činjenice da smo postali kanta za nabijanje. Znači, piččkasto do bola. Mi navijači "pooboljevali" od muke i za vratove opet međusobno. Ovo je duplo gori niz od onog iz 2018 kada su se glave tražile i psovale porodice (što je velika sramota nas navijača).
- plavousrcu
- Kontakt:
Mozda je do mene, samo molim te da shvatis me. Ne vjerujem u te mogu ih nazvati teorije zavjere. Sve je moguce samo smatram da nisi u pravu. Ja vjerujem da oni zele pobijediti na svakoj utakmici samo sto ta zelja nije ista kao kad u klubu imas sklad. U glavi postoji ono, oni nas lazu i foliraju pa je zato ta zelja manja. Ljudski je to organizam i ne moze se prebaciti u 90 minuta eto sve nam je odlicno idemo sad dati sve od sebe.
-
- Kontakt:
Apsolutno te shvatam i rekao sam već da si za puno stvari u pravu. Opet, ja imam neko svoje viđenje i jednostavno ne mogu da svarim da 12 utakmica nikoga nisu pobijedili nakon što su onako tešku jesen relativno odlično apsolvirali.plavousrcu je napisao/la: ↑07 maj 2021, 12:50Mozda je do mene, samo molim te da shvatis me. Ne vjerujem u te mogu ih nazvati teorije zavjere. Sve je moguce samo smatram da nisi u pravu. Ja vjerujem da oni zele pobijediti na svakoj utakmici samo sto ta zelja nije ista kao kad u klubu imas sklad. U glavi postoji ono, oni nas lazu i foliraju pa je zato ta zelja manja. Ljudski je to organizam i ne moze se prebaciti u 90 minuta eto sve nam je odlicno idemo sad dati sve od sebe.
Pozdrav navijacima Zelje i da ste mi svi zivi i zdravi.Mozda se nekad i cujemo a i vidimo ko zna.Vozdra od mene je bilo dosta.Cuvajte se.
Kad budem imao više vremena povadi cu pogrešne pasove na sredini terena gdje umjesto naše kontre on servira napad za protivnike, tako smo primili 5 golova.Cunami87 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:32Majstori,al ne trce,oni trebaju da kreiraju a ne ovaj.Lako je pored Dade biti igracina.
Protiv Mladosti nije igro pa sta bi?
Nego vi ne znate bil stali i pišali. Sad vam trebaju igrači koji se bore kao Krpic, a kad se Sinisa bori njemu porode koljena krhate. Pola vas ne zna sta pise realno. Kako vi to lahko iskonstruišete namjerno fulio, namjerno ne trči ispade vi kao znate nesto, a ne da lupetat bezveze.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
sinisa nije borac al nusrah fronta da gine i to vecinom teatralno uklizi jednom dvaput na tekmi da se raja uzbude a sto ga kunto i panto prolaze to ništa , sto usrani aut ne zna izvesti to nista , sto mu je ubacaj misaona imenica to nista , sto svaku jacu tekmu usere do bola sa ranim zutim kartonom to nista , sto na prste jedne ruke mozes nabrojati tekme u sest godina gdje je vrhunski bio , al jok po tebi ga raja pljuje jer se boriBenderrr je napisao/la: ↑07 maj 2021, 13:04Kad budem imao više vremena povadi cu pogrešne pasove na sredini terena gdje umjesto naše kontre on servira napad za protivnike, tako smo primili 5 golova.
Nego vi ne znate bil stali i pišali. Sad vam trebaju igrači koji se bore kao Krpic, a kad se Sinisa bori njemu porode koljena krhate. Pola vas ne zna sta pise realno. Kako vi to lahko iskonstruišete namjerno fulio, namjerno ne trči ispade vi kao znate nesto, a ne da lupetat bezveze.
mojne mi te suplje allahat

Zato postoji forum i demokratija da imas pravo da pises sta želiš, samo to sto ti pises nije tačno. A to sto ti kontriras sve sto je očigledno golim okom bez da si strucnjak je tvoja stvar. Meni iskreno ne smeta. Samo ti lupaj.
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
jel me furate da razgovarate i diskutujete o tome jel gori sinisa ili celikovic ili kunto ili panto. Cinjenica: ne zna se ko je gori, takmice se ko je gori, zato i jesmo tu gdje jesmo. Polovnjaci klasicni. Za*ebi ti taj trud kad neko ne zna, a ako se neko zadovoljava time da se neko trudi ide na horuk pa fasuje crveni i to, nikad se necemo maknuti odvde gdje trenutno jesmo.
- Meraak1921
- Kontakt:
Da hocemo bod izvuc danas