FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
IGRAJ BORDO-BIJELI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Majke ti banuj onog @Foste95, da ni na forum vise nema pristupa...MortemHz je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:44Cmilja brat uredno osmicu primaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:41OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 07:49
Jel sad jasnije što je otjeran Hadžić? Kod nas haman pola tima ima 10k ili vise od 10k KM!![]()
Koliko mi ustvari imamo skupu ekipu, a od pola ih koristi nemamo..
Samo me zanima koliko Boris dobija para, ako je preko 4k hadziju treba tuziti![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2.65 kvota na nas
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
donDondon je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:52u prvom kolu smo nositelji aBd i ako prodjemo do drugog i ispadnemo u drugom pretkolu idemo u trece pretkolo lige evrope i ako tu ispadnemo idemo u play off konferencijeske,
a ako ispadnemo u prvom kolu lige prvaka idemo u drugo u trece kolo konferencijske ??
kakve su ovo sanse u ovo doba kada su svi u krizi to je nevjerovatno,dajte im poslije utakmice nek se ne vracaju u Sarajevo ,obecat momcima djevojaka i dva dana odmora![]()

Slika govori više od riječi.
Iz prvog kola lige prvaka se ide u drugo kolo konferencije(put prvaka).
Iz drugog kola lige prvaka u treće kolo Evropa lige ....
Ja mislim da ce danas bit bas rovovska borba, jer imace tesko izlazimo na kraj sa njima. 3 pobjede u ovoj sezoni su svetri bile blizu. Sjecam se da nam je kova donio 3 boda u prvoj kad su imali 5 100% sansi. Merso pogodio..
Ovu utakmicu treba uzet naj ozbiljnine moguce, jer i Husrefu nece bas bit svejedno da ga njegov nasljednik to jeste Vinko uzme 3 utakmice uzastopno..sto bi i njegov autoritet a kredibilitet dostapoljuljalo..
Samo jako i u kost
Igraju sa naj jacim mogucim sastavom
Btw; nacuo sam da se Husic preselio u SARAJEVO
Ovu utakmicu treba uzet naj ozbiljnine moguce, jer i Husrefu nece bas bit svejedno da ga njegov nasljednik to jeste Vinko uzme 3 utakmice uzastopno..sto bi i njegov autoritet a kredibilitet dostapoljuljalo..
Samo jako i u kost
Igraju sa naj jacim mogucim sastavom
Btw; nacuo sam da se Husic preselio u SARAJEVO
Evo kandidata za dovestibodi123 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 00:25Iz treće lige ove igrače teško da Dinamo može dovest, ko da ne znaš kakvi su Englezi, a kamoli mi. Ovo su igrači koji će sutra potpisati za Millwall, Birmingham i sl. ekipe.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 23:04Evo onako na prvu iz trece engleske (koja je usput za nasu svemirski brod takodje). Mladi, zeljni dokazivanja, kvalitetni.
Dosta je ovih poslovnjaka iz ex-yu koji se smatraju strancima a nista bolji nisu od domacih igraca.
https://www.transfermarkt.com/anthony-s ... ler/325216
https://www.transfermarkt.com/owen-dale ... ler/485252
https://www.transfermarkt.com/luke-jeph ... ler/565913
Fanimo je došo iz koje sedme, osme, faktički zadnje lige, amaterske. A i to ne znam na koju foru![]()
https://sportsport.ba/fudbal/dvojica-u- ... ede/398450
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Danas je pobjeda naša aBd, jako, oprezno, iskoristit presječene lopte i svaku drugu kontru makar. Imam dobar osjećaj.
Pa neka pjeva cijeli stadion Saraj'vo šampion!
Pa neka pjeva cijeli stadion Saraj'vo šampion!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Ja da sam na mjestu nasih igraca radije bi zivot danas izgubio nego ovu utakmicu
I srce i muda i punca i sve sto treba danas za pobjedu
I srce i muda i punca i sve sto treba danas za pobjedu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trener TC je Vinkova redovna musterija i to mi daje optimizam.
Samo Saraj'vo !!!
Samo Saraj'vo !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Titula je osigurana onda kada matematički ne može da te stigne drugi na tabeli.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Znaci ako ponovimo proslogodisnji uspjeh, onda idemo direktno u grupne faze KLJadnimi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:42donDondon je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:52u prvom kolu smo nositelji aBd i ako prodjemo do drugog i ispadnemo u drugom pretkolu idemo u trece pretkolo lige evrope i ako tu ispadnemo idemo u play off konferencijeske,
a ako ispadnemo u prvom kolu lige prvaka idemo u drugo u trece kolo konferencijske ??
kakve su ovo sanse u ovo doba kada su svi u krizi to je nevjerovatno,dajte im poslije utakmice nek se ne vracaju u Sarajevo ,obecat momcima djevojaka i dva dana odmora![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- ElCartel11
- Kontakt:
Najvažnija titula do sad!Amca007 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 11:28Znaci ako ponovimo proslogodisnji uspjeh, onda idemo direktno u grupne faze KLJadnimi je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:42donDondon je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:52u prvom kolu smo nositelji aBd i ako prodjemo do drugog i ispadnemo u drugom pretkolu idemo u trece pretkolo lige evrope i ako tu ispadnemo idemo u play off konferencijeske,
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sad sam milju ipo digao sa bankomataVanja8 je napisao/la: ↑07 maj 2021, 10:24Majke ti banuj onog @Foste95, da ni na forum vise nema pristupa...MortemHz je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:44Cmilja brat uredno osmicu primaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2021, 09:41
![]()
Koliko mi ustvari imamo skupu ekipu, a od pola ih koristi nemamo..
Samo me zanima koliko Boris dobija para, ako je preko 4k hadziju treba tuziti![]()
![]()

Stay tuned @Vanja8

Pobjeda vrijedna cijele poslijeratne historije kluba. Moramo ovo dobiti, a kako ne znam...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Hajdeeeee Sarajevoooo
Svi ko jedan danas. Set lopta.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
TC nema sirinu u ekipi,igrali su u pon tekmu,danas vec petak,mislim da oni poslije 70 min su gotovi i tu vidim nasu prednost,samo da se ovo danas dobije
nadam se u sredini Oremus Djokanovic Zidan..

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], bordospartanac, ErosViverosViv, goGlobal, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Pena i 31 gost.