FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Placen clanak u reziji "raskopcana kosulja" i misli na ovaj nacin izvrsiti neki pritisak, pakas jedan dosadni.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
hahaha
Cini mi se da je vilic davno nekad s njim nba prenosio.
You are someone else I am still right here
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Kakve su nama ublehe bile u i oko kluba, Allahu dragi...
Ma tacno mi puno srce sto ih nabise nogom u zicuGu...
Ma tacno mi puno srce sto ih nabise nogom u zicuGu...
-
- Kontakt:
Bravo Cioffi mangupe!
Samo makni glupog bosnju sa svakog mjesta evo 20 godina nas ljudi iz BIH unistavaju u svim sferama reko bi covjek koliko pametuju da su savjetnici Elona Muska
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Previše se daje pažnja pojedincima upitne inteligencije.
Ti pojedinci trebaju bit na zadnjem mjestu naše rasprave u ovom trenutku kad smo na historijskoj raskrsnici koja može donijeti/odnijeti ogroman rezultat.
Zarad bolje budućnosti kluba, najbitnije se posvetiti onom najbitnijem, terenu, podršci ekipi, sudijama, zaštiti kluba, regularnosti, konkurentu..
Ti pojedinci trebaju bit na zadnjem mjestu naše rasprave u ovom trenutku kad smo na historijskoj raskrsnici koja može donijeti/odnijeti ogroman rezultat.
Zarad bolje budućnosti kluba, najbitnije se posvetiti onom najbitnijem, terenu, podršci ekipi, sudijama, zaštiti kluba, regularnosti, konkurentu..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Minimum 6 europskih utakmica.Historicar je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:502 miliona maraka, vjerovatno mjesto nositelja, popravljanje koeficijenta, eventualni iskorak, minimum 4 evropske utakmice....i još dosta blagodati i privilegija.Maltene je sve stalo u tušanjskih 90 minuta.Trebao bi im klub obečati velike premije u slucaju sutrašnje pobjede.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kako mi je puno srce kad vidim fudbalera tipa Fanimo. Stranac, sa mudima na terenu, nije pičić naš da kuka. Samo ovakve igrače treba dovoditi i ne treba se brinuti. Samo kopati po engleskim nižim ligama.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
nije, minimum su 4 utakmice jer ukoliko se ispadne odmah u ligi prvaka nema evropa lige nego ides u 2. pretkolo konferencije, gdje se teoretski moze takodjer odmah ispasti, jelNisamInSajder je napisao/la: ↑06 maj 2021, 22:00Minimum 6 europskih utakmica.Historicar je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:502 miliona maraka, vjerovatno mjesto nositelja, popravljanje koeficijenta, eventualni iskorak, minimum 4 evropske utakmice....i još dosta blagodati i privilegija.Maltene je sve stalo u tušanjskih 90 minuta.Trebao bi im klub obečati velike premije u slucaju sutrašnje pobjede.

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
4 utakmice su minimum, a mi bi ih 90 % imali više u Evropi, samo da osvojimo titulu.THEC je napisao/la: ↑06 maj 2021, 22:06nije, minimum su 4 utakmice jer ukoliko se ispadne odmah u ligi prvaka nema evropa lige nego ides u 2. pretkolo konferencije, gdje se teoretski moze takodjer odmah ispasti, jelNisamInSajder je napisao/la: ↑06 maj 2021, 22:00Minimum 6 europskih utakmica.Historicar je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:50
2 miliona maraka, vjerovatno mjesto nositelja, popravljanje koeficijenta, eventualni iskorak, minimum 4 evropske utakmice....i još dosta blagodati i privilegija.Maltene je sve stalo u tušanjskih 90 minuta.Trebao bi im klub obečati velike premije u slucaju sutrašnje pobjede.ugl da bi igrao evropa ligu, moras doci barem u drugo pretkolo LP
- NisamInSajder
- Kontakt:
A da evo sad sam vidio to da se iz prvog pretkola LP ispada u KL, a ne u LE.THEC je napisao/la: ↑06 maj 2021, 22:06nije, minimum su 4 utakmice jer ukoliko se ispadne odmah u ligi prvaka nema evropa lige nego ides u 2. pretkolo konferencije, gdje se teoretski moze takodjer odmah ispasti, jelNisamInSajder je napisao/la: ↑06 maj 2021, 22:00Minimum 6 europskih utakmica.Historicar je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:50
2 miliona maraka, vjerovatno mjesto nositelja, popravljanje koeficijenta, eventualni iskorak, minimum 4 evropske utakmice....i još dosta blagodati i privilegija.Maltene je sve stalo u tušanjskih 90 minuta.Trebao bi im klub obečati velike premije u slucaju sutrašnje pobjede.ugl da bi igrao evropa ligu, moras doci barem u drugo pretkolo LP
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Toliko ne vrijedi sutrašnja utakmica nego cijela sezona i privilegija biti šampion. A mi smo sami sebi dozvolili da nam cijela sezona stane u tu jednu, nazovi zadnju tešku utakmicu. Serija loših igara nam je nabila utisak i pritisak da je sutra utakmica sezone. Ništa osim redovnih premija za pobjedu ne trebaju da dobiju.Historicar je napisao/la: ↑06 maj 2021, 19:502 miliona maraka, vjerovatno mjesto nositelja, popravljanje koeficijenta, eventualni iskorak, minimum 4 evropske utakmice....i još dosta blagodati i privilegija.Maltene je sve stalo u tušanjskih 90 minuta.Trebao bi im klub obečati velike premije u slucaju sutrašnje pobjede.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo onako na prvu iz trece engleske (koja je usput za nasu svemirski brod takodje). Mladi, zeljni dokazivanja, kvalitetni.
Dosta je ovih poslovnjaka iz ex-yu koji se smatraju strancima a nista bolji nisu od domacih igraca.
https://www.transfermarkt.com/anthony-s ... ler/325216
https://www.transfermarkt.com/owen-dale ... ler/485252
https://www.transfermarkt.com/luke-jeph ... ler/565913
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Nista oni..ako nisu prosli skolu fudbala AFH i od malena navijali za klub nek i ne pomisljaju da igraju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/kieran-ag ... saison=gesElCartel11 je napisao/la: ↑06 maj 2021, 23:04Evo onako na prvu iz trece engleske (koja je usput za nasu svemirski brod takodje). Mladi, zeljni dokazivanja, kvalitetni.
Dosta je ovih poslovnjaka iz ex-yu koji se smatraju strancima a nista bolji nisu od domacih igraca.
https://www.transfermarkt.com/anthony-s ... ler/325216
https://www.transfermarkt.com/owen-dale ... ler/485252
https://www.transfermarkt.com/luke-jeph ... ler/565913
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ErosViverosViv, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Samozdravlje i 39 gostiju.